Válasz #3212 számú hozzászólásra :
Eszembe jutott, hogy közvetlen linkként a fórumot teszem a Személyes sávba, szal tárgytalan a dolog... 😀 Egy katt és eleve a fórum 🙂
Az a fórumos adat csak egy plusz infó, igazából semmi komoly szerepe nincs a klub életére nézve.
Jó lehet képek, flash, stb. nélkül, akkor nem sok mindent látsz. Legalább a szövegre jobban koncentrálsz.
Válasz #3210 számú hozzászólásra :
Hát csak azért mondtam, mert nekem speciel kb. annyi, ha rámegyek a fórumoldalra, mintha legörgetném - vagy kevesebb.
Ja bocs, lehet, hogy jobb oldalt tényleg sokminden van, de én tartalomkezelővel letiltottam már rég és csak a szöveg-alapú dolgok vannak ott 😀 Erről meg is feledkeztem.
Dehogynem, ki lehet tenni. Meg a legújabb cikkeket, verseket, prózai műveket és akkor középre elhelyezek egy napocskás fényképet 😀
Nem funkciótlan, csak picit lejjebb kell húzni a gördítőt. Legalább ez egy kis szemtorna, mostanság úgy is csak azt szokták észrevenni, ami kiszúrja az ember szemét 🙂
Egyébként felül, jobb oldalon több dolog van, mint balra. Főleg, ha még szavazást is kiírunk.
Nem lehetne az utolsó fórumba hozzászóló linket valahova oldalra, de legalábbis felülre (mondjuk jobbra, ott kevés cucc van) kipakolni? Így, hogy az oldal alján van, kicsit funkciótlan 😀
Válasz #3143 számú hozzászólásra :
Jelenleg nincs lehetőség automatikus láblécre, manuálisan kell bemásolni.
Nekem az írás feltöltésével lenne problémám. Az lenne a kérdésem, hogy tudok bemásolni egy írást(cikket)ha található benne lábjegyzet. Megpróbáltam de nm jött ki úgy ahogy a wordben.
Don Paco, van egy kis gondunk a klubtalálkozóval.
Kinél kell feliratkozni ilyenkor? Hogy tudjuk, hányan leszünk?
Válasz #3076 számú hozzászólásra :
Köszönöm a gyors választ. Azért próbálkoztam egyet. 🙂 🙂 🙂
Válasz #3068 számú hozzászólásra :
Nem szoktunk beleszólni abba, hogy ki, milyen kategóriát válasszon, amiből nem engedünk aza főkategóriák felcserélése. Pl. semmi keresnivalója sincs egy versnek a cikkek között.
Amennyiben mégis olyan alkotás kerül törlésre, amelyik valószínűleg jó helyre volt besorolva, akkor az azt törlő szerkesztőnek kell belső levelet írni. (ez bele is van írva az automatikus üzenetbe)
Kedves Helen
Nagyon sok vers érkezik be hozzánk, de nem kivételezhetünk egyik kategóriával sem. Nem (csak) verses honlap vagyunk, hanem íróklub, pont arra szeretnénk ösztönözni a tagjainkat, hogy írjanak novellát vagy akár cikket is. Nem akarom leszólni senki költői tudományát, ám véleményem szerint a versek többségét könnyebb megírni, mint egy prózát, éppen ezért nem szeretném, ha azok eltűnnének a főoldalról.
Abszulút egyetértek Crys-szel, Helen... sok a vers, kevesebb a próza és még kevesebb a cikk.... :I
Prózáknál is elég kevés az az öt nap... Csak gondolom vers sokkal több érkezik be.
Kedves Don Paco! Most kaptam az első elutasítást, mert nem megfelelő kategóriába tettem. Nem lehetne ilyen esetben javaslatot tenni rögtön, hogy hová kellene tenni? A másik kérdés: Nézem a legújabb műveket. A Cikkeknél 12 nap, a prózai műveknél öt nap, a verseknél a mai nap művei láthatók. Nem lehetne, hogy az első kettőből csak az utolsó öt látszódjon, a versekből pedig akkor húsz? Üdv Ica
Kiegészítettem az elutasított művekről szóló automatikus értesítést: most már nem mindegyik az én nevemben megy, hanem a törlő szerkesztő jelenik meg feladóként és a törlés okát is be tudjuk írni.