2025. április 27., vasárnap
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 586 / 593

(@metatron)
Tag Olvasó

Sajna, én lemaradtam a dologról. Így jár az, aki inkább a büntetését fizeti be a Budapesti Közlekedési ZRt. -nek, majd meglátogatja az anyukáját, minthogy a net elött üljön.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.27. 14:48
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #423 számú hozzászólásra :

Egyelőre feleslegesnek tartom, hogy legyen állandó chat, mivel nincs még annyi látogatónk, hogy folyamatosan, egyszerre több regisztrált is legyen az oldalon.

Viszont a tegnapihoz hasonlóan arra nagyon jó ötlet, hogy időnként amolyan "virtuális találkozót" szervezzünk, ahol azonnali szavazást tarthatunk vagy kivesézhetünk egy-egy témát.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.03.26. 13:55
 NVK
(@yorkiee)
Tag Alkotó

Sajnos lemaradtam a chatelésről remélem legközelebb tudok jönni:) Egyébként tényleg tervezitek az állandó chat ,,menüpontot,, az oldalra?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.26. 12:42
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Megtörtént első próbachatünk, ma (szombat) este 7-8ig tartottuk. Örülünk, hogy a szűk határidő ellenére többen eljöttek, aki 8 után tévedt ide, az biza lemaradt, magára vessen, majd legközelebb...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.25. 22:41
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #416 számú hozzászólásra :
Dehogy van! 🙂
Csak kicsit érzékeny vagyok az olyan divatos kifejezésekre, mint pl. trendi, blog, szingli, stb-stb.
Este, ha tudsz, gyere te is.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.03.25. 15:18
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

nessuna: "ilyen hasonló blogokon"?! Szeretném, ha senki sem blogként gondolna ránk. Ingyenes, online publikálási lehetőséget biztosítunk, pályázattal, irodalmi ajánlóval és a jövőben még sok-sok mindennel, de blog az semmi képpen nem vagyunk.

Simike: ne sajátítsd ki az ötletet légyszíves, nem csak te javasoltad.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.03.25. 14:06
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #403 számú hozzászólásra :
Khm! És most beszéljünk Petőfi munkásságáról! 🙂
De komolytalanra fordítva, tényleg jó idő van, csak így tovább, hajrá!

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.03.22. 18:11
(@metatron)
Tag Olvasó

Válasz #401 számú hozzászólásra : Pedig tavasz van! Beporzás, bezsongás, zümm zzzüüümmm. F1 és vetkőzős nénik az utcán.
IMÁDOM EZT :)))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.22. 17:59
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Csak a félreértések elkerülése végett: a fenti képen napraforgók láthatóak és nem méhecskék! 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.03.22. 17:55
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

köszönjük!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.21. 14:10
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Jah, Arthus, ha megjegyzésed van a saját írásaidhoz, célszerűbb ott, a művednél megemlíteni, akkor biztos mindenki elolvassa, aki magára az írásra kiváncsi (akár hozzászólás formájában, akár mintegy előszóként vagy kisbetűs lábjegyzetként).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.20. 14:30
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Szerintem felesleges tovább generálni a témát, akinek valakivel gondja-baja van, ne itt, a közös fórumon, hanem privátban intézze el.
Aki nem akar kritikát, hozza világosan mások tudomására (mondjuk beikszeli, h a művére nem kér hozzászólást), aki pedig vállalja, az vállalja oda-vissza. Ennyi.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.20. 14:26
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

kedves Simike,

létrehoztam számodra a szobát a Pályázatok-fórumon belül, minden regisztrált tagunk láthatja, ha nem vendégként lép be. Ezentúl légy szíves oda írd a pályázatoddal kapcsolatos közlendőket. Javaslom, hogy az első hozzászólásodban foglald össze az elképzelésed a pályázatodról, hogy ne kelljen minden érdeklődőnek külön elmagyaráznod (mi a téma és a műfaj, kinek szól, határidő, jutalmak, hova küldjék, milyen terjedelemben stb).

Sok sikert.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.13. 15:33
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Kedves Simike,

örvendetes, h ennyire aktivizálod magad, de azért ez már túlzás. Ahogy azt a szerkesztőség már korábban (egy másik ügy kapcsán) jelezte, nem díjazzuk tagjaink az Íróklub nevében, de beleegyezésünk nélkül történő bármily intézkedését.
A Napvilág Íróklub hivatalos pályázata az ABC-pályázat. Akinek tetszik és megmozgatja a fantáziáját, az nevez, akinek nem tetszik, az nem nevez, esetleg más pályázat után néz (mi is igyeszünk követni és közzétenni az aktuális külsős kiírásokat).

Ha esetleg valakinek saját pályázatötlete támad, mint jelen esetben neked, akkor a következőt tudjuk felajánlani: a pályázat fórummenüponton belül nyitunk egy külön szobát Simike-pályázat néven, ahol előadhatod a többieknek, mire gondoltál. Az esetleges jelentkezőkkel aztán akár ott, akár a SAJÁT EMAIL-CÍMEDEN (és nem az Íróklubén, mert azokat a leveleket törölni fogjuk) lelevelezhetitek a részleteket illetve cserélhettek műveket. A lebonyolítás, értékelés és minden más a TE dolgod, mi nem adományozunk creditpontokat és semmi egyéb kedvezményt/megkülönböztetést, ha valami jutalmat mégis szeretnél adni, arról neked magadnak kell gondosokodni.

Szólj, ha ez így megfelel.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.13. 14:50
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Kedves Arthus,

vicces, h úgy érzed, csak hozzád szólhat minden beírás, de nekem nem rémlik, h említettem volna, h pusztán a te hozzászólásaidra reagáltam. Én csak összefoglaltam az összes idevonatkozó hozzászólás elolvasása utáni gondolataimat... Egyébiránt nem kívánom tovább ragozni a témát, akinek az oldal szerkezete vagy az itt publikáló emberek nem felelnek meg, az úgyis keres más helyet, ahol kibontakozhat... (És ezen utóbbi mondat is általánosan értendő.)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.13. 00:22
Oldal 586 / 593