Én meg köszöntöm a Dávidokat! Ők is mostülik a napokban a névnapjukat!
Szóval Isten éltesse őket is!
A szavazásról:Szerintem akkor is jobb a mákos:D(ha kritikán aluli a hozzászólás akkor törelhetitek:D)
ÜDv
A lustaság már megjött az ihlet még nem, tehát jól állok:)Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Boldog Névnapot minden Istvánnak és Jánosnak ,és remélem nem lustultok el ,kedves klubtársaim ,az ünnepek alatt!
hát ,igen ,azt hittem csak én jártam meg ,de látom más áldozat is van it jó ,összefort kis ,csapat van ,és külön köszönet ujra a honlap alkotoinak ,szerkesztöinek ,és minden klubtagnak
Boldog karácsonyt!
Mindenkinek békés boldog Karácsonyt kívánok. Szeretek itt lenni köztetek.
Sziasztok!!!
Nagggyon új vagyok még, egy hetes évfordulómat fogom holnap ünnepelni! Egyrészt nagyon boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, alkotóknak, olvasóknak! Másfelől nagyon jó érzés, hogy rátok találtam, egy igényes és folyamatosan fejlődő társaságra, jó ide felnézni naponta (többször).
Ismerőseimnek is szétküldtem Titeket, és pozitív reagálásokat kaptam eddig! Köszönöm, hogy megalapítottátok ezt az oldalt, jól esik itt lenni!
Boldog Új Évet mindenkinek!
Üdvözlettel: István
Nagyon boldog karácsonyt kívánok minden napvilágosnak!!!
Mimóza
A szavazás ötletét Zöld Zsázsa adta tegnap, a chat beszélgetésen. Túl nagy jelentősége azt gondolom nincs, ugyanakkor még egy haszontalan infóval gazdagabbak leszünk 🙂
És a szavazás kimenetelétől függően kívánok sok bejglit annak, aki arra szavazott, hogy szereti!
De aranyos a szavazás! 🙂 Bár kíváncsi lennék, mi a jelentősége...:P
Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek!
Mindenkinek szép és áldott karácsonyt kívánok és egy örömökben, sikerekben és alkotásokban gazdag új esztendőt! 🙂
Kedves Mindenki!
Nyugodt, szép karácsonyt kívánok nektek, családi körben, sok-sok sütivel. Pihenjetek is,anélkül nem az igazi!
Hozzon az ég örömből végtelent,
szeretetből önzetlent,
sikereket amennyit csak lehet,
így kívánok békés, bolsog ünnepeket!
Mindenkinek Kellemes karácsonyi Ünnepeket és töltse el szivünket a szeretet és a béke.