2024. december 22., vasárnap
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 592 / 593

(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #43 számú hozzászólásra :
Nem vettem kötekedésnek, de azért biztos ami biztos, nézz a hátad mögé mostanában. 🙂

Nem jártam óvodába. Serpák neveltek, miután a repülőgép melyen utaztam Nepál egyik fennsíkján lezuhant... Bocsánat, több komolyságot!

Tehát: bár a fantáziám határtalan, én megmaradok a karosszékben olvasásnál.
Viszont az ismerkedés részében jól szóltál, az állandó tagok így személyesen is tudnának találkozni. Aki akar eljön, aki nem, az nem alapon.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.10. 11:45
(@metatron)
Tag Olvasó

Válasz #42 számú hozzászólásra :

Számomra feledhetetlen élmény volt, mikor egy felolvasó esten Kautzky Armand kellemes hangját kellett halgatni, vagy amikor Vámos Miklós a maga kissé esetlen, de mégis tapasztalatokból, és bőlcsesságből összekovácsolt kis ttörténeteit adta elő. A kávéházi környezet, az előadó személye, és töbnyire a történet, sokat lendít az irodalmi est hangulatán. Mindazonáltal megismerkedhetsz azokkal, akik a honlapodra regisztálják magukat, és elméik ötletes szüleményeit óvó tárhelyedre bízzák.

Szerintem, mindenki elsajátította azt a képességet, hogy a felolvasott történetet maga elé képzelje. Ha nem az ovodában, akkor otthon a nagyszülők, vagy a szülők biztosan olvastak meséket. Ezt nem kötekedés képpen írtam, de szerintem egy film, egy szindarab is egy jól kidolgozott felolvasó est, amibe az ember beleélheti magát, amin szórakozhat, ami megmozgatja a fantáziáját.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2005.10.10. 11:25
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #41 számú hozzászólásra :
Kedves Metatron!

Úgy gondolom, hogy irodalmi estje válogatja... Nyílván több fajta ilyen létezik, ezért nem szerencsés, hogy egy szempontból közelíted meg. De, ha van tapasztalatod, akkor inkább leírhatnád ide, mintsem az est lényegét firtatnád, mert a felvetésem nem erről szólt.

És ahogy említetted a kellemes hangú hölgyet, vagy urat, erre írtam én, hogy nekem egy mű olvasása magányos tevékenység, nem tudnám magam kellően beleélni egy irományba, ha nem magam olvasom.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.09. 21:05
(@metatron)
Tag Olvasó

Kedves Paco!

Az irodalmi est, nem arról szól, hogy egymás írásait elemezzük, hanem arról, hogy valami kellemes hangú, úr, vagy hölgy felolvassa az alkotást olyamódon, ahogyan arra a vesszők, pontok, és maga az írás igényt tart. Esetleg színészekkel, vagy magával az íróval kelll felolvastatni az alkotást, hogy a halgató maga elé tudja képzelni azt, hogy mi járt az író fejében, amikor alkotott.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2005.10.09. 19:23
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Hogy egy témát is feldobjak a javítási munkálatok és a rontott írásokon kívül... 🙂

Volt már valaki közületek irodalmi esten? És ha a válasz igen, kérdésem, hogy mik a tapasztalatok?

Gondolkodtam én is, hogy kellene szervezni egyet az állandó tagoknak, mivel még nem vagyunk valami sokan, kis helyen is elférnénk, mondjuk egy valamirevaló sufniban... 🙂 De aztán lebeszéltem magam, nekem az olvasás magányos tevékenység, elemezni pedig nem szoktam amit olvasok, vagy megértem, vagy elolvasom ismét és ha akkor sem, úgy feladom. Viszont nem állok neki boncolni, mint az egyszeri irodalmár két feles után: "itt az író arra gondoltt...".

Ugyanakkor én EGY vagyok, ha a többségnek pozitív tapasztalata van az ilyen rendezvényekről és eljönnének legalább annyian, hogy papírrepülő-dobálási versenyt tudjunk megejteni, akkor az év vége felé összehozzuk a dolgot. Vagy nem, de legalább komolyabban foglalkozunk a gondolattal. 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.07. 16:37
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Az ehhez hasonló kéréseket kérem, a "Honlapunk" topikba írjátok! Köszi

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.05. 22:27
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

#34: ok:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2005.10.05. 20:38
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

#26: remélem, azért elsősorban a magad örömére írsz, mert ha az íróember arra várna, hogy folyton dícsérjék az előrehaladás érdekében, akkor elég ritkás lenne az irodalom... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2005.10.03. 15:36
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

#26: statisztikai alapon muszáj, hogy megfeleljen valaki ízlésének... 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.03. 12:13
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Megtörtént 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.01. 21:38
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Kedves Graffó,

a várólistán megjelent a novellád, de valószínűleg visszaléptél az előnézeti oldalról, mert törlődött a kategória és most a cikkek/ajánlóba raktad. Lécci írd ide, mely kategóriába sorolnád és máris felrakjuk. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2005.10.01. 21:21
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Töröltem a másodikat. Egyszer én hagytam, jóvá, egyszer Ormi, de csak mert kétszer lett beküldve és nem vettük észre... 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.01. 20:02
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

#14: Szívesen, ha kell segítség csak sikíts!

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.01. 12:00
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

15: Egyáltalán nem haragszom, de még az sem 100%, hogy végleges. A banner mozgó gif lesz, mert néhány partner oldal nem támogatja a flash animációt. [és mert sokkal egyszerűbben el lehet érni hasonló hatást...]
Jelenleg nincsen a várólistán műved :-/ Az előnézet után megnyomtad a küldő gombot? Próbáld meg légyszíves újra.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.01. 11:58
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Izé, most vakarom a fejem, mert olyat még nem hallottam, hogy a kedvencekbe elmentett oldalak maguktól frissülnek... 🙂
Nyisd meg a régi oldalt a http://iroklub.fw.hu eléréssel és ott válaszd a "belépés a régi oldalra" funkciót. Vagy egyszerűen csak másold be a böngésződbe ezt: http://www.freeweb.hu/iroklub/tagok/horcsi.htm és így egyből a te lapodra jutsz.
A másik dologban igazad van, de mivel említettem, hogy még nem adott a technikai feltétele a napi 1-nek, így ez nem is időszerű. A múlt héten elküldött hírlevelünkre még nem sokan reagáltak, kell egy kis idő, amíg eljutnak erre a régi tagok. A másik része pedig a társoldalak frissítése, akiknek elküldtük a változásról szóló levelet, de mindössze két weboldalon módosították a linket.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.09.30. 16:36
Oldal 592 / 593