Válasz Doreen (2008-02-22 21:14:33) hozzászólására:
És ha visszatérnénk a péntek estéhez, mondjuk 7-től? Ez anno tök jól működött! Alig vártam a péntek estéket, hogy lehessen egy kicsit dumálni veletek!
Csak rajtunk múlik, hogy újraélesszük a chatet! :))
Válasz Myrthil Tiller (2008-02-22 20:50:46) hozzászólására:
Mikor én regiztem akkor is sokan jártunk fel, de aztán valahogy abbamaradt. 🙁
Amikor regiztem, esténként voltak fent. Ma már este sincs senki.... 🙁
Válasz Don Paco (2008-02-22 19:48:44) hozzászólására:
Igen, nyáron nagyon népszerű volt. 🙂 De igazából sztem az lehet a gond, hogy most nincs időhöz kötve: melyik nap, mikortól. Hiába volt akkor is bármikor használható a chat, mégis volt egy "szokásos gyülekező" :).
azt hiszem az emberek igényelnék vissza a kék chat-et, ez a minimalista nem vált be 🙂
Válasz Gunoda (2008-02-22 19:00:34) hozzászólására:
Hát szerintem nincs. Legalábbis én nem tudok róla. Nagyon elhallgattunk a témáról. :.(.
Válasz Doreen (2008-02-22 11:45:14) hozzászólására:
Nincs mostanában chat? Vagy csak rosszkor jövök? :((
Sziasztok, utólag is köszi mindenkinek!:):) Zemy, lassan tényleg bokáig ér, Gunoda, én se látlak téged!
Válasz Doreen (2008-02-20 13:29:44) hozzászólására:
Boldog szülnapot, kelta-tesó! Rég nem láttalak már chaten!
Én az utóbbi időben szinte csak novellákat vagy rövidebb történeteket írok. Szerintettek, van kereslet novella gyűjteményre, vagy ne is gondolkozzak ilyesmin?
Válasz Poppy (2008-02-20 09:26:19) hozzászólására:
Szia Poppy, köszi szépen!
Jessirose barátném, nagyon sok boldog szülinapot neked!
Doreen, neked is sok boldogságot!
Válasz Myrthil Tiller (2008-02-18 22:14:05) hozzászólására:
Mivel ez inkább közös kifizetés lenne, mintsem adományozás, amiből úgyis fizetve volna a kiadatás, nem jelenthetne problémát. Osztálypénzt is szabad pl. szedni... :DDD
Válasz Myrthil Tiller (2008-02-18 22:14:05) hozzászólására:
Magánkiadásban kellene gondolkodnunk, ha a Napvilágnak nincs ilyen jogosítványa akkor ez is megoldható. A vonatkozó szabályokat nem érdemes kikerülni, adózni csak jövedelem után kell. Ezen tehát még ráérünk rágódni!:)
Válasz Zelmann Tamara (2008-02-18 22:07:09) hozzászólására:
Egy kedves ismerősöm író, műfordító és szerkesztő, több nyelven is. Biztos vagyok benne, hogy kérésemre segíteni fog.
Kérdés: terjedelem, méret, darabszám: nyilván pénzfűggő, valamint a beválogatás, de ezt gondolom már kitaláltátok!