Válasz John von Sacchi (2007-02-01 01:13:06) hozzászólására:
1. Annyit tehetsz, hogy kipipálod a loginnál az "Emlékezz rám" csekkboxot, és akor be sem kell jelentkezned, a böngésző megjegyez. Ajánott, ha csak te használod a szgépet vagy legalábbis külön felhasználód van.
Válasz Don Paco (2007-01-31 12:45:12) hozzászólására:
Azért gondoltam, mert a forrásból fogtam és kitöröltem egyik sorban a taget, és úgy localhostról az az egy sor rendesen nézett ki.
Azért tetszik jobban az IE-s kép, mert kevesebbet kell görgőzni. De persze csak ezért nem fogok IE-t használni
De végülis tényleg nem zavaró.
Sziasztok Szerkesztők!
Két kérdést szeretnék intézni irányotokba:
1. Miért van az, hogy ha mondjuk 10 percig nem használom az oldalt, akkor automatikusan kijelentkezettnek tekint a rendszer és újra be kell jelentkeznem?
2. Nem lehetne közvélemény-kutatást rendezni arról a klubbtagok között, hogy milyen gyakorisággal vennék igénybe a chat-szolgáltatást? Mert, én szívesen chatelnék többször is veletek.
Tisztelettel várom reagálásotokat: John
Válasz Crystalheart (2007-01-30 19:49:52) hozzászólására:
tudok róla, köszi. Ha nem zavar, akkor nem mindegy?
Egyébként nem a sorok végi elem miatt csinálja, hanem azért, mert a mozilla egy üres sort hagy alapból a felsorolásnál (li).
Hali
Lenne egy észrevételem, Paco. Van a főoldalon ugye a legfrissebb feltöltött művek lstája - ez másgy jelenik meg Internet Explorerrel és máshogy Firefox-szal. Opera meg úgy jelenítni meg, mint FF. Nos IE-ben nincs sorkihagyás a címek közt, míg FF-ben és Operában van.
A bűnös az egy tag az egyes sorok végén, a után, amit az IE azért nem vesz figyelembe, mert rögtön utána folytatódik az azonos felsorolás, és nem szakítja meg az egységes képet. A Mozilla alapú böngészők pedig figyelembe veszik, ezért kihagynak ugye egy sort.
És szerintem sokkal áttekinthetőbb az IE által megjelenített verzió, mint a széthúzott.
Persze ezt csak úgy mondom, mert már egy éve így használom az oldalt, és végülis nem zavart.
Válasz Gyémánt-kereső (2007-01-29 10:44:22) hozzászólására:
Ez jó, csak pont ettől a két színtől folyna ki a szemünk ám, aki meg színvak, az sokra nem megy vele!!! De az alapgondolat esetleg még jól is elsülhet, feltéve, ha Paco gondos kezeibe veszi az ügyet.
Paco, mostmár a következő hét van...!
Szóval nekem az tetszene legjobban, ha visszakereshető lenne összes eddigi értékelésem, amiket írtam és amiket kaptam. Bár utóbbi annyira nem fontos, mármint az író szemszögéből, hiszen megtalálja mindet a saját adatlapján, legfeljebb annyi volna még jó, hogy a legutóbbiakról egy hosszabb lista, mint már előttem említették, vagy azoknak a felsorolása, amiket még nem néztem meg, de ez gondolom nehezebben kivitelezhető. Talán legutóbbi bejelentkezés óta, vagy ha rákattintok a linkre, ami a vershez visz, utána eltűnik... ilyesmi.
És bocsi, hogy megint én piszkállak... mindezt csupán önző érdekeimből teszem, hogy egy még ennél is jobb honlap legyen a Napvilág, bár már alig lehet fokozni!
Válasz Francis W Scott (2007-01-28 16:56:53) hozzászólására:
Sajnos nem tudom pontosan. "The Kinslayer" vagy Koma közül valamelyik. A 10ezrediknél jobban fogok figyelni
Gratulálok az oldalnak ill. a közösségnek a több mint 5000 feltöltéshez!!!
Válasz Crystalheart (2007-01-26 22:04:23) hozzászólására:
Az én ötletemet írod...
de ezen nem veszünk össze
A világért sem Paco... nem piszkálás miatt írtuk! csupán felvetettük! Uff
Válasz Don Paco (2007-01-26 18:40:16) hozzászólására:
Ohh én, mint programozó, a világért sem sürgetnélek
Csak ötleteket írok, osztán majd csak valamikor...
Válasz Don Paco (2007-01-26 18:40:16) hozzászólására:
Nagyon tetszik az Ufff
Na most már álljatok le, jó?
A honlap programjához hetente egyszer vagyok hajlandó hozzányúlni, hacsak nincs gond. Ezekre visszatérünk a jövő héten. Uff
Vagy egy link, amire kattintva megjelenik, amiket eddig írtam...?
Válasz Titusz (2007-01-25 21:54:28) hozzászólására:
Igen, ez azért lenne jó, mert az úgyis csak az adatlapon jelenik meg, közvetlenül senkit sem zavarna.