2025. április 27., vasárnap
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 560 / 593

(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #2142 számú hozzászólásra :

Ha személyesen nem is, lélekben veled leszünk! Aztán, ha kifújtad magad, írd meg, hogy milyen volt a futás! Hajrá!!!

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.14. 15:25
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2140 számú hozzászólásra :

Hát az egyszer biztos... 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.13. 22:41
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Én megteszek minden tőlem telhetőt... 😀 Pl. erőmből tellően hozzájárulok a fórum témáinak életben tartásához 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.13. 21:22
(@metatron)
Tag Olvasó

Azt hiszem, mi elég sok mindent adtunk azért, hogy meglegyen a jó hangulat, a kellemes légkör, a megfelelő inspiráció, és az ihlet. Mostmár csak rajtatok múlik, és mi aszerint építjük tovább az oldalt.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.13. 20:59
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2132 számú hozzászólásra :

"de attól még nem történt semmi plusz azért, hogy a közösség tehetséges alkotói érdemben tovább tudjanak lépni."

Ezt aláírom...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.13. 15:03
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Arnodre: az nagyon szép, hogy tavasz óta megháromszorozódott a tagjaink száma, de attól még nem történt semmi plusz azért, hogy a közösség tehetséges alkotói érdemben tovább tudjanak lépni.

Sanna: tényleg több 1000-es nagyságrendű taglétszámmal büszkélkedhető oldal működik, általában a többsége már rég be sem lépett vagy nem töltött fel művet. Lassan mi is 500-nál járunk az eddigi összes jelentkezőt számolva, csak az alakuláskor megfogalmazott szabályzatnak megfelelően, mi töröljük azokat, akik beregisztrálnak "linkre" vagy eltűnnek.
Szoktunk emailt küldeni a fontosabb hírekkel, azt viszont nem szeretném, ha a tagok szelektálnának a kapott hírek között és csak akkor jönnének fel, ha nekik tetszőt olvasnak.
A találkozóról meg leírtam, hogy én nem tervezek a közeljövőre ilyesmit, ha valaki összehozza, szívesen elmegyek.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.13. 13:28
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2130 számú hozzászólásra :

Meg lehetne oldani - Word űrlappal még elegánsan is. Csak hát sztem úgysem lenne mérvadó...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.13. 07:06
(@sanna)
Tag Alkotó

Don Paco, azt nem lehetne csinálni, hogy küldeni egy e-mailt, amit mindenki megkap, és le lennének írva rajta a tervezett fejlesztések. És mindenki visszajelezne hogy az x dolog közül melyikeket tartja jónak. Aztán szavazást kiírni, és ha egyezik a kettő, akkor oké. Gondolom a szavazáson az aktívak vesznek részt, hisz ők járnak fel gyakrabban. Így le lehetne szűrni az általános véleményt. És mondjuk van 2 dolog. pl.: Egy felolvasó est és egy kicsit szabadabb a program. Amelyiken több ember megjenik, azt rendszeresíteni. És ha az aktivitás továbbra is nulla.....akkor várni néhány hónapot.
Tudom hogy ez így kicsit légbőlkapott, csak egy ötlet volt...bár lehet hogy nem kivitelezhető...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.12. 22:25
(@sanna)
Tag Alkotó

Meg aztán, ki ki más miatt nem szokott ráérni...de ez a felolvasó est nagyon jó ötlet. Csak még a távolság is egy gond. A budapest ideális, csak hanyadik kerület, hogy a beérkezőknek is jó legyen. vagy az aktív tagok listáján kéne indítani egy kérdéssort hogy kinek hol lenne jó. Csak egy ötlet....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.12. 22:16
(@sanna)
Tag Alkotó

Rég nem jártam itt, de ahogy látom pörögnek a dolgok...
A találkozó. Szerintetek azt lehetne csinálni hogy olcsó szállást biztosítani az embereknek egy éjszakára ha esetleg messzebb laknak?
De abban egyet értek hogy tényleg kell valami, hogy ne legyen széthullás. Jártam fenn más oldalon is, ahol 2000res létszám volt, és az már tényleg csak egy oldal, ahol néha kapsz kritikát. Bár biztos ott is van egy belső mag, de mégis.....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.12. 22:10
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2124 számú hozzászólásra :

Vááá a latin táncot nem bírom 😀 Az olyan... olyan... ááá 😀 Bocsi Titusz 😛
De ez is furcsa. Biztos van olyan latin tánc is, amivel nem lenne bajom, nem ismerem annyira behatóan. Meg a női része is mindnek tetszik :DDD:P

Amúgy ha megjelenne a könyvem és (nagyon) sikeres lenne, akkor már én sem röstellnék kiállni a ~100 főnél nagyobb nagyközönség elé (persze nem táncolni) - de addigis csak ilyen kis senki izé lennék a sok közül, az úgy egyáltalán nem buli. Mit nekem elismerés, ha az csak átlagos... :DDD:DDD:DDD (Francba, már megint ez a hülye megalománia... 😛 Ez van, én ilyen "vagy minden, vagy semmi" beálítottságú ember vagyok. Szemléltető életkép: mikor pl. egy nagyon finom kajából már kevesebb van itthon, mint amennyit maximum magamba tudnék tömni, már nem is eszek inkább belőle.)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.12. 20:41
(@titusz)
Tag Alkotó

Ó, és gondolom h idegesítő vagyok....de elmondanám, h a társas táncnak..két fajtáját tanulom a standardet (ami, az angol keringő, a bécsi keringő és a tangó) illetve a latint (cha-cha-cha, rumba, salsa, samba, jive) de persze több faj is van de most ennyit emelek ki..... 🙂 de megyek is mert sokat írtam ide......

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.12. 17:55
(@titusz)
Tag Alkotó

Persze ezek nem csak a jövöbeni pályaválasztásom miatt van... (ami a színészet) hanem mert a színjátszás, a tánc felszabadít..az ének pedig a képzés miatt.....ezért inkább átálltam a dalszövegírásra.... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.12. 17:50
(@titusz)
Tag Alkotó

Én vettettem fel......énvettettem fel.......
Én színjátszózok, kórusban éneklek (kettőben is), társas táncolok és fakultálok.......

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.12. 17:45
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #2117 számú hozzászólásra :

Érdekes amit írtál Paco. És a második része nem is hangzik olyan rosszul (mármint az összefogás)...
Bár azt azért nem hiszem, hogy egy-két éven belül semmivé lenne az oldal. Ha csak azt nézzük, hogy a tavaszi 80 tag nagy valószínűség szerint még ebben az évben megháromszorozódik...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.12. 16:32
Oldal 560 / 593