2024. május 27., hétfő
Véletlenül
Adatlap-kép

NetelkaNem elérhető

  • Alkotó tag

Adatlap

Születésnap

1965-09-19

Rövid bemutatkozás

965 szeptemberében születtem Budapesten. 2003-2004-ben kezdtem írni, a neten publikálva a verseimet.
Kilépve a virtualitásból, 2008 áprilisában könyv alakban magánkiadásban megjelent Székely-Nagy Gábor és Savanya István alkotótársaimmal közös verseskötetünk, Adj jelet címmel.
2008 nyarán meghívást kaptam Kapolcsra, a Művészetek Völgyébe, ahol a Ködlámpa Irodalmi Kávéház jóvoltából alkalmam volt bemutatkozni, illetve 2010-ben Pécsi Marcell vendége lehettem a Muzsikus Rádióban. A 2008 óta eddig 8 alkalommal megrendezett NetVers Fesztivál, mai nevén VersDal Fesztivál mindegyikén részt vettem a verseimmel. Itt említem meg, hogy több művem került megzenésítésre az utóbbi pár évben – köszönet illeti ezekért többek között a Székely Műhely Zenekart (Székely-Nagy Gábor), a Miújság Zenekart (Pécsi Marcell), Bodroghalmi Lászlót, a Strófa Triót (Dara Vilmos), a Facélia együttest (Roth István), Kővári Balázst, Varga Ilonát, az Álomlátó együttest, illetve a Szó-Köz Kultúrzenekart, Tóth Sándor Pétert és a SzeRBusz Zenekart is
Nagy örömömre 2014 májusában első alkalommal szakmai zsúri előtt I. helyezést értem el egy országos verspályázaton, 2015 januárjában II. helyezett lettem egy rövid prózámmal szintén országos pályázaton, majd 2016 áprilisában önálló estemet tarthattam meg a XI. kerületi Malom Közösségi Térben. 2016 szeptemberében pedig megjelent első önálló kötetem Hétköznapi józanság címmel.

Felhasználói szerepkör

Alkotó tag