2025. január 7., kedd
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 562 / 593

(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

NĂĄlam sem stimmel! RemĂŠlem nem marad Ă­gy!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.08. 12:24
(@mimoza)
Tag Alkotó

Sziasztok!
MindenkinĂŠl szĂŠt van csĂşszva az oldal, vagy csak nĂĄlam van valami baj??

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.08. 11:21
(@arnodre)
Tag Alkotó

ez a véradós szavazás honnan jött?
bocs, de a héten nem nagyon jártam erre!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.08. 01:35
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Amúgy különös, nálam a szavalás már egészen könnyen megy. A szöveg megtanulásával viszont rengeteget tudok szenvedni. Hiába, ha memória nuku... 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.08. 00:36
(@titusz)
Tag Alkotó

Ó.......és szomorúsággal tölt el Don Paco tény-megállapítása a törlésekről.....
🙁 :(( :(((

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.07. 22:41
(@titusz)
Tag Alkotó

Sanna! egyetértek veled...más tarthat téged jobbnak.....
Amugy meg én sem nyertem....(végülis negyedik lettem).....csupán különdíjat kaptam... "csupán".....

Ám azt tudom, h nekem nem áll talajnak ez a szavalás, versmondás...mivel inkább színpadi színész vagyok...(monológokra "szakosodva").

Mindenkinek köszönöm a gratulációját...nagyon kedves......legyen nektek is sikeretek....ott ahol szeretnétek!!!!!!!!!!!!!!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.07. 22:39
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #2025 számú hozzászólásra :
Vigyázz...Paco! Mert szavadon foglak....... 😉 :))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.07. 22:34
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2036 számú hozzászólásra :

🙂 Amúgy idén a sulis szavalóversenyre elmegyek. Abból, amit eddig hallottam, nem kis esélyem van rá, hogy megnyerjem - persze, ha nem bakizom bele. 😀 Bár van egy valaki, aki szerintem még jól szaval itt - aki tavaly is nyert asszem -, de ha pont ő előz meg, azt nem bánom. 🙂

Viszont minden évben aki megnyeri, az megy egy ilyen városi izé rendezvényre felmondani (asszem aa....) a Szózatot... Háhá, ha abszolút első lennék, azt hiszem akkor sem vállalnám be 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.07. 18:00
(@sanna)
Tag Alkotó

Válasz #2031 számú hozzászólásra :

De mi van ha nyersz? És a második hely? Vagy akármi, attól mert nem te nyersz, még van aki tarthat téged a legjobbnak!
Pl.: Van egy barátnőm aki táncol, és az elmúlt héten is volt egy versenyen. Második lett. És egy ponttal maradt le az első mögött. És nicsak: utólag odaszállingózott hozzá egy - egy zsűritag, és azt mondta, nem értette, miért nem ő nyert, hisz remekül táncolt.
Látod?
Na de nem tömöm a fejed...csak jó lehetőség lenne...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.07. 17:19
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Ellenőriztem a taglistát. 21 alkotói regisztrációt töröltem. (2/3-uk nem töltött fel egy művet sem, a többiek pedig nem léptek be az elmúlt fél évben). Úgy látszik a szabályzatot továbbra sem olvassák el a jelentkezők.
Ha jól emlékszem, a múltkor is valami hasonló nagyságrendű volt a törlendők száma.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.07. 15:07
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #2007 számú hozzászólásra :

Hát hogy izé mi van, ha nem nyerek egy szavalóversenyen, ahol személyesen is láthatnak az emberek? 😀 Katasztrófa! 😀 Legalábbis számomra, ehhez én túl maximalista és megalomán vagyok. :D:P;Đ

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.07. 14:33
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Én sem tudok szavalni. Néha még a sima beszéd is ne-ne-nehezen megy.

Titusz ügyi vagy, ha készítünk hangoskönyvet, tudjuk kit bízzunk meg. 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.10.05. 23:21
(@sanna)
Tag Alkotó

Válasz #2009 számú hozzászólásra :

De jó!:)
Az az igazság hogy én nem vagyok nagy szavaló, mindig másképp hangsúlyozok, mint kéne, valahogy saját elgondolás szerint és ez nem mindig helyes. Én is inkább írás párti vagyok....de gratu!

Nem tudja valaki, pontosan hol lesz ez a versfesztivál?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.05. 21:28
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

GRATULÁLOK! :))
De jó, hogy ilyet is tudsz! Én tökre izgulok, ha szerepelnem kell. Pláne angolul! Emelem a kalapom! Ügyi vagy!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.05. 21:27
(@titusz)
Tag Alkotó

Képzeljétek.......... Pécsett, a városi angol nyelvű szavalóversenyen különdíjat kaptam!!!!!!!!!!!!!!!! És nagyon örülök neki :))))))))))))))))))

A verseim, miket választottam: William Shakespeare - Sonet XII.
és e. e. cummings - Thy fingers make early flowers of
(régi nyelvezetű művek)

Sajnos későn kaptam meg a verseimet...és vasárnap este tudtam cak megtanulni..vagyis igyekeztem megtanulni.....de egy órát tudtam belük foglalkozni, másnap még a suliba elgyakorltuk...és így álltam ki a szak-zsűri elé...... csak a szonett-be kellett belenéznem...de abba -sajnos- többször is.....számszerint 4szer.....de a másik nagyon jól sikerült..... 🙂

És a különdíjat azért kaptam, mert nemcsak a hangommal játszottam s beleéltem maga,. hanem a testemmel sem féltem játszani.... 🙂 Ügyi voltam (nem nagyképűség akar lenni!!!)

nah ennyi.... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.05. 19:07
Oldal 562 / 593