A szavazás csak azért kell, mert ketten kifogásolták, hogy semmi értelme a statisztikai lapon faló feltűntetésére a legolvasottabb/nézettebb műveknek, hiszen csalással is fel lehet pörgetni a számlálót.
De akor minek írták ki a szavazást? ha ugyan az... nem lenne egyszerűbb csak átírni 🙂
Válasz #1662 számú hozzászólásra :
Nincs különbség. Pontosabb kifejezés, hogy a "legtöbbször megtekintett", mert nem biztos, hogy aki rákattint egy alkotásra, az el is olvassa...
Sanna:
Igen, belépés terén hat hónap, regisztrálás után pedig hivatalosan 48 óra, nem hivatalosan pedig két-három hét, hogy felrakjon valaki legalább egy alkotást. Sajnos elég jelentő azoknak a száma, akik regelnek, majd nem jelentkeznek többé. Illetve az is előfordul, hogy másfél hónappal később kapunk levelet, miszerint ő ide regisztrált, most mégsem tud belépni...
Kedves szerkesztőség!
Mi a különbség "az elmúlt két héten föltöltött alkotásuk, közül a legolvasotabbak"
és "az elmúlt két hét legtöbbször megtekintett alkotásai" közt? csak egy kérdés...lehet én nem értem...:)
20 alkotót?! 100?' alkotást....ez elég elszomorító...de hát aki nem veszi komolyan az írói közösséget, az így járt....persze létezik az "önhibán kívüli" kategória, de akkoris... amit kaptak az a felejtés bére!!!
Válasz #1651 számú hozzászólásra :
Fél év a határidő?
Ismét "nagytakarítottam". Nem szeretek ilyet csinálni, de még mindig nem szemetesláda vagyunk, hanem egy klub. Elvileg. Azok, akik nem tartanak igényt a közösségünkre, igazán vehetnének annyi fáradtságot, hogy szólnak a kilépésükről.
Most töröltem 20(!) alkotói regisztrációt és vele együtt kb. 100 alkotást.
Persze teljesen felesleges ide írnom ilyesmit, hiszen ők már úgy sem olvasnak minket. Esetleg a jövőre nézve hatásos, hogy a minket elhagyók talán majd szólnak nekem és akkor nem leszünk tele alvó regekkel.
Köszönjük Don Paco a nagyobb mezőket ki fogjuk használni ez megígérhetjük, szerintem....:)
Válasz #1639 számú hozzászólásra :
Mindig a publikum dönti el, h mi az illuzióromboló, jó?
Hagyd a döntést ránk! 🙂
Nagyon szépen köszönöm Crystalheart a részletes tájokztatást és a tipppet! vagyis a programot....használni fogom....még1x köszi!
Válasz #1641 számú hozzászólásra :
Oh, még el kell készíteni ;] Jelenleg az egyetlen akadály, hogy csak ősszel kezdődnek a hagyományőrző klub órái 😀
Nagyobbra vettem az összes beviteli szövegmezőt, most már elég legyen 🙂
Küldd el a páncélos képet. Fel ugyan nem teszem, de kíváncsi vagyok 😀
Válasz #1635 számú hozzászólásra :
Jó, jó, értem 🙂 Amúgy nem rajzos-grafikás lett volna, rendes fotó, csak páncélban ;] Az arcom totálban túl illúzióromboló lenne 😀
Válasz #1626 számú hozzászólásra :
Titusz: Valószínűleg valami nagyfelbontású digitális fényképezőgéppel készültek a képeid, azért olyan nagyok. De a képeket át lehet méretezni és a formátumok közt lehet konvertálni... 😀 A tieid minden bizonnyal jpg formátumúak, ezért csak össze kell őket kicsinyíteni. Mivel úgyis ingyenes, ajánlom neked az XnView nevű programot, én ezt használom. Egy nagyon jó képnézegető, sok beépítet funkcióval, például alapszintű képszerkesztési és fotójavítási lehetőségek, többszáz fájlformátum ismerete, formátumok közti jó minőségű konvertálás. És magyar nyelven is elérhető 🙂
A programban ha kiválasztasz és megnyitsz egy képet, ott a Kép\Átméretezés...-ben lehet átméretezni 🙂
Link a letöltéshez:
http://download.xnview.com/XnView-win-full.exe
(többnyelvű, 6.8 Mb)
Amit a közeljövőben meg tudok tenni, az a szövegmező nagyítás. Az elküldött leveleknél csak a még nem olvasottakat tudom kiírni. Illetve a többit is, de az nagyobb meló, egyelőre ez lesz.
Crystalheart: az arcképhez a szerző arcképét várjuk a továbbiakban is, aki nem vállalja fel a külsejét, annak természetesen nem kötelező, de a rajzos, grafikás, egyéb képeket ne itt töltsétek fel, van azoknak rengeteg egyéb hely. Köszi