Don Paco!
Én lekéstem a chatet. Azt hittem a chat sokáig tart és lesz sok téma ami kitart...sokáig.(bár lehet, hogy sok téma volt...)
Én csak 9 óra után értem rá...
Köszönöm mindenkinek a chat-en való részvételt! Most tényleg sokan voltunk jelen és bár magánéletről több szó esett, mint a honlapunkról - igaz eredetileg több téma kivesézését terveztem -, nem is teljesen baj, hogy így alakult. Kellemes kétórányi online beszélgetés volt ez. Legközelebbre egy átláthatóbb chat felületet ígérek... Jó éjt
Válasz #660 számú hozzászólásra :
Igazából engem csak egy két esetben befolyásol, hogy ki a szerző. Akkor hogyha olvastam egy-két művét és nagyon tetszett akkor mindet elolvasom, egyébként meg a cím ami befolyásol leginkább, de van hogy csak úgy találomra kiválasztom amiket elolvasok. A kor és az aktívság nekem nem számít.
Persze, hogy azokat is olvasom, sőt sokszor keresem azokat a műveket, amelyek nem kaptak még hozzászólást.
Válasz #660 számú hozzászólásra :
Ezek érdekes felvetések öregsam...
tényleg kíváncsi az ember ilyenekre.
(Jaj! és szeretnék gratulálni a megnyert csónakház pályázatodhoz.)
Tényleg az első, esteleg második... (későbbi) mű alapján döntesz?
És ha fejlődik az ember, persze nem azonnal, de..
vagy ha van másik műve ami jó, csak az pont nem tetszik?
Amúgy én azokat is olvasom akiknek a művük a kieső, keveset olvasottak közt van!
mert ki tudja, lehet, hogy egy kincs vár arra, hogy kivegyék a "süllyesztőből és korona-éknek használják"!
Igyekszem ott lenni! Egy témát felvetnék: Kíváncsi lennék rá, ki mi alapján dönti el, hogy melyik írást olvassa. Befolyásol-e valakit, hogy ki az író, mi a cím, számít-e a kor, vagy hogy aktív tag-e az illető.
Én például ha tehetem mindig elolvasom az új tagok írásait és fontos számomra az első feltöltött mű, mert ha tetszik, máskor is visszatérek a szerzőhöz.
Én sajnos megint nem tudok majd jönni...túl korai az a 19 óra...:((((
Az szerintem nagyrészt akkor akkor dől el, mert a chat lényege a spontán beszélgetés én úgy gondolom. Persze biztos Paco vagy más fel fog vetni olyan témát vagy kérdést az oldallal kapcsolatban amit direkt oda szánt.nem igy van?:)
Köszi Don Paco!
És mi(k) lesz(nek) a téma(k) a chaten?
Válasz #638 számú hozzászólásra :
Igen, szombaton este lesz és bejelentkezés után látható majd a chat menüpont. Ott majd minden - egyébként nagyon egyszerű - teendő le lesz írva.
Hol lehet majd chatelni szombaton? Hogy lehet oda lépni?
Válasz #624 számú hozzászólásra:
Változott a helyzet, a jubilálás örömére MOST szombaton chat. Bízom benne, hogy ezúttal tényleg több emberre számíthatunk.
Válasz #624 számú hozzászólásra :
Hát, tudod ez úgy van, hogy mi szerveztünk találkozót, chat-beszélgetést, kirándulást, de egy-két főnél több nemigen vett részt egyiken sem, holott lassan 150 regisztrált tagunk lesz. Ezért most egy picit pihentetném a dolgot.
Chat azért lesz, valózínűleg az ABC-pályázat beadási határideje környékén. Előtte hírlevelet fogunk küldeni.
Pedig most ráérnék
Ma nem lehet csetelni?