Válasz #1038 számú hozzászólásra :
Egy cookie-val meg lehetne oldani, és az nem terhelné le túlságosan az oldalt sem. Csak szegény Pacot az algoritmus megírása 😀
Köszönöm / Köszönjük Metatron! és persze mindenkinek ott nálatok!
Már van ilyen szoba, tegnap este óta lehet használni.
Jónak tartom Titusz ötletét, szerintem se lenne rosz, ha lenne ilyen szoba!
Válasz #942 számú hozzászólásra :
Kedves Metatron!
Szerintem lehetne egy olyan szoba: az alkotók ajánlásával.
- könyve(ke)t ajánlhatnának, az alkotók...olyan könyveket, amiket szeretnek, elgondolkodtatónak tartanak...stb
- verse(ke)t ajánlhatnának ugyancsak....
- és persze saját verseiket is célnak tűzhetik ki az olvasó irodalmárok számára
ennyi....köszönöm
Épp most javítottam ki az egyik versemet, amiben gépelési hibák voltak. Arra gondoltam, hogy kevesebb lenne a szerkesztők munkája, ha levélben jelezné aki módosít, hogy csak helyesírási hibát javított ki, és így nem kéne átolvasnotok újra az egészet!
Válasz #973 számú hozzászólásra :
Sztem jó ötlet, és sokszor hasznára válhat az embernek. Bár ahova már több hsz érkezett egyes hibákról, ott sztem nincs értelme már változtatni, hiszen akkor tök értelmetlen lenne a párbeszéd :S 😀 Ezt persze az alkotóknak mondom 🙂
Az új funkció (alkotók által módosítható művek) egyelőre csak kisérleti jelleggel van fent. Ha bárkitől visszaélést tapasztalok, azonnal leszedem. Nem szeretném, ha pajkos kedvű programozók mostantól belepiszkálnának tagjaink alkotásaiba.
Viszont aki használja, osza meg velem tapasztalatait, hátha nem vettem észre valamit.
Ha van ötletetek olyan témákra, amiről egy ilyen irodalmi oldalon érdemes beszélni, akkor jelezzétek, és csinálunk annak is egy szobát.
Olvastam, hogy egyes írásoknál olyan párbeszéd alakult ki, ami kevésbé az adott írással, mint inkább magával a témával, ezért csináltam egy fórumcsoportot, ahol ki lehet "vesézni" néhány tárgykört.
Valamint - az imént jutott eszembe - jónak tartanám, ha lenne egy olyan hely, ahol úgy globálisan az utolsó 10-20 művekhez írt értékelés lenne felsorolva, természetesen linkkel az adott műhöz. Akár egy külön lap, mint pl. az aktívak listája. Ez is mobilabbá tenné az oldalt 🙂
Válasz #915 számú hozzászólásra :
Idézem magam:
"Sztem a művekhez intézett hozzászólásoknál is jó lenne, ha a névre kattintva eljuthatnánk az adott személy adatlapjára, csakúgy, mint itt a fórumban."
Ez pl jól jönne a régebbi műveknek is, mert mondjuk valaki ha nekem elolvassa a friss művemet, és ír rá értékelést, akkor esetleg gyorsan meg is nézem az adatlapját, és rátéved a szemem a művekre... Jó, én általában ezt megcsinálom a taglistában való keresgéléssel, de azért könnyebb lenne egy szimpla link. Szóval jó lenne sztem. 🙂
Én egy olyan kategóriát szeretnék..... na jó! Dalszöveg kategóriát szeretnék! Mert a többi írótársam is észrevette, hogy a verseim némeike kissé dalszöveges, és naná, hogy az mert a dalszövegekkel kezdtem és aztán lettek a versek....
Tehát én ennek a kategóriának örülnék.
Válasz #919 számú hozzászólásra :
He elmondod milyen kategóriát szeretnél, akkor létrehozom neked.
Nekem csak az jutott az eszembe, hogy lehetne még kicsit bővíteni a versek kategóriáit.
Nem tudom, volt-e már másnál is igény arra, hogy pontosabban tudjon keresni és a saját versét se kelljen olyan sűrűn az "egyéb" stócba pakolni, én örülnék neki. Főleg, ha egyszer lesz valami az e.mail-es versküldésből...