2025. július 13., vasárnap
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 174 / 190

(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #1745 számú hozzászólásra :

Ez most is így van, minden látogató kap egy ideiglenes ID-t (session ID), aztán, mikor bejelentkezik, akkor átváltozik a saját ID-jére.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.09.05. 00:22
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1730 számú hozzászólásra :

Értem, csak az ingyenes tartalomkezelő rendszerekből indultam ki. Szóval mikor egy ember ot megjelenik az épp bejelentkezettek listáján, leellenőrzi az IP-jüket, és összeköti az ID-jükkel egy külön táblában, aztán ehhez az IP-hez hasonlítja hozzá a látogatóét. De szerintem is fölösleges már tovább bonyolítani egyelőre. 🙂 A világért sem szeretnék plusz terhet ráderőltetni, főleg, hogy azért élet mellett csinálod az oldalt 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.05. 00:02
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Bejelentkeztett tagoknál nincs szükség IP-re, ott az ID számít.
Minden egyes alkotás esetén minden egyes IP-t elmenteni feleslegesen terhelné le az adatbázist.
Amit lentebb írtam, azt megcsinálom, többet egyelőre ezügyben nem tudok vállalni.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.09.04. 01:18
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #1719 számú hozzászólásra :
Én ezt megértem....csak a szerkesztőknek is kell a támogatás és mások csitítása...türelemre intése...nade ez nem nagy cuccc....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.03. 17:23
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1718 számú hozzászólásra :

Sztem fölösleges mindig leírni, mind tudjuk jól 🙂 Ez csak ötlet és hangos gondolkodás, amit írtam. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.03. 17:21
(@titusz)
Tag Alkotó

Igen de ez még mind függőbe van majd ha a szerkesztőknek lesz rá idejük akkor meg lesz.....de ahoz nekünk is jól kell viselkednünk! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.03. 17:18
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1715 számú hozzászólásra :

Höhö, bár ha a nem regisztrált olvasókat nem számítaná, akkor tényleg sokkal kevesebb lenne a szám, és hát nem tudom, mennyire valós. Mert én egy-két művemet szoktam kívülre is ajánlgatni, és akik elolvassák, értelemszerűen nem regisztrálnak olvasónak sem. Szóval bonyolult... De szerintem ez, amit Paco mondott, már eléggé megözelítené a valós olvsaási számot. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.03. 15:54
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1714 számú hozzászólásra :

Úgy lehetne, hogy csak az aktuálisan bejelentkezettként feljegyzett IP-ket számolja. Szerintem. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.03. 15:52
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

És ha úgy kattint rá a saját művére, hogy előtte nem jelentkezik be? Azt hogy lehet kivédeni?:)(

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.03. 15:46
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Azon gondolkodtam, hogy a Kivesézőbe a film totyik mellé mehetne egy Zene topic is 🙂 Ha már úgyis szóba jött, ne menjen el a filmes offba 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.03. 15:36
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Tegnap tanakodtam ezen a kérdésen. Azt meg lehet oldani, hogy a saját alkotásra való kattintás ne számítson és valószínűleg meg is fogom csinálni.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.09.03. 13:26
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1698 számú hozzászólásra :

Nem lehetetlen, csak viszonylag sok munka.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.03. 12:15
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #1693 számú hozzászólásra :
Igen ez igaz...de akkor h lehetne megoldani, h télleg kiderüljön ki olvassa el, ki javítja a saját művét....de ez lehetetlen...de hét ezvan....mind1:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.02. 13:16
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1681 számú hozzászólásra :

AMúgy nem csak a csalásról van szó, é pl rendszeresen ráklikelek a főoldalon a művek nagy részére, hogy megnézzem, jött-é már újabb hsz oda. Nna eszerint már csak én is nyomok vagy 20-30 olvasást ezeknél a műveknél... 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.01. 22:43
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #1680 számú hozzászólásra :
Ja....értem....de nem értem miért kell csalni...azzal csak a saját lelkünket tudjuk megnyugattni...és akkor felszólalna a lelkiismeret, h " A publikum dönt...nem te!" (persze csak annál tud felszólalni, akinek van lelkiismerete!)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.08.31. 21:14
Oldal 174 / 190