Volna egy felvetésem az oldallal kapcsolatban, amit most közkinccsé teszek, lehet rágcsálni: szóval, mi lenne, ha volna egy könyvjelzőféleség, amivel megjelölhetnénk azokat az írásokat, amik tetszettek, hogy ha később szeretnénk újra olvasni, de esetleg nem emlészünk a szerzőre vagy a címre, és nem találjuk a keresővel se, akkor meglegyen. Arra gondolok, hogy nekem gyakran motoszkálnak a fejemben sorok, szavak vagy csak hangulatok, és egyszerűen nem tudom a felszínre hozni, hogy pontosan milyen versből, novellából is származnak. A legfrissebb hozzászólások közt persze nem találom meg... Vagy egy lista, amit mindenki magának szerkesztgethet, beleilleszthet címeket, amik linkek lennének... Najó ez kicsit zavaros így, de remélem, érthető! Szóval szóljatok hozzá, meg az illetékesek 🙂 azt is, hogy ez mennyire kivitelezhető...
Válasz #3308 számú hozzászólásra :
köszönöm
Válasz #3306 számú hozzászólásra :
Kösz, hogy szóltál, javítottam!
bocsika, megint én! Megint egy újabb probléma nálam: amint megírok egy hozzászólást és elküldöm ez a csunyaság jelenik meg!!!!!!!!! nagy a baj? köszi.
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /mnt/md1/DATA/david/napvilag.net/iras.php:3) in /mnt/md1/DATA/david/napvilag.net/funcs.php on line 2
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/md1/DATA/david/napvilag.net/iras.php:3) in /mnt/md1/DATA/david/napvilag.net/iras.php on line 101
Válasz #3258 számú hozzászólásra :
Bocsánat...nem tudtam. Csak újabban követem figyelemmel a fórumot. Köszi a választ!
Válasz #3269 számú hozzászólásra :
Szia
Semmi akadálya, de ahhoz törölnünk kell először az olvasóit. Küldj egy belső levlet nekem amikor aktuális lesz.
Válasz #3257 számú hozzászólásra :
Ok, én ezt értem, de adtál egy ötletet, amit nem csak te érzékelnél, hanem minden látogató. És tudod a mondást: egy újszülöttnek minden vicc új. Naponta van átlagban - jelenleg - 300-350 nem regisztrált látogatónk, a nagyobbik részük valószínűleg még nem hallott a Digikönyvről. Ezért a figyelemfelkeltő hely. Nem biztos, hogy mindig ott lesz, de most igen.
Válasz #3249 számú hozzászólásra :
Ez egy biztonsági időlimit, már többször kitárgyaltuk. Tenni úgy tudsz ellene, hogy bejelölöd belépésnél az "emlékezzen rám" rublikát és akkor nem kell folyton bejelentkezni.
Válasz #3236 számú hozzászólásra :
Persze, de én gyakran jövök ide, már eleve tudok a Digikönyvről... Így viszont hosszú másodperceket spórolok, ha esetleg letörlődött volna a cache-ből a kép 😀
Nagy kérdésem volna: ha "sokáig" (iksz, nem tudom, gyakran csak annyi, amíg végigolvasok egy közepes terjedelmű prózát) nem kattintgatok, azaz nem lépkedek az oldalon, kidob és újból be kell jelentkeznem. Miért és mit lehet tenni ellene?
Válasz #3226 számú hozzászólásra :
Elég baj, mivel lehet, hogy egy kép valami fontosat közöl.
A Digikönyvvel kapcsolatban pedig kimondtad a kulcsszót: hirdetés. Sajnos szükség van rá, mert valamiből fedezni kell a klub kiadásait és még mindig nem szeretnénk fizetőssé válni.
Válasz #3219 számú hozzászólásra :
Nekem mindenesetre el, az össztartalom most a képernyő magasságát sem teszi ki 😀
Mondjuk a Digikönyv hirdetés sztem nem baj, ha lejjebb kerül, azaz kicsúszik az alapképből, mert azt akkor használja az ember, ha tényleg szüksége van rá, nem naponta. 🙂
Felejtős, már rá is jöttem :))
Gyerekek, elfelejtettem, hogy lehet módosítani v. törölni művet. Segítsetek, plíz.
Pedig pont most gondolkodtam, hogy végülis elférne ott még pár infó. No, mindegy 🙂