Válasz Zemy (2007-02-15 08:55:18) hozzászólására:
Helló, aki ismer, az tudja, hogy tőlem pénteken nem lehet megszabadulni:), a chat-et nem hagyom ki semmi és senki kedvéért sem:D! Üdv!
Válasz Titusz (2007-02-12 20:22:52) hozzászólására:
Szia Titusz!
Régen voltam itt fennt és kicsit lemaradtam, de akármi is az oka a pech-szériádnak, remélem hamar túlleszel rajta...nyugodtan beszélj róla, én a barátaim körében valóságos 'pszihológus' vagyok 🙂 úgyhogy csak bátran:)!!!!!
Ez a péntek esti chat nekem valahogy nem jön össze...! Eddig egyszer voltam. De - legalább szokott lenni programom, azért nem jövök. 😛
Válasz Zemy (2007-02-15 08:55:18) hozzászólására:
Én is igyekszem, hogy ott legyek! Gyertek minnél többen!
Sziasztok!!!
Együtt érzek őszintén mindenkivel, sajnos vannak olyan napok, amikor a legegyszerübb dolgok is monumentális tehernek tűnnek. Csak azt tudom mondani, hogy kitartás!!! Idővel minden rendeződik, de valahogy probáljátok átvészelni ezt az időszakot. Szorítok, hogy sikerüljön.
Biztos van ellene megfelelő szérum, csak meg kell találnotok. Nyilván ez mindenkinek más, sok sikert.
üdv.
Sziasztok!
Rég voltam itt, de most nincs időm visszaolvani, mert még van egy pár dolgom.
Tánctáborba megyek.
Szóval azért jó volt felugrani, sziasztok!!!
Ha tényleg meghallgattok akkor nektek Gyémánt, Eszty és Zemy elmondom... és köszönöm!
Válasz Eszty (2007-02-12 21:55:33) hozzászólására:
Eszty... talán ezzel reagál a tudatod... vagy nem is tudom... normális félsz mindenkiben van... talán magaban kezded el látni a hibát vagy magadat okolod s félelemben tartod magad... de nem kell s miel alapja sincsen - ne nehezítsd meg az életed... 😀
Válasz Zemy (2007-02-12 21:33:13) hozzászólására:
Zemykém... inkább magadat tedd végre rendbe!!! (ne végy még engem is a nyakadba!) mivel nem tudsz / tudtál felállni hamar a padlóról így csak nehezebb... nagyon kedves vagy, hogy aggódsz(?) értem s hogy segíteni próbálsz, de menni fog, te csak gyúrj magadra! 🙂
Válasz Zemy (2007-02-13 17:46:28) hozzászólására:
Háhá, ez emlékezett engem az én esetemre, mikor elaludtam, lekéstem a vonatot, és kidőlt a kerítésünk az orrom előtt - informatika szóbeli érettségi előtt, minekutána le is késtem úgy ahogy volt, az egészet 😀 Azóta sem bírom magamról levakarni a dolgot... 😛
Válasz Titusz (2007-02-12 20:22:52) hozzászólására:
Nem tudom, miről van szó pontosan, de gyanítom, hogy mélységesen meg tudom érteni, nekem is nem régen volt a szalagavatóm, és a legapróbb baki is szörnyen bosszant (vagyis ez nem jó kifejezés, valahogy rosszul érzem magam tőle, egyszerűen elszomorít...) azóta is, ha eszembe jut, pedig csak arról van szó, hogy keringő után a meghajlásnál kicsit felcsúszott a szoknyám alja és kilátszott az abroncsom alóla, és persze az összes fényképen rajta van...
Egyébként gondolom a Te problámád ennél súlyosabb, és szerintem itt mindenki meghallgat, ha el akarod mondani, sőt, mivel olyan sokan vagyunk, olyasvalaki is akadhat, aki néhány jó szóval is szolgálhat, vagy akár effektív tanáccsal (ha szükságed van rá) .
Válasz Zemy (2007-02-13 13:02:45) hozzászólására:
szerintem írj ebből egy jó kis sztorit... és csak úgy mellékesen: hááát, ez legyen életed legrosszabb napja, ha ennél csak jobb lesz, nem kell mitől tartanod:)
Köszönöm Eszty... Köszönöm 🙂
Sziasztok oltárira a padlónra kerültem... ezért nem voltam ily sokáig itt... pedig szeretem ezt az oldalt...
A félévi hajtás, kötelességek.... és bekövetkezett az amire nem számítottam..... :S
Összeestem a szalagavatón!! :'( nem akarok most még írni róla 'részletesebben'... de szeretném elmondani bárkinek aki meghallgat:'(
Válasz Eszty (2007-02-11 11:24:10) hozzászólására:
Miről maradtam le? Miben jutottatok tovább? (Te és még ki?)