Válasz Crystalheart (2007-05-09 14:18:32) hozzászólására:
köszi! Tudom, h én vagyok a gazdasági csőd személyesen! 🙂
Válasz Crystalheart (2007-05-09 13:28:45) hozzászólására:
A gyerekek élvezik... Persze, ne hosszú versekben gondolkodj, "csak" rövid gyerekversek! 🙂
Apósom mesélte, h anno a 40-es évek végén nekik is kötelező volt a heti egy memoriter. Képzeld, az öreg majd hetven éves, de könyv nélkül fújja az összeset!
Válasz Tiringer Tündi (2007-05-09 14:16:17) hozzászólására:
Ja, akkor értem... Na meg megértem.
Válasz Crystalheart (2007-05-09 13:22:47) hozzászólására:
Sajna, nem ide töltöttem fel, hanem egy szaklap kért fel egy cikk megírására, egy közvetítő (nekik dolgozó szakember) segítségével. A hölgy szőrén-szálán eltűnt, pedig egy óvodába járnak a gyerekeink. Nem értem a dolgot, de egyre jobban idegesít! Pláne, h volt benne munkám bőven!
Tavalyelőtt besegítettem egy tankönyv írásánál, ott kifizettek legalább, igaz a nevemet "elfelejtették" feltüntetni, de akkor tudtam, h eladtam a lelkem. Most ennek elkerülése végett tettem jogi nyilatkozatot, és még így is a gyomorgörcs kerülget, ha rágondolok...
Válasz Arnodre (2007-05-08 20:18:10) hozzászólására:
Hogy hogyan nem feleltem 4 évig? 😀 Hmm, ha jól belegondolok, nem mondtam teljesen igazat, de most jutott eszembe, h egyszer irodalomból meg töriből is kihívott a tanár felelni. Amúgy nem tudom, lehet tudat alatt manipuláltam a tanárok elméjét ;] Nem egyszer volt olyan, hogy már kétszer körbement a kivégzőbárd az osztályban, de én még mindig nem feleltem, és elindult harmadik útjára 😀
Válasz Tiringer Tündi (2007-05-08 20:42:22) hozzászólására:
Heti egy vers? :O Én fél év alatt szánom rá magam ennyire 😀
Válasz Tiringer Tündi (2007-05-09 10:12:09) hozzászólására:
Szerintem töltsd fel még1szer, hátha más modhoz kerül, vagy csak előjön. Legföljebb egyiket majd törölteted, ha véletlenül felmegy mind2.
Kérdés: tűnt már el szerkesztő cikketekkel? Én kezdem azt hinni, h megint naív voltam. Pedig volt jognyilatkozat, de április 1-óta (ekkor adtam le a cikket) csak egyszer jelentkeztek, akkor azt mondták, szuper, csak várjak még egy kicsit! Azóta se kép se hang és már az e-mailomra sem válaszoltak. Mit tanácsoltok? Mert nekem kezd egy kicsit elegem lenni és türelmetlenkedem is. Elvégre ez egy szakcikk volt, egy pszichológus-ismerőssel együtt kitalált új folyamatábrával meg minden!
ui: Hogy Süsü nevű meseszereplőnket idézzem: "Én olyan szeherehencsétlehen vagyok!"
Szééél, már megint szél! Meg viharfelhők és csapkodó kabátszélek! Miért nem szeretem én ezt az időt?
Váá, srácok, ekkora vihart még az ég nem látott, mint amekkora nálunk tombol! :(((
Válasz Galev (2007-05-08 16:44:00) hozzászólására:
Nem én mondtam, Umberto Eco, csak most én foglalom össze: a dolog eléggé összetett: függ az iskolától, a tanártól, az osztálytól, a várostól és a környéktől. És ezzel mélységesen egyet tudok érteni - sajnos tapasztalatból.
Ergo: kukás suliban lelkes tanítónő, jól megválogatott osztály, motivált gyerekek: belőlük lesz valami. - ahol olvasnak az elsősök és értik is, hogy mit. - ide akartam iratni a fiam.
Ugyanebben a suliban fáradt tanító néni, sok magatartás-zavaros gyerek, motiválatlan családi környezet: na, ők aztán icuri-picuri eséllyel indulnak neki az életnek. - ahol olvasnak, de gőzük sincs, hogy mit. - innen menekültünk el fél év után.
Szuper suliban, szuper tanító néni, kiválogatott gyerekanyag, motivált gyerek, segítő családi környezet: esély a normális életre.
- ahol folyékonyan olvasnak az elsősök, értelmezik azt, szövegértési feladatokat önállóan, helyesen végeznek el, ahol heti egy verset maguktól megtanulnak. - most ide jár.
Válasz Hanga (2007-05-08 20:08:00) hozzászólására:
Komolytalanul: Fej oldaltbillent, szempillák rezegnek, száj "o" alakot formáz: - Kiiire gondoltááál?
:)))))))
Komolyan: időnként az én zsebemben is kinyílt a bicska mostanában, egyes írásoknál, és nem irodalmi, inkább erkölcsi értékük miatt. Pedig elég tág tűréshatárral rendelkezem!
Válasz Crystalheart (2007-05-07 23:47:15) hozzászólására:
azt meg hogy csináltad? 😀
Válasz Gunoda (2007-05-08 19:46:47) hozzászólására:
Erre én is kíváncsi lennék, bár egy tagra tudnék szavazni (és nyernék is szerintem), hogy miért zárták ki ....
Nem tudjátok, milyen dráma történt itt tegnap? Most olvastam a szerkesztői üzenetekben, hogy több klubtagot felfüggesztettek.
????