2024. május 17., péntek
Véletlenül
Általános csevegés
 

Általános csevegés

Oldal 583 / 593
 
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Azt hiszem, felesleges tovább ragozni a témát, örvendetes, hogy mindenki elítéli azt a fajta viselkedést, amikor valaki egy amatőr oldalon, bármi is vezérelje (pl.önbizalom-növelés vagy népszerűséghajhászat, éhség az elismerésre...) csalással próbálja elérni az olvasottságot, de hangsúlyoznám, hogy esetünkben nem bizonyított ez. Mivel mi megbeszéltük a tagunkkal és elfogadható magyarázata után bizalmat szavaztunk neki, nem illik feszegetni a kilétét. Mindenesetre reméljük, hogy az eset jó tanulsággal bír olyanoknak, akik csalást fontolgatnának.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.21. 15:58
(@szoke-tasi-katalin)
Tag Alkotó

Ezt azért nem értem, mert szerintem ha valaki azt szeretné hallani, hogy jó, azt mástól várja. És különben sem biztos, hogy a sok dicséret hasznára válik akárkinek, egy-egy negatív kritikából többet lehet tanulni, végtére is az a cél, hogy minél jobban írjunk, nem?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.21. 15:49
(@metatron)
Tag Olvasó

Ez megint valami olyasmi, amit nem értek. Szerintem saját magát veri át, aki magának ír kritikát. Ha felakarja hívni magára a figyelmet, azt ne kritkiával tegye, hanem azzal, hogy véleményezést kér, vagy olyat ír, hogy az "ÜTésÜL". Csak valami félrértés lehet...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.20. 23:20
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Megkaptam a megvádolt alkotó levelét. Magyarázatát elfogadtam, mivel ellenkezője nem bizonyítható.

A jogot természetesen továbbiakban is fenntartjuk, hogy a gyanús esetekre rákérdezzünk, azt nyilvánosságra hozva a többiekkel is megosszuk. (személy szerint remélem, hogy nem lesz ilyen)

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.04.20. 18:21
(@oregsam)
Tag Alkotó

Nem is sejtem ki lehet az illető, de Én is úgy gondolom hogy ez a dolog mégha etikátlan is nincs tiltva, tehát adjunk esélyt a magyarázatra. Ne itéljünk előre, de ha az illető nem reagál, akkor nem csak etikátlan, de önkritikát sem képes gyakorolni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.20. 17:09
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Feltettem néhány új pályázatot a Pályázatok fórumszobába, válogassatok kedvetekre!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.20. 16:22
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Válasz #546 számú hozzászólásra :

Igazad van, Bandi, de véleményünk szerint mégiscsak úgy fair, h felajánljuk a magyarázatadás lehetőségét, ennyi mindenkinek kijár. A továbbiakat meglátjuk...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.20. 15:59
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Súlyos ügyben szólok most klubtársaimhoz. Felmerült ugyanis a gyanúja annak, hogy egy klubtársunk teljes mértékben etikátlan módon, alkotói regisztrációján kívül HAT olvasói néven is szerepel. Ami tetézi a gondot az az, hogy ezekkel az álnevekkel SAJÁT alkotását magasztalta. Én szívem szerint azonnal kizárnám azt, aki ilyesmivel próbálja becsapni a többieket, de Ormi rávett, adjunk egy esélyt a magyarázatra. Miért volt jó ez?

Szándékosan nem említem, hogy ki az illető, arra kérem, hogy amennyiben magára ismer, belső levélben vagy emailben írja meg nekünk tettének okát. Talán csak félreértés? Talán ilyen sokan használnak egy számítógépet? Én nem hiszem, a beírások stílusa és a belépések ideje alapján úgy vélem sajnos nincs félreértés.

Amennyiben még szeretne nálunk tag lenni, várjuk a magyarázatát.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.04.20. 14:58
(@oregsam)
Tag Alkotó

Biztos igazad van, köszi!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.20. 11:42
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

kedves öregsam,

sajnos rosszul emlékszel, mert erről nem volt szó, csupán arról, hogy az aktuális nyertes műveket lehet olvasni a Pályázatok pontban. Nehéz is lenne minden alkalommal 30-40, vagy még több művet beszerkeszteni és feltölteni... Viszont aki tagunk és pályázott, az úgyis feltölti a művét az oldalra, esetleg oda lehet írni a szöveg alá, hogy melyik pályázatra készült.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.19. 23:49
(@oregsam)
Tag Alkotó

Sziasztok! Nem tudom jól emlékezem-e, korábban volt arról szó,hogy a pályázaton szereplő művek majd olvashatók lesznek. Érdekes lenne egy csoportban elolvasgatni az adott hónap témájára beérkezett alkotásokat, még akkor is ha kategóriánként csak egy nyertes van.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.19. 20:15
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #533 számú hozzászólásra :
szia
ilyet a Tagjaink / Ajánlom magamat topikba írj légyszíves, mert az pont erre való.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.04.17. 23:10
(@mimoza)
Tag Alkotó

Válasz #521 számú hozzászólásra :

Nekem szombat lenne jó, de talán pénteken is tudnék jönni egy kicsit.

És nem sértődtem meg a vidéki viccen, nagyon edzett vagyok már 🙂 Örülök, hogy beszélgethettem több taggal!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.17. 12:03
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Szerintem is jó volt, az pedig egy remek felvetés, hogy legyen havi jellegű. Eddig ad-hoc volt megszervezve, de megbeszélhetjük azt, hogy legyen minden hónap utolsó (vagy első, netán középső) szombatján (esetleg péntekén).

Többen voltunk, mint eddig az eddigi alkalmakkor összesen, de úgy gondolom, hogy ha egyszerre húsz ember írna, azt már nem is nagyon lehetne nyomon követni.

Mimóza elnézést a vidéki viccért, de te adtad a magas labdát! 🙂

Kellemes húsvétolást és locsolkodást kívánok!

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.04.16. 16:36
 NVK
(@yorkiee)
Tag Alkotó

Egyetértek Bandival, finom volt a virtuális vacsora:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.04.16. 15:09
Oldal 583 / 593