2026. február 8., vasárnap
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 582 / 593

(@leona)
Tag Alkotó

miután én még csak hatodikos vagyok, még messze állok az érettségitől 😛 de mi meg egyfolytában dogákat írunk... irodalomból most vettük a Toldit, már írtunk is belőle szép nagy dolgozatot, és most vesszük a költői kifejező eszközöket... hétfőn írunk belőle dolgozatot. ráadásul most pont dogaszezon van. na mindegy, inkább nem panaszkodok tovább 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.13. 19:08
(@scherika)
Tag Szenior alkotó

Én is most érettségizem, -bár estin, és az nincs olyan nehéz- és az irodalomnál az összehasonlító verselemzést választottuk a legtöbben az osztályban. Vajda János: Húsz év múlva, és Juhász Gyula: Anna örök c. versek voltak. Szerintem ez volt a legkönnyebb. A magam nevében utólag (bár még 2 hátra van) köszi a jókívánságokat! :D)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.13. 12:43
(@arthemis)
Tag Szenior alkotó

Válasz #612 számú hozzászólásra :

Ne haragudj, félreértettelek...eben szerintem igazad van:)))))...
Nehéz jó címet adni...még néha rosszat is:(

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.12. 17:24
(@arthemis)
Tag Szenior alkotó

Kicsit késve, de sok ikert az érettségizőknek! Én már túl vagyok rajta...és nem volt olyan borzalmas:)

A cí szerintem i sfontos, de azzal nem értek egyet, hogy felemel egy gyengé művet...szerintem csak a tartalom elővetítéséen fontos...innen legalább látom, milyen "stílusú" Könyvet tartok a kezemben...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.12. 02:24
(@oregsam)
Tag Alkotó

Csak egy vélemény a gyorsaságra: A pályázaton megnyert könyvet tegnap este kiválasztottam a könyvárúházban, ma délelőtt kézhezkaptam. Ez a korrektség és gyorsaság sok helyen jelen lehetne az életünkben. Köszönet érte!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.08. 19:07
(@szoke-tasi-katalin)
Tag Alkotó

Jópofa érvelés volt, a címadásról kellett írni. Az idézet szerint nem is fontos, legjobb címek pedig a Robinson és A három testőr. Én meg kihoztam vmi olyasmit, h ez baromság, mert igenis lényeges a cím, és h az alkotó csak jobban tudja, mit és miről akart írni, mint az olvasó. Mit gondoltok? Ha fent lesz valahol az idézet, szerintem érdekes lenne megvitatni!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.08. 17:18
(@szoke-tasi-katalin)
Tag Alkotó

Na, én viszont most fogok. Ma ballagtam, és hát... eléggé elérzékenyültem 🙂
Köszönöm a jókívánságokat!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.06. 23:06
 NVK
(@yorkiee)
Tag Alkotó

Én meg pont egy év múlva fogok:) Hát már most félrk tőle úgyhogy aki most megy annak sok sikert kivánok én is:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.06. 22:56
(@szoke-tasi-katalin)
Tag Alkotó

Válasz #586 számú hozzászólásra :

Lehet, de gyakorlatilag nincs, és még a számítogéphez oly' nagyon értő ismerőseim sem tudták megjavítani.
Vajon kire gondolok...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.05. 01:34
(@szoke-tasi-katalin)
Tag Alkotó

Izgalmas, kár, hogy nincs hangkártyám... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.28. 16:55
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #574 számú hozzászólásra :

Főleg, hogy a spanyol éneket német fonetikával írták le 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.04.28. 11:02
(@oregsam)
Tag Alkotó

Még követni sem tudtam, nem hogy kiolvasni!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.27. 16:27
(@metatron)
Tag Olvasó

tudom, hogy nem egészen a mi berkeinkbe tartozik, de előfordulhat, hogy lesz majd egy amatőr énekesek napvilág oldal is, ezért felajánlok egy e-pólót annak, aki bizonyítákát tudja adni, hogy kitudja ezt énekelni:
http://web.interware.hu/tozoo/volare-karaoke.swf

jó szórakozást :))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.26. 11:29
(@metatron)
Tag Olvasó

Ha tiszta a lelki ismerete, tőlem meradhtaott volna. Igazán nem kár ezért töröltetnie magát.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.23. 15:40
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Az ügy tárgytalan, mivel a megvádolt tag kérte törlését.

Mi elfogadtuk válaszát, de úgy gondolta, hogy a többi alkotó szemében megmaradna a tüske.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.04.21. 17:35
Oldal 582 / 593