2025. január 6., hétfő
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 173 / 190

(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1959 számú hozzászólásra :

"Talán vírus"

Nos ha talán vírus, akkor nem árt egy vírusirtó. Ajánlom a NOD32-t, ingyenes egy hónapig, aztán ha akkor újratelepíted, még egy hónapig és így tovább. De lehet, hogy kémprogram - erre ajánlom először is a Spybot: Search and Destroy progit, ami gyorsan végigscanneli a gépet és a legszenyóbb genyókat leszedni, professzionális kémirtásra ott a Windows Defender Beta2, ami még ingyenes, ennek kb jobb változata a Counter Spy, ami viszont fizetős. (Én Spybotot és CounterSPy-t hazsnálok.)

De lehet, hogy csak újra kell telepíteni a böngészőt. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.28. 21:46
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Válasz #1952 számú hozzászólásra :

Ha én azt tudnám...! Talán vírus, előfordul, hogy néha most is bedilizik,de már más web-oldalon, pl.a hi5-ön a gépem mindig kijelentkezik,ha rákattintok bármire is. Lényeg, hogy itt már tudom használni. De köszi az érdeklődést.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.27. 22:39
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1939 számú hozzászólásra :

Na, mi volt a konkrét baj? Engem már érdekel 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.27. 05:14
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

sziasztok,köszönöm a tanácsokat!
időközben megoldódott a probléma, gépemmel volt a gond.
megj.: tudom,hogy ahol nincs link,arra nem lehet rákattintani,de azért köszi.
üdv mindenkinek!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.25. 14:58
(@titusz)
Tag Alkotó

Ismétlés a tudás, anyja... bár ez pont nem ide illik...hanem, h gyakorlat teszi a mestert! de lassacskán mindenki megtanulja..........:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.23. 15:36
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Ki tudja, az is lehet, hogy én értettem félre 🙂
Az elmúlt pár év szerkesztői tapasztalatával azért általában sikerül kikövetkeztetni a kérdések lényegét.
Például, mikor sokdszorra kapok olyan levelet, hogy: "az előbb feltöltöttem egy írást, de nem jelent meg sehol", akkor már csípőből megy a válasz. 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.09.22. 12:55
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1907 számú hozzászólásra :

Ja hogy úgy érti 😀 Assztem a szavazés archívumba meg az ABC oldalára nem tud bemenni 😀 ÁÁÁ 😀 nem jöttem volna rá.

Nos amúgy igen, ahol nincs link, onnan valóban nehéz akárhova is eljutni kattintással. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.21. 13:37
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

eszkimo:

a szavazást azért nem látod, mert jelenleg nincs. Amikor lesz, akkor biztosan fogod majd látni.

A beérkezett pályázatok címére pedig nem is lehet rákattintani, oda csak a nevek és címek vannak felsorolva.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.09.21. 13:05
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1905 számú hozzászólásra :

Milyen böngészővel nézed? Próbálj ki egy másik fajtát is, hogy az is csinál-e olyat. Ha nem, akkor a böngészővel lehet gond, és esetleg egy újratelepítés megoldhatja. Majd mondd, mire jutottál 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.21. 02:26
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Válasz #1902 számú hozzászólásra :

sajnos több dologra nem enged fel a rendszer, pl.a "szavazás"ra se,vajon miért????
a beérkezett pályázatokat se tudom olvasni, ha esetleg segíteni tudnál,nagyon örülnék.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.20. 23:27
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1900 számú hozzászólásra :

Hogyhogy a "rendszer nem enged rá" erre az oldalra:
www.napvilag.net/index.php?module=palyazatok
?

Amúgy max megkérdezheted itt a fórumon, de ha elmondod pontosan, mi is a gond, lehet h tudok segíteni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.20. 11:58
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Sziasztok! Új vagyok ezen az oldalon és csak mostanában regisztráltam. Volna egy kérdésem az ABC-pályázattal kapcsolatban, hol és hogy tudnám ellenőrizni, hogy az elküldött pályázat megérkezett e, mivel a beérkezett pályázatokra a rendszer nem enged rá, már amennyiben ez lehetséges. Előre is köszi, jó munkát!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.20. 09:48
(@titusz)
Tag Alkotó

Nem.....nem kell csak ha változás történik, mint például eredmény, amit beírnék/ánk, avagy ha valamit elfelejtettünk...bár azért rövid a rövid bemutatkozás, mert rövidnek kell lennie, de tudod a művézlelkem...nem hagyja hogy visszafogjam az ujjaim... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.09. 17:42
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Átírtam. Igaz, remélem, hogy nem kell gyakran átírni a bemutatkozót.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.09.09. 15:14
(@titusz)
Tag Alkotó

Kedves Don Paco!

Nekem csupán annyi lene a kérésem, hogy az adtalpon lévő rövid bemutatkozás szövegdobozának a méretét meg tudnád növelni, mert elég nehéz bele írni...(görgetni, és ke vés szöveg látszik...)
ÍNem panaszkodok...csak......de ha nem növeled meg akkor sem lesz harag....tudom mennyi dolgod van....:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.09. 14:53
Oldal 173 / 190