2024. december 23., hétfő
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 541 / 593

(@titusz)
Tag Alkotó

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, SZERETETBEN (VERSEKBEN, NOVELLÁKBAN, CIKKEKBEN) GAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNOK!

Emellett szeretném megköszönni a szerkesztőknek hogy ily' sok időt szántak a lapra s ránk! S az írótársaknak a fórumozást, chatet és a hozzászólásokat!

Mindenkinek B.U.É.K.!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.30. 15:26
(@marica)
Tag Alkotó

Ez úton szeretném megköszönni a szerkesztőknek az odaadó munkáját és a lehetőségeket ami igazán sokrétű és sokat lehet belőle tanulni.
A tagoknak és a látogatóknak, hogy olvassák a verseim, és azoknak is akik megtiszteltek hozzászólásaikkal.

SZERETETTELYES SIKEREKBEN ÉS ALKOTÁSOKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KEDVES MINANNYIÓTOKNAK:

SZERETETTEL: MARICA

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.30. 01:31
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Én idén tavasszal csatlakoztam hozzátok, de annyi szépet és jót kaptam tőletek, hogy azt el sem hiszitek! Rengeteget tanultam is tőletek, meg kicsit a részemmé vált a Napvilág! Ezt, és még annyimindent megköszönöm NEKTEK!Remélem még sokáig köztetek lehetek!

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG IHLETGAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNOK!

Legyen mindíg toll nálatok!

Azeretettel ölel mindannyiótokat:

Erika

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.30. 00:33
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, nagyon rendesek vagytok!!!
Köszi.

Több gondolatot, mint szavat
tudnánk mondani nektek,
szintén több jókívánságot.
Jöjj üdvözlet ezzel az ünnepnappal
és add át az üzenetünket:
Sikerekben gazdag, boldog Új esztendőt kívánunk!!!

Don Paco, Ormi, Metatron és eszkimo.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.29. 21:54
(@oregsam)
Tag Alkotó

Kedves Mindenki! Köszönöm a bizalmatokat, a hozzászólásokat és azt az erőt amit kaptam tőletek, hogy újra és újra megoszthassam gondolataimat Veletek. Kívánom, hogy Békés, Boldog Új év köszöntsön ránk, és jövőre még többen legyünk akik hisznek a szó a szeretet az egymás iránti tisztelet erejében. Alkotásban Gazdag, Boldog Újévet Kívánok!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.29. 17:26
(@turi-imre)
Tag Alkotó

Sikerekben gazdag Boldog Újévet kívánok mindenkinek!

Kedves Eszkimó! Beválogatásodhoz gratulálok, és jó munkát kívánok.
Üdvözlettel: Túri Imre

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 23:32
(@vandor)
Tag Alkotó

Miért nem tudtok egyszer rábólintani arra, amit írok, és azt mondani: "Igen, ez is egy álláspont." 🙂 Még fiatal vagyok, nincs sok tapasztalatom, és kicsit Szélsőségesen is látok, de igyekszem. 😛
Ja Heather, bocsi, hogy beleszóltam a beszélgetésetekbe. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 22:43
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Kedves Csaba! A lehető legjobb helyen vagy, ezt garantálom! Ez itt egy igazi kis közösség. Remélem jól érzed majd magad köztünk!

Erika

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 17:37
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Kedves Ginkgo Biloba - ne keseredj el, ez normális jelenség. velem is történt már ilyen és szerintem mással is. ne erőltesd, az ihlet előbb vagy utóbb rád talál.

Légy üdvözölve közöttünk Csaba és mindenki, aki újonnan csatlakozott hozzánk! Sok sikert és ihletet mindnyájatoknak!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 13:04
(@blitzer-csaba)
Tag Szenior alkotó

Sziasztok! Csak be szeretnék köszönni, és örülök, hogy egy ilyen jó baráti társaságnak lehetek (mert ugye majd lehetek?) tagja... illetve hát remélem, hamarosan befogadtok. Már több irodalmi oldalra is bekukkantottam, de ennyi lelkesedést és ötletességet sehol sem találtam!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 00:54
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Köszönöm szépen a gratulációkat! Heather Bay- én is igy szeretném, mert ha már nem úgy fogom érezni vagy ha az időm nem engedi, vagy ha mást vártak el tőlem, lemondok.

Don Paco, Ormi és Metatron!!!
Szeretném megköszönni nektek is ezt a csoda szép karácsonyi ajándékot, a lehetőséget, a bizalmat és a megtiszteltetést, amit látatlanba megszavasztatok számomra. Igazi meglepetés! Köszönöm.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.27. 23:14
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

eszkimo, én is gratulálok! Remélem kedves "teher"lesz neked a klub!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.27. 21:01
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Válasz #3546 számú hozzászólásra :

köszi, gyors vagy!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.27. 20:11
(@sanna)
Tag Alkotó

Eszkimo, grat.! 🙂

VálaszIdéz