2024. december 22., vasárnap
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 130 / 190

(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-06-18 17:31:36) hozzászólására:

És az adatok a gyűjtéásről? 🙂 Mert ez így kicsit noninformatív, hogy 5-en küldtek be, aztán lehet h 100 Ft-ot, lehet h 1000-et... 😀

Ja, amúgy keresgettem, jó ingyenes chatprogit nem találtam, de ~1000 Ft-ért (5$, PayPal) már egészen stabil és használható flash progit lehet találni. Ha esetleg véletlenül összejönne kis plusz is a gyűjtésből... 😀 (Bár tudnék küldeni én is... De egyelőre azon gondolkodom, meddig tudnék legyalogolni magam a klubtalira. Minimum a Nyugatiig el kéne.)

http://www.tufat.com/script2.htm

Tud valaki ingyenesen valami hasonlós szintűt? Lehet, hogy lenne, csak én nem kerestem eleget. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.19. 17:27
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-06-19 12:12:21) hozzászólására:

Nem sértődtem meg - ma nem lehet...! :):)
OK elfogadom az érveket 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.19. 14:19
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz Zöld Zsázsa (2007-06-19 11:22:25) hozzászólására:
Jajj, ne sértődj már meg légy szíves 🙁
Én nem szóltam le az ötletedet, de tényleg azt gondolom, hogy nagyban befolyásolja az honlap felületének piacképességét egy önreklám, ami adott esetben heteken vagy hónapokon keresztül van kitéve. Én se reklámoznék olyan weboldalon, amin ilyet látok.
Az, hogy nincs látványos intézkedés nem azt jelenti, hogy nem teszünk semmit a háttérben. Folyamatosan keressük meg a cégeket, most már nem csak mi, hanem egy-két tagunk is a saját környékükön. Előbb-utóbb lesz valami...

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.06.19. 14:12
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-06-18 17:31:36) hozzászólására:

Najó, ennyit erről... majd ha lesz még ötletem, szólok, hogy azt is bezúzhassátok a betonaprítóval.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.19. 13:22
(@poppy)
Tag Szenior alkotó

Válasz alien (2007-06-18 19:26:14) hozzászólására:

Már rájöttem!

Amúgy bocsi az összes csetelőtől, nem vagyok bunkó, hogy köszönés nélkül eltűnjek, csak sz@r a gépem. 🙁 Majd még próbálkozom.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.18. 21:52
(@alien)
Tag Alkotó

Ismerős a probléma... Én is megjártam már vele.
A művésznevedet, a felhasználóneved kell (Poppy), aztán a kódodat, amit amúgy is használsz az e-mail címeddel. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.18. 21:26
(@poppy)
Tag Szenior alkotó

Hali! Biztos én vagyok a béna, de nem tudok a csetre belépni! Segítséég! Mi a jelszó? Kérni kell külön? A felh. nevem kisbetűvel, nagybetűvel se jó!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.18. 20:54
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Szerintem az annyira hülyén néz ki, amikor valaki saját hirdetési felületét reklámozza 🙂

Komolyabbra fordítva... Az online felületeket értékesítő cégek tudnak rólunk, csak nem mennek vele sokra. Két stúdióval van megállapodásunk, kiajánlották honlapunkat az ügyfeleiknek, május eleje óta várjuk a visszajelzéseket.

Crys: részletes statisztikát kaptak a médiások, nem csak a látogatottságról, de a lakhelyről és az életkorról is. Ez a része el van intézve.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.06.18. 19:31
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Válasz Crystalheart (2007-06-18 15:41:24) hozzászólására:

Ja, jut eszembe, akartam is mondani - miért nem tesztek ki egy "bannert" vagy minek hívják, hogy reklám/hírdetőhely eladó? (Olcsóért, érdeklődni itt és itt... ezt már ti tudjátok.)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.18. 17:49
(@crystalheart)
Tag Alkotó

A napi látogatottság kb. menyni egyedi IP? Kitehetnétek jól látható helyre, ha jó az arány, talán több hirdető akadna.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.18. 17:41
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-06-18 10:15:35) hozzászólására:

Hát nagyon el lennék kámpicsorodva, ha egy idő után egyszercsak nem működne az oldal... ahogy a legtöbbünk, legalábbis aki itt fórumozik. Csak úgy tűnik, a művészek megint a mínuszpénzes csórók soraiból kerülnek ki... :\

Arra gondoltam, ha összeget nem is írnátok ki, egy százalékmutatóval lehetne valami adatot közölni, hogy a kellő pénznek mennyi része van már meg. Bár akár pénzben is kiírhatnátok, névtelenül ez nem lenne probléma.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.18. 17:16
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz eszkimo (2007-06-18 07:50:35) hozzászólására:

A gyűjtésnek pont az az egyik oka, hogy egy külföldről is gyorsan elérhető szerverre költöztessük a portált. Az email-es problémára sajnos nem tudok jelenleg mit reagálni, eddig senkitől sem jött hasonló panasz és annak nincs köze a tárhely sebességéhez.

---

Zsázsa: hidd el, én is szeretem a Napvilágot és a tagok is hiányoznának, de senkinek sem fogok könyörögni. Ha a többség úgy érzi, hogy nem akarja támogatni a további működésünket, akkor ne támogassa. Nincs sértődés, ez egyfajta visszajelzés számunkra.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.06.18. 12:15
(@alien)
Tag Alkotó

A legegyszerűbb valamilyen sms-es rendszer lenne -szerintem.
Nem lenne macera vele, postán feladogatni, vagy ilyesmi. Lenne két csomag, egy kétszázas - hiszen ennyit azér bárki be tud fizetni,
És egy --- mondjuk ötszázas. - aki már pro az ilyen fizetéseknél.
Csak a kérdés az, hogy mennyibe fáj ezt nektek kiépíteni, illetve igényelni a szolgáltatótól...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.18. 12:10
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Válasz Zöld Zsázsa (2007-06-16 12:08:21) hozzászólására:

Nem hinném hogy "csak" passzivitásról lenne szó. Én is szivesen segitenék, de sajnos nehezen tudok dolgozni az oldalon és amikor rámegyek az információért a a támogatásról szóló linkre csak azt látom "No aviable image" vagy valami hasonlót vagy csal fehérséget látni. Meglehet nem csak én vagyok igy. A másik dolog pedig a szavazás - az nem tudott szavazni aki nem is tudott feljutni az oldalra!!! Vagy ha mégis sikerült, "túl sok számára a lépés és valamelyiknél valószinű elakad sajnos" - igy kicsi volt számára az esély, hogy egyáltalán szavazni tudott volna.

Bocsi a szószátyárságért, csak szerettem volna ezt tudatni, de kérdésem is volna: sajnos a hirleveleket se tudom elolvasni illetve csak a megszólitás olvasható, amugy meg üres az egész mail. Ennek is a tárhely kapacitása lehet az oka? Mástól kapott mailekkel nem volt problémám.
Köszi a türelmet,pá.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.18. 09:50
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Válasz alien (2007-06-17 12:41:22) hozzászólására:

Na hallod! Manapság már semmi sincs ingyen, sajna a honlap fenntartásáért is fizetni kell... És, amint látod, eddig még csak 5 tag támogatta a szerkesztőséget. Én azt mondom, ha mindenki csak 100 Ft-ot küldene... Számold ki, nem tudom fejből, hány tag van.
(Bocs mindenki, nem akarom a fölös pánikot kelteni, de nagyon megszerettem a Napvilágot, nehéz lenne nélküle.)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.06.17. 20:31
Oldal 130 / 190