bocsi, ezt nem ide szántam, mellé klikkeltem.
és lehetne hogy legyen egy olyan részleg hogy "küldött levelek" ? Nekem kicsit zavaró hogy nem tudom visszaolvasni mit is írtam le.
Nem tudom hogy ezt lehetséges e egyáltalán megoldani.
Válasz #1613 számú hozzászólásra :
És ugyanerre gondoltam, csak épp a levélírásnál. Ott tényleg kicsi a mező...
Válasz #1613 számú hozzászólásra :
A Preview viszonylag könyen megoldható lenne több módszerrel is, csak ugye idő is kell minden kis mütyür módosításhoz
Válasz #1537 számú hozzászólásra :
Pont ugyanolyan, mint mással. (Van IE-m, FF és Opera is telepítve, legfrissebbek, kell a webszerkesztéshez.) Akinél nagyon rosszul jelenít meg, annak valószínűleg kéne egy beállításreset Egyetlen különbség van, hogy a főoldalon az utóbb feltöltött művek listájánál sorközök nagyobbak. (Ez is egy belső beállítás miatt van, hogy jobban menjen a nagyobb képernyőhöz.) De egyáltalán nem zavaró. Bőven ellensúlyozza, hogy itt minden egyben van és a javascript műveletek vagy 3szor gyorsabbak (magam is leteszteltem). Igaz, egyes oldalakat tényleg szétdobál, de olyanokat nem látogatok. Jó ez nekem
Crystalheart
Te operával böngészel minket? Úgy tudom, hogy az opera elég pocsékul jeleníti meg a honlapunkat. Nem esik nagyon szét a kép?
Válasz #1473 számú hozzászólásra :
Ok!Csak várnod kell még! és mindenkinek.....lassan haladok nagyon
külföldön is voltam, utaztam, nyaraltam...
Válasz #1468 számú hozzászólásra :
Szia! Készenállok a párbajra.Írd meg mikor kezdjük, a kezdő versszak már meg van.
Akkor öregsam!
Majd megbeszélhetnénk a verspárbajt!
Mert égnek az izgalomtól a többiek...voltak "kezdeményezések......." de nem igazán sikerült
de olvasd el őket
Na csak itthon vagyok újra!
öregsam--->két hónap nekem végtelenségnek tűnik, még az egy hetes festés szezon is túl sok. Óvatosan kell lépni, nem találod a holmiaidat, nincs elvonulás hogy nyugi legyen...ajaj...
Lassan mindenki visszatér, hiába, közeleg a nyár vége, tüzijáték robban, oszt itt is van az ősz...
Sziasztok, újra színen vagyok, Két hónapig a házunk felujjítása miatt nem volt internetem. Már fogyóban a munka, remélem lesz időm új versekre is. / Jó újra itt!!!/ Öregsam.
Válasz #1422 számú hozzászólásra
Köszönöm, hogy valaki örül nekem! Bár gondolom többen is....
Hello Titusz!
Üdv újra itt!
Sziasztok!
VISSZA VAGYOK!
ReméLEm öRÜltÖK...