ahogy írtuk, az új honlap tavaszra készül el. Addig a régin már nem végzünk módosításokat, csak karbantartást
Válasz semmiho (2008-01-28 22:24:32) hozzászólására:
Van benne valami 🙂 szerintem is jó ötlet, vagyis ötletnek jó, de én nem merek pattogni, mert nem értek hozzá, és nem tudom, mit milyen bonyolult megvalósítani.
Egyébként a hírlevélben bejelentett gyökeres átalakításokkal mi a helyzet? Csak azért kérdem ezt is, mert sajna nem értek az informatikához.
Apróság. Hozzászólás elküldése után a szerző módosíthatná írását, a küldéstől számítva néhány percig? Velem gyakran fordult elő, hogy mondandómmal nagyon siettem (sokkal inkább valós időhiány, mint hanyagság), ejtettem egy-két hibát, és jól jött volna a javíthatóság. Szerintem nem csak én díjaznám. 😉
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, s nagyon jó bulikat ma éjjelre!
Válasz Don Paco (2007-12-30 23:58:34) hozzászólására:
Köszi, de még csak az kéne, hogy én megvilágosodjak, akkor lőttek az írói karrieremnek!
:-)))
Válasz artur (2007-12-30 23:18:17) hozzászólására:
artur, olvasd el légy szíves a hírlevelet, hátha megvilágosodsz 🙂
eszkimo, tudok a problémáról, ezen nem tudok most segíteni, a beígért új íróklub honlapon nem lesz ilyen jelenség (remélhetőleg)
Így bőven éjfél után sem enged feltölteni az oldal egy írást, kiírja, hogy egy nap csak egyet lehet, pedig tegnap töltöttem fel az előzőt.
Válasz eszkimo (2007-12-30 10:41:39) hozzászólására:
Próbáld Operával is, más platform, mint a többi. De ha univerzális gond, akkor lehet, hogy a hálózat-beállításoknál van bibi, vagy valamit nem engedélyezel, esetleg nincs hozzáférési jogod kulcsmappákhoz. Stb, sokminden lehet 🙂 Próbáld ki rendszergazdai fiókból is.
Válasz eszkimo (2007-12-30 17:41:14) hozzászólására:
Igen, csak elképzeltem milyen lenne bakanccsal belépni a netre:-)))
Válasz artur (2007-12-30 12:25:48) hozzászólására:
....előszilvesztert tartasz Artur-papa????? :):):),,,,,,,szólj egy-két szót az érdekemben,légyszi, a dokidnál.........
Válasz Poppy (2007-12-30 11:33:54) hozzászólására:
Nekem semmi gondom, mert belépéshez Dr. Martens segítségét kérem...hehehe.
Válasz eszkimo (2007-12-30 08:28:20) hozzászólására:
Nekem is még mindig ugyanez a bajom, de a fejlesztések miatt gondoltam már nem zaklatok érte senkit. Inkább belépek kétszer. 🙂
BUÉK!
igen, többel is: Internet Explorer, Safari, Apple, Firefox, az eredmény ugyanaz,sajnos,de köszi.
Válasz eszkimo (2007-12-30 08:28:20) hozzászólására:
Más böngészővel is próbáltad?
Paco-bácsi! Még mindig azzal a problémával küszködök, hogy ha a bejelentkezés után a főoldalra tévedek, akkor kidob a rendszer, viszont az állapotom továbbra is bejelentkezve vagyon(a gép szerint). A baj az, hogy igy a főoldalon levő irásokhoz nem tudok hozzászólást írni, csak kerűlő uton, azaz ha ujból bejelentkezem. s igy ismétlődik az ördögi kör. Tudom ezer dolog van, ami fontosabb, igyekszem türelmes maradni.