Válasz Crystalheart (2007-03-12 15:47:07) hozzászólására:
egyrészt hihetetlennek érzem, hogy egy 19 éves embert nem engednek a szülei valahova.. de ez a kisebb gond.
Hogy tilthatja meg egy szülő a gyermekének, hogy ÍRJON??
Válasz Linglin (2007-03-12 13:05:56) hozzászólására:
Engem sem engednének el egy klubtalálkozóra 😀 Nem egyedi dolog...
Válasz Gunoda (2007-03-11 19:59:28) hozzászólására:
Szívemből beszélsz, Gunoda! Itt ülök a nagy hasammal, júli első hetében szülnöm kéne, de ezek minden kórházat és szülőotthont bezártak a környéken! Úgy érzem magam, mint egy kétlábon járó bomba. :)))
És beszélni kell az ilyen dolgokról is, cikket írni!
Kedvenc "Zöld növénykémnek" üzenem, hogy nagyon jó utat kívánok a jövő heti "tavaszoláshoz"!
Válasz Doreen (2007-03-12 12:25:17) hozzászólására:
Igen! És nagyon jó pedagógus!!!! Gratulálok!
Egyébként viccből mondtam, hogy kiszállok a vitából, "Odafönt" meg azt mondta az angyalom, hogy na, akkor szállj ki! Azóta ugyanis nem volt netem!!! Ma jött egy bácsi és hozott egy új, szép dobozt, amitől vége a szabadidőmnek, és újra dolgozhatok!
Válasz Doreen (2007-03-12 12:25:17) hozzászólására:
miért? nálad otthon nem fogadják el, hogy írsz? Azt mondják hogy ne írjál???Ez komoly????
Hehe! Képzeljétek, mit csináltam! Annak érdekében, hogy otthon elfogadják, hogy írok, és hogy elengedjenek végre valamelyik klubtalira, rávettem anyukámat, hogy regisztráljon olvasónak! Na, milyen vagyok?:D...Zseni, nem? Na jó, azért nem, de most büszke vagyok magamra! 🙂
Pffff... egész délután a számítógép előtt, ééééés: kész van négy (azaz 4) darab biosz-esszé vázlata! (A 7ből, amit szerdán le kell adni...) Hurrrrrá!!! :):):)
(Jó dolog a biológia fakultáció.)
Lélekben ott leszek... bár tudom, ez édeskevés.
Kedves budapesti klubtagok! Nem tudom, belefér-e a Fórumba, de szeretném a segítségeteket kérni, abban az ügyben,amiről már olvashattatok a legújabb írásomban. Íme:
Felhívás!
2007. április elsejével, a miniszteri döntés értelmében, egy patinás intézmény szűnik meg Újpesten, a Szülőotthon. A Károlyi Sándor Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztálya a '20-as évek óta folyamatosan működött. Az utóbbi évtizedben profiljuk többek között szülésre felkészítő tanfolyammal, alternatív szülőszobával, csontsűrűség-vizsgálattal, kismamatornával bővült.
A dolgozókkal a múlt hét folyamán közölték a döntést. Nagy részük évtizedek óta itt dolgozik.
Értük és az intézményért, a rákospalotai és újpesti nőkért, babát váró családokért békés demonstrációt rendezünk a Szülőotthon épülete előtt (IV. Görgey út 69.) 2007. március 14.-én, szerdán, 13 órától.
Ha ön sem ért egyet a kormányzat felelőtlen hozzáállásával, kérjük, csatlakozzon a demonstrációhoz!
2007. március 11.
......végre sikerült feljutnom a fórumra....ami mostanában nem kis teljesítmény.
Ma a gyönyörű időd kihasználva körbejártuk a tatai öreg tavat....ismeri valaki? ...1 óra és 40 perc alatt!!!! Jól el is fáradtunk, de ajánlom másnak is. Bár hétvégenként sokan járnak arra: futók...biciglisek...párocskák...kis kutyák - nagy kutyák - ölebek...nyugdíjasok....tipegő gyermekek....totyogó öregek...japán turisták...bocs ha kihagytam valakit!
Válasz Doreen (2007-03-11 14:31:03) hozzászólására:
Legalább nem maradtam le semmiről 😛
Viszont jövő héten megint nem fogok tudni jönni, legalábbis ha szép idő lesz 🙂 ugyanis ennek függvényében utazunk el 3 napra, amibe beleesik a péntek is, teljes egészében. Annyira azért nem bánom. 😉
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-11 13:48:48) hozzászólására:
Hát elég hamar eltűnt mindenki, sajnos nem voltunk valami aktívak..:) Talán majd jövő héten..
Jajjj végre tudtam jönni chat-re péntek este, erre pár perc után kihajított az internet... 🙁 rossz szokása. Mi volt??? Meséljetek! 🙂
Ma reggel az első dolgom az volt,hogy napvilág...erre sehol semmi????Éltek méééég???:P
Hűű, de sokan vagyok!!! ;-DDDDD