2024. május 20., hétfő
Véletlenül
Általános csevegés
 

Általános csevegés

Oldal 549 / 593
 
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2933 számú hozzászólásra :

Pffff lekéstem az infó érettségi szóbelit 😀 Ilyet is csak én tudok... 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.25. 12:09
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2925 számú hozzászólásra :

Ne aggódj, nem fog összejönni a beszélgetés :/ Ha három éve nem, akkor a maradék suliévben sem...
Amúgy ahogy észrevettem, roppant ellentmondásos személyiség vagyok, ugyanis nem okoz problémát, ha idegenhez (akár lányhoz vagy a suli legszigorúbb tanárához :P) kell hozzászólni, nem probléma az ismerkedés és a beszélgetés... De csak akkor, ha úgy hozza az élet, ha jön magától.

Jodie: ha lesz időm és nem megy ki a fejemből, elolvasom, csak holnap infó érettségi és még neccesen állok ám a tételekkel 😛 (Nagyjából reménykedem a szerencsében, hogy jó tételt fogok húzni)

Ditta: Igen, inkább személyiségtől függ, hiszen akármennyire is mondják a tudósok, hogy az érzelmek csak kémiai reakciók hatásai, de azokat a kémiai reakciókat végeredményben az agy irányítja, és mindenkinek máshogy.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.25. 00:39
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

...igen az emberi életnek különböző időszakai vannak...mindig változik és ismétlődik...

....most néma időszakomat élem bizonyos emberekkel és más-más helyzetekben, ahogy egy igazi hangulatemberhez illik...de ki szeretnék törni néha,sikertelenül.

Barátok vannak,voltak, május óta nyalogatom sebeim egy csalódás miatt, marhára letaglózott, aztán írtam neki sms-t, mailt - nem válaszolt, majd felhivtam még augusztusban, kedves volt és igérte felhiv a köv.héten...azóta is várom...mit tesgek még? közben született gyermeke,megirta az adatait,én gratuláltam. ....semmi...mindegy illetve nem,de majd feldolgozom...lehet miatta "némultam" meg? nem akaródzik beszélni....hát ez van....
tanácsot Chris.. nem adhatok...sajna,de szorítok hogy összejöjjön a kívánt beszélgetésed a bizonyos személlyel......csodák pedig vannak,,,szerintem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 23:00
(@jodie)
Tag Szenior alkotó

Válasz #2901 számú hozzászólásra :

Crys, akkor beszélgess velünk. Én személy szerint szívesen beszélgetek egy "mekromantaképű, drogos kinézetű, humor nélküli, elvont hülye rokkerrel" :D...
Nem szeretném, ha "úgy" hangzana, ahogy nem szeretném, de a Te korodban én is ugyanilyen voltam 🙂
aztán felnőttem :):):) bocsi, nem bírtam kihagyni 🙂
Komolyra fordítva, tényleg ilyen voltam, szóval ne hidd, hogy ez kizáró ok lehet... viszont a könyv nagyon jó ötlet... Ajánlom az Eszmefuttatás c. eszmefuttatásomat 🙂 nem hosszú, de hasonló érzések ihlették... bocs, nem a reklám helye, csak eszembe jutott...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 22:15
(@szabo-ditta)
Tag Alkotó

Válasz #2896 számú hozzászólásra :

A kémián túl lehet, hogy még személyiségtől is függ. Vannak extrovertált emberek, akik alapvetően kifelé fordulók, könnyen ismerkednek és kommunikálnak, míg az introvertált emberek inkább befeléfordulók. Én is ez utóbbi csoportba tartozom, de azért próbálkozom.

Jodie-hoz hasonlóan én is többször tapasztaltam, hogy volt olyan, akit csak én hívtam, csak én kerestem, ő meg se kép, se hang. Nem biztos, hogy ilyenkor a másik nem azért nem jelentkezik, mert érek annyit a számára, valószínűbb, hogy egyszerűen csak lusta vagy eszébe jut ugyan, hogy felhívjon, de mire eljutna odáig, már vége a napnak.

Crys: A most közelgő ünnepek jó alkalom lehet arra, hogy felvedd a régebbi ismerősökkel a kapcsolatot vagy legalább életjelet kapjál tőlük.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 21:55
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2909 számú hozzászólásra :

vagy egy feles... 😉

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 21:00
(@sanna)
Tag Alkotó

😀
És még valami: CSOKI!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 17:11
(@sanna)
Tag Alkotó

Válasz #2901 számú hozzászólásra :

Hát igen, mondták már nekem is, talán nem is egyszer, hogy olyan vagyok, mint aki részeg, és úgy beszélek néha mint aki beszívott. Ismerős a dolog. 🙂
Crys, Crys...nur ein Próba oder kettő!
De nem mondom tovább.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 17:11
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2897 számú hozzászólásra :

Kizárt, hogy velem akárki is akarjon ebszélgetni 😀
Aki nem ismer személyesen, nem tudhatja 😀
Senki sem beszélget szívesen egy mekromantaképű, drogos kinézetű, humor nélküli, elvont hülye rockerrel 😀

Komolyra fordítva... Ez a helyzet is jól sülhet el. Én személy szerint ezért írok könyvet.

eszkimo: van olyan, akivel még soha egy szót sem beszéltem, lehet azt sem tudja, hogy vagyok, mégis a világ legboldogabb emberének érezném magam, ha még beszélgethetnénk is,... Sebaj, az évtizedek majd megoldják és én is felejtek 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 12:56
(@jodie)
Tag Szenior alkotó

Crys, ismerem az érzést, velem is ezerszer előfordult már. Általában úgy történik, hogy ha valakivel kapcsolatban akarok maradni, akkor nekem kell ápolgatnom ezt a kapcsolatot, mert a másik egyéb elfoglaltságai miatt épp nem ér erre rá. Csak egy idő után az embernek tele lesz a hócipője, hogy mindig csak az ő telefonszámlája, busz-vonatjegye, vagy akármije kopik, miközben a másik a kisujját se mozdítja. Én egyszerűen oldottam meg a dolgot. Aki egy évig nem keres, annak valszeg nem vagyok annyira fontos, hogy nekem érdemes lenne kecernem utána. Néhány év alatt behozta magát a dolog. Ma már olyan emberek is megkeresnek, akikkel régebben nem voltunk jóban. Meg vannak olyanok is, akikkel évekkel ezelőtt beszéltem utoljára természetesen, de ez benne van a pakliban. Igazad van, én sem szeretem "beszélgetésre kényszeríteni" az ismerőseimet, de mi van, ha ő sem akar ugyanez miatt zavarni Téged? Óvatosan kell megszólítani, felhívni a figyelmét, hogy itt vagyok, ha van kedved beszélgetni, ha meg nincs, akkor majd később. ha meg később nem keres, akkor valszeg felesleges lesz legközelebb is kezdeményezni.
huhh... ezt jólmegasszondtam megint 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 12:22
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

...lehet a kémia ludas a dologban...ha nincs meg a 2ember között az a szimpátia ami összekötné őket, sőtt inkább taszítás áll fent, még ha csak az egyik fél részéről is, akkor nagyon nehéz helyzet áll fenn. A láthatatlan hullámokkal szinte lehetetlen harcolni..........ez van ,...el kéne fogadni.....hizs valójában egyiktek se hibás.....valaki az epret, más a túrót szereti...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 10:52
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Félreértitek, én nem elzárkózom, de ha nincs miről beszélni, akkor nincs.
Az említett szindróma inkább a komolyabb dolgoknál jelentkezik.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 03:48
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2879 számú hozzászólásra :

"amiről tudod hogy létezik, azon segíteni is tudsz."

szerintem, sajna, nem feltétlenül... persze ettől függetlenül nincs olyan, hogy "nem megpróbálni"... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.24. 01:06
(@titusz)
Tag Alkotó

Igen sanna....! Igazad van.... Csak Crys nem vesz róla tudomást.... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.23. 22:42
(@sanna)
Tag Alkotó

Crys, amiről tudod hogy létezik, azon segíteni is tudsz.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.11.23. 18:05
Oldal 549 / 593