Válasz eszkimo (2007-08-29 09:02:33) hozzászólására:
Ne törj le, mint a bili füle.
Én is kaptam "kritikát" negatívat, de inkább mondanám mocskolódó anyázós gyalázásnak, de mindegy, mosolyogtam rajta egyet és írtam "dühömben" egy verset 🙂
Ihletgazdag perceket kívánok szeretettel!
Válasz alien (2007-08-29 09:19:08) hozzászólására:
....a próféta beszéljen belőled!!!!!!!!!:)
Hát igen... mindig kell egy kis pihenő. Viszont utána kétszer jobb leszel XD...
régi álmom nekem is eljutni oda, örülök hogy nektek sikerült. Biztos nem mindennapi élmény volt!
sleepwell - köszi a biztató szavakat! Az igazság az, hogy nem törtem le, bár nem esik jól ha az ember gyermekeit negatív kritika éri. Viszont egyrészt kizökkentett egy bizonyos "álomvilágból" s beláttam, hogy igaz a mondás: 1% tehetség - 99%munka ........és én most nagyon belustultam, alkotás terén.
Válasz Florilla (2007-08-27 17:07:28) hozzászólására:
mikor mi voltunk meg akartuk nézni a Gyilkos tavat, és csak pár km választott el tőle...nem rajtam múlt...
pont ez a baj, amikor letörnek valakit. Ki tudja... talán msodpercekre áll attól, hogy nagyot alkosson, talán évekre. Ha egy-két tejfölösszájú beleugat a dolgokba, az sosem hozhat jót, hát még ha hallgat is az ember rájuk... XD
Válasz eszkimo (2007-08-23 17:38:02) hozzászólására:
mi a baj a verseiddel eszkimó? Nem feltétlen születik senki azonnal nagy írónak, ne törj le, alkoss tovább..
Válasz eszkimo (2007-08-23 17:38:02) hozzászólására:
Válasz alien (2007-08-27 17:34:15) hozzászólására:
Tavaly jártunk Torockón. Elég vegyes benyomásokat szereztünk életem párjával. A Székelykő viszont gyönyörű! Megfogadtuk, hogy egyszer felmászunk rá.
Más: bocsi, hogy így eltűntem. Sok melóm van, meg nyaralni is voltunk. Meló terén a helyzet egy darabig nem lesz könnyebb...
Járt valaki ott a Székelykő környékén (Torockó)?
Válasz fanofgd (2007-08-27 10:54:20) hozzászólására:
Az biztos,hogy gyönyörű!Egyszerűen nem lehet elfelejteni!Visszavágyik az ember.Én csak az idén voltam kinn 2X,de még megyek!Legszívesebben ott laknék! Gyilkos tó,Békási szoros,Madarasi Harghita???
Válasz fanofgd (2007-08-27 10:54:20) hozzászólására:
Tényleg szép hely! Én egyszer voltam ott. Miután átléptük a határt, és elértük a búzamezőket, komolyan gabonaköröket is láttunk! :))) Kolozsvárt érdemes megnézni, te merre jártál?
köszi mindenkinek!!! 🙂
most csak kicsit elfáradtam.....,
Válasz alien (2007-08-24 13:06:00) hozzászólására:
Hát azt sem fejezném be. 🙂 Nem a gyorsaságomról vagyok híres 😀 De amit beadtam, úgy tűnik, nem lehetett annál alább osztályozni 😀 És még csak nem is egy ötösszóró tanár volt. 🙂
Válasz Crystalheart (2007-08-24 00:44:36) hozzászólására:
hát... 1.5 óra? Nálunk csak 45 perc van egy háromoldalas esszére... XD