2024. december 27., péntek
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 180 / 190

(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #1038 számú hozzászólásra :

Egy cookie-val meg lehetne oldani, és az nem terhelné le túlságosan az oldalt sem. Csak szegény Pacot az algoritmus megírása 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.21. 19:26
(@titusz)
Tag Alkotó

Köszönöm / Köszönjük Metatron! és persze mindenkinek ott nálatok!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.18. 01:18
(@metatron)
Tag Olvasó

Már van ilyen szoba, tegnap este óta lehet használni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.16. 16:58
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Jónak tartom Titusz ötletét, szerintem se lenne rosz, ha lenne ilyen szoba!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.16. 16:34
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #942 számú hozzászólásra :
Kedves Metatron!

Szerintem lehetne egy olyan szoba: az alkotók ajánlásával.

- könyve(ke)t ajánlhatnának, az alkotók...olyan könyveket, amiket szeretnek, elgondolkodtatónak tartanak...stb

- verse(ke)t ajánlhatnának ugyancsak....

- és persze saját verseiket is célnak tűzhetik ki az olvasó irodalmárok számára

ennyi....köszönöm

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.15. 21:43
(@mimoza)
Tag Alkotó

Épp most javítottam ki az egyik versemet, amiben gépelési hibák voltak. Arra gondoltam, hogy kevesebb lenne a szerkesztők munkája, ha levélben jelezné aki módosít, hogy csak helyesírási hibát javított ki, és így nem kéne átolvasnotok újra az egészet!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.14. 12:15
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #973 számú hozzászólásra :

Sztem jó ötlet, és sokszor hasznára válhat az embernek. Bár ahova már több hsz érkezett egyes hibákról, ott sztem nincs értelme már változtatni, hiszen akkor tök értelmetlen lenne a párbeszéd :S 😀 Ezt persze az alkotóknak mondom 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.14. 02:40
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Az új funkció (alkotók által módosítható művek) egyelőre csak kisérleti jelleggel van fent. Ha bárkitől visszaélést tapasztalok, azonnal leszedem. Nem szeretném, ha pajkos kedvű programozók mostantól belepiszkálnának tagjaink alkotásaiba.
Viszont aki használja, osza meg velem tapasztalatait, hátha nem vettem észre valamit.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.07.14. 02:24
(@metatron)
Tag Olvasó

Ha van ötletetek olyan témákra, amiről egy ilyen irodalmi oldalon érdemes beszélni, akkor jelezzétek, és csinálunk annak is egy szobát.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.11. 17:37
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Olvastam, hogy egyes írásoknál olyan párbeszéd alakult ki, ami kevésbé az adott írással, mint inkább magával a témával, ezért csináltam egy fórumcsoportot, ahol ki lehet "vesézni" néhány tárgykört.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.07.11. 12:34
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Valamint - az imént jutott eszembe - jónak tartanám, ha lenne egy olyan hely, ahol úgy globálisan az utolsó 10-20 művekhez írt értékelés lenne felsorolva, természetesen linkkel az adott műhöz. Akár egy külön lap, mint pl. az aktívak listája. Ez is mobilabbá tenné az oldalt 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.11. 02:26
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz #915 számú hozzászólásra :

Idézem magam:
"Sztem a művekhez intézett hozzászólásoknál is jó lenne, ha a névre kattintva eljuthatnánk az adott személy adatlapjára, csakúgy, mint itt a fórumban."

Ez pl jól jönne a régebbi műveknek is, mert mondjuk valaki ha nekem elolvassa a friss művemet, és ír rá értékelést, akkor esetleg gyorsan meg is nézem az adatlapját, és rátéved a szemem a művekre... Jó, én általában ezt megcsinálom a taglistában való keresgéléssel, de azért könnyebb lenne egy szimpla link. Szóval jó lenne sztem. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.10. 01:35
(@titusz)
Tag Alkotó

Én egy olyan kategóriát szeretnék..... na jó! Dalszöveg kategóriát szeretnék! Mert a többi írótársam is észrevette, hogy a verseim némeike kissé dalszöveges, és naná, hogy az mert a dalszövegekkel kezdtem és aztán lettek a versek....
Tehát én ennek a kategóriának örülnék.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.09. 23:31
(@metatron)
Tag Olvasó

Válasz #919 számú hozzászólásra :
He elmondod milyen kategóriát szeretnél, akkor létrehozom neked.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.09. 15:29
(@lowcallbus)
Tag Alkotó

Nekem csak az jutott az eszembe, hogy lehetne még kicsit bővíteni a versek kategóriáit.
Nem tudom, volt-e már másnál is igény arra, hogy pontosabban tudjon keresni és a saját versét se kelljen olyan sűrűn az "egyéb" stócba pakolni, én örülnék neki. Főleg, ha egyszer lesz valami az e.mail-es versküldésből...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.09. 02:38
Oldal 180 / 190