Mostanában sokat foglalkozom az élet nagy kérdéseivel...
Olyanokkal,mint pl.:
-Ha sikerül elég gyorsan föloltanod a villanyt, megpillanthatod a sötétséget?
-Miért kell a koporsó fedelét odaszögezni?
-Ha egy jármü fénysebességgel halad, mi történik, ha bekapcsoljuk a fényszórót?
-Ha az ember a majom továbbfejlesztett változata, akkor miért vannak még mindig majmok?
és a többi...
és a többi...
Válasz Zöld Zsázsa (2007-09-03 19:15:42) hozzászólására:
Atyaég, remélem nekem ilyenem nem lesz gyakran, különben este 8-9kor érek majd haza... 😀
Hehe amúgy beiratkozáskor sikeresen elrontottam az indexemet... 😀 Mások meg voltak annyira gyíkok, h amikor a kommenáló a Szovjetunióval példálózott a születési országot illetően, h az már nem Szovjetunió, csomóan bizony beírták a Szovjetuniót... :DDD Áhh 😛
Válasz Zöld Zsázsa (2007-09-03 19:15:42) hozzászólására:
Hihi, ismerős, de gyűlöltem a reggel 8-tól este 6-ig napokat a suliban, tiszta idegbeteg voltam a végére, meg fáradt is, így nem tudtam senkit megfojtani, pedig megtettem volna!
XD
Köszi Zsázs!
🙂
Gratula Kini, én már olvastam is, és népszerűsítem majd, ahol tudom! :):):)
Hűha, ma volt az első napom az egyetemen... reggel 8 tól negyed 6ig tartottak órákat, alig némi szünettel, durva volt. De azért érdekes, meg hát jó lesz ez, na. 🙂 Csak ki ne purcanjak idő előtt!!! 😀
Kedves Francis W. Scott tagunk írt a könyvemhez egy cikket, amitől úgy meghatódtam, hogy csak na és annyira jó érzés!
🙂
Ne is mondd!!!!! :S
Íme eltelt az első nap.
Kész.
Sziasztok,megnyitottam honlapomat ,ahol szivesen látok mindenkit ,még van gond vele de belejövök.A cim,www.1974szekelyke.mlap.hu
Válasz Poppy (2007-08-31 19:31:57) hozzászólására:
Köszönöm és köszönöm 🙂
Tesóm viccből azt mondta szüleimnek, hogy az évnyitó 10kor kezdődik 8 helyett. És rosszul adta elő, ezért elhitték.
Gyönyörű lehetőség...
lenne
Erikáknak, Hangáknak boldog névnapot kívánok! :))
Válasz Zöld Zsázsa (2007-08-30 20:12:54) hozzászólására:
Bizony hiányoltunk! 🙂 Jó hogy visszajöttél, gratula az orvosihoz! Gyere a talira! 🙂
Helló MINDENKI!!!!!!!!!!!!!! :):):)
Megint itt vagyok pár röpke percecskére köztetek, nagyon nagyon hiányoztok!!!
Pörgös nyaram volt, 2 napja jöttem meg a gólyatáborból, ekkor bulin még sosem voltam! Nagyon klassz "kis" csoportom lett, a H betűben vagyok az Ált. Orvosi Karon, Semmelweis Egyetem, csak hogy eldicsekedhessek még1x 😛
Jaj annyi mindent tudnék mesélni, na de majd néhányotókkal úgyis fogok találkozni személyesen (remélem, rálérek a köv. találkozón, de ez már nem ez a téma 😀 ).
Most valószínűleg el fogok tűnni megint kis időkre... majd néha jövök pár írással, az azért van, de a közösség építéséből kicsit vissza kell vegyek. Ezer bocs midenkinek, aki hiányol, hááát, majd összekapom magam és szakítok rátok időt, megígérem!
Pápá 🙂
Sziasztok!
Nagyon szeretném, ha elolvasnátok a Lezárva és a Bűn című novelláimat, majd véleményt is kérnék róluk!
Sajnos kevés időt tudok köztetek tölteni, de azért igyekszem én is olvasgatni és véleményezni!
Üdv és köszönet: Berill
Sziasztok!
Nagyon szeretném, ha elolvasnátok a Lezárva és a Bűn című novelláimat, majd véleményt is kérnék róluk!
Sajnos kevés időt tudok köztetek tölteni, de azért igyekszem én is olvasgatni és véleményezni!
Üdv és köszönet: Berill