2025. február 14., péntek
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 181 / 190

(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Tényleg jó ötlet!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.08. 21:37
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Sztem a művekhez intézett hozzászólásoknál is jó lenne, ha a névre kattintva eljuthatnánk az adott személy adatlapjára, csakúgy, mint itt a fórumban.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.08. 18:02
(@metatron)
Tag Olvasó

Válasz #904 számú hozzászólásra : A leállás után szinte mindenki törlődött az aktívak listájáról. aki rajta van, azóta került fel. Azért mindent bele. Én drukkolok

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.06. 17:54
(@titusz)
Tag Alkotó

Most láttam, hogy már nem vagyok az "aktívak közt", pedig azt hittem eléggé "szorgalmas" vagyok ám majd bekeményítek jobban

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.06. 15:37
(@titusz)
Tag Alkotó

Kedves szerkesztők!

Én sem viselném el ha nem lenne ez a oldal, hisz az ember nem tud "létezni" - élni a sötétségben, csak a NAPVILÁGON élhet.

Így fejlődtünk ki erről az evolúció tehet.

Kellett nekünk áttérni az éjszakai életről.... 🙂

Én tudok küldeni pénzt, és fogok is csak eddig külföldön voltam.

NYUGALOM MÁR ÚTON A SEGÍTSÉG!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.06. 15:28
(@michelangelo)
Tag Alkotó

Bocsánat, hogy ilyen problémával zavarom az oldal szerkesztését, de magam hibájából az egyik versemet kétszer töltöttem fel. Előre is köszönöm a segítséget.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.07.05. 01:47
(@metatron)
Tag Olvasó

Mident megteszünk, hogy az oldal ne váljon az enyészet mertalékává. Ha rajtam múlik, nem is fog, de szerintem nem csak rajtam múlik.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.06.30. 22:26
(@m-lisa)
Tag Alkotó

Én is ugyanúgy vagyok, mint Crystalheart, csak négy évvel fiatalabb kiadásban. Topogok a tehetetlenségtől!!!!!
Lécci lécci, mondjátok, hogy ez az oldal marad!! Függő leszek lassan, egész nap itt lógok, igaz otthon nincs netem, úgyhogy anyu is már lassan ellenzi ezt az oldalt, mint támogatja. Ha a napvilágon vagyok (igen gyakran) otthon nem látnak. Úgyhogy lehet, lassan el leszek tiltva...

De akkor is! Borzalmas lenne, ha ez az oldal nem működne tovább!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.06.30. 19:45
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Én szívesen küldenék, de sajnos 10 forintom sincs... :S Egyelőre nem keresek pénzt, még ha már 18 is vagyok

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.06.29. 20:32
(@scherika)
Tag Szenior alkotó

Válasz #859 számú hozzászólásra :

Én kérem azt a számlaszámot. Igaz, ritkán tudok itt lenni, de nekem sokat jelent ez az oldal. Ha néha feljutok, van hogy észre sem veszem mennyi ideje ülök a gép előtt, csak ha már könnyezik a szemem. Hálás vagyok nektek.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.06.14. 22:54
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Írtuk a hírlevélben, hogy átutalással is lehet, ha ezt a módot választja valaki, akkor emailben megírom a számlaszámot. Vagy budapesti esetén akár személyeseni is.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.06.14. 18:44
(@szoke-tasi-katalin)
Tag Alkotó

Nincs más megoldás, csak a rózsszín csekk?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.06.14. 18:25
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Válasz #849 számú hozzászólásra :

Titusz, nyitottam neked a verseken belül egy "dalszöveg" alkategóriát, oda berakhatod a műveidet.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.06.14. 03:06
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #848 számú hozzászólásra :
Nekem gyűjtőfélben van a pénz amit az oldalra szeretnék fordítani.

Amúgy meg mi az, hogy félnek a többiek?

Ha kell nekik ez az oldal tegyenek érte, ne azt várják, hogy majd ti mindent megoldotok!
Most kell összefogni. Most nem máskor, ha azt akarjátok, hogy olvasható legyen az írásotok a neten.

Ez egy JÓ OLDAL - NE vesszen már el!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.06.13. 18:38
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #841 számú hozzászólásra :
Én így tettem és fel is tötöttem az odalra.
Ám lenne még egy kérdésem, Ormi, Paco, Metatron?

Esetleg feltötlhetnék dalszövegeket, amiket én írtam?
Nem versek, de...írások!

Köszi!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.06.13. 18:33
Oldal 181 / 190