2024. december 29., vasárnap
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 162 / 190

(@vandor)
Tag Alkotó

NA mégegyszer pardon. töröltem a cikkemet, nem szeretném, hogy másvalakit is így feldúljon.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 22:40
(@vandor)
Tag Alkotó

Oh, sry,kifelejtettem, hogy a hitnek nem a magyarázat adás a lényege.
A hitben hinni kell.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 22:34
(@vandor)
Tag Alkotó

Nem vagyok benne biztos, hogy vita tárgyává lehetne tenni egy ilyen dolgot, hogy vallás. Nemfeltétlenül racionális dolgokat racionális érvekkel nem lehet megmagyarázni, irracionálisakkal meg pláne, és a vallások nem is viták tárgyai. Őszintén sajnálom, hogy többek közt az én cikkem is váltotta ki ezt. Ráadásul én mélyen hiszem, hogy minden vallás az igazságot hirdeti.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 22:31
(@michelangelo)
Tag Alkotó

Köszönöm. És remélem, hogy jó eredménnyel zárúl.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 22:14
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #3566 számú hozzászólásra :
Jól látod, tényleg a veszekedéseket szeretnénk elkerülni az olyan témák mellőzésével, amelyekből potenciálisan elmérgesedett viták alakulhatnak ki. Annyit ígérek, hogy megtárgyaljuk egymás között.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.12.28. 21:28
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Örülök, hogy a myVip-en is hírünket keltik! 🙂
Az, hogy honnan érkeznek a látogatók rögzítésre kerül, így tudjuk jól, hogy általában merről kattintanak át.
Legnagyobb arányban a google találati listájáról jönnek.
Hogy a startlapos kérdésre is válaszoljak: minden startlap aloldal alján van egy linkküldési lehetőség, ott lehet beírni azt a weboldal címet, amire a szerkesztő figyelmét fel szeretné hívni valaki.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.12.28. 21:26
(@michelangelo)
Tag Alkotó

Egy új forumot szeretnék nyitni "Vallás" címmel(a "Kiveséző"-ben)Nem tudom, hogy erre van e lehetőség. Igazából csak egy kérés lenne. Sok különböző álláspontú írást olvastam itt főleg a cikkek terén ami azt igazolja hogy eltérőek a vélemények. Egyrészt saját kiváncsíságom is vezérel megismerni a többiek álláspontját. Másrészt pedig egy érdekes témának találom, amit talán nem csak én látok így. Azonabn tudom, hogy ez tán sértheti az oldal célkütézését,de mégis megfontolásra ajánlom, avégett, hogy elég inteligensnek tartom a társaságot, ahhoz hogy ebből nem legyen oda vissza szócsata. És szeretném leszögezni nem is ez a célom vele.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 21:16
(@michelangelo)
Tag Alkotó

Én, ha jól emlékszem a pályázati részen a sulinet oldalnak bukkantam rá az ABC pályázatra és ezáltal az oldalra.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 19:02
(@michelangelo)
Tag Alkotó

Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem esedékes lenne meghírdetni egy szavazást erről, hogy ki miylen uton módon talált rá az oldalra(tudom hogy ez már egyszer megtörtént, de a nagy felhasználónövekedés új tagok miatt talán változna az eredmény)és ez új adatot jelentene.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 19:01
(@blitzer-csaba)
Tag Szenior alkotó

Sziasztok, új vagyok még itt. Nekem az oldalt egy myVIP-es klubban ajánlotta valaki. Örülök neki, mert nem tudom, anélkül rátaláltam volna-e. Egy kérdés: szó esett a Digikönyvről, arról, hogy reklámozzátok az oldalon. És mi van magával az oldallal? Hogyan találhat rá valaki? (én már megtaláltam, szerencsére:))) De nem láttam pl. a vers.lap.hu oldalon. Mi kell ahhoz, hogy felkerülhessen oda? (remélem, nem sikkadtam el felette, és mégis megtalálható ott). Írjátok, hogy naponta van átlagban 300-350 látogató... ők általában hogyan találnak ide? Szájról-szájra... vagyis írásról-írásra terjed a híre? :))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.28. 18:40
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Válasz #3501 számú hozzászólásra :

Arra már én is gondoltam, hogy esetleg hosszabb lehetne a lista kint a főoldalon. Meg az is jó ötlet, hogy meglegyen egy az alkotó számára is elérhető listában az összes eddigi hozzászólása.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.22. 19:56
(@titusz)
Tag Alkotó

Kedves Szerkesztők... köszönöm / köszönjük a kicsi karácsonyfát és az ajándékokat!

Boldog Karácsonyt!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.22. 14:47
(@helen-bereg)
Tag Alkotó

Ismét viszatérek a főoldalon megjelenő friss feltöltésekhez. Mivel verset sokkal többen töltenek fel, így nem lehetne, hogy nem tíz, hanem mondjuk harminc látszana, illetve esetleg az lehetne a szabály minden kategóriában, hogy egy, vagy két napig látszana a friss feltöltés. Elsősorban a friss műveket nézik az emberek.

Más. Szerintem is jó lenne, ha lenne a kedvencsimhez hozzáad lista, vagy a hozzászólásoknál nem csak az utolsókat tudnám előcserkészni, hanem egy katt és az eddigiek mind.

Az adatlaphoz. Ha megnézem valakinek az adatlapját az állapotnál két bejegyzés látható: Bejelentkezve ill inaktív. Az utóbbival van bajom. Mióta van ez az aktívak lista kicsit félreérthető. Javaslom a magyaros "nincs bejelentkezve" kiírást.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.21. 08:08
(@michelangelo)
Tag Alkotó

A böngészővel ez szerintem egy idő után kaotikussá válik a sok cím, oldal össze-vissza, viszont ahogy azt emíltették itt elöttem ez egy jó ötlet. Szerintem ez úgy lenne a legegyszerűbb, hogy amikor rákattintunk egy írásra akkor, az alján ott lenne egy kis négyzet:"Még visszatérek ide". És ezáltal valahol az adatlapon lenne egy ilyen lista vagy egy hivatkozás formájában megjelenő rész amire rákkatintva elő lehetne hozni a műveket. Így sokkal kézenfekvőbb lenne. Bár ahhoz nem értek, hogy ez mennyire kivitelezhető. De én is jó ötletnek tartom.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.20. 23:51
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz #3487 számú hozzászólásra :

ilyen funkció van a böngészőben is... végülis azzal is meglehet oldani... de nem rossz ötlet

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.12.20. 21:11
Oldal 162 / 190