Válasz #770 számú hozzászólásra :
Szerintem egy irodalmi honlapnak, mégha elég családias is, nem feltétlenűl képezi részét egy efajta szolgáltatás. Val. az adatok benne vannak a rendszerbe, és egy pár órás szőrözéssel, szöszmötöléssel elő is lehetene hozni, de szerintem ahhoz, hogy érdemben fejlődjön valaki az írás, vagy a költészet terén, azt hiszem szükségtelen, és felesleges.
UI: bár admin vagyok, a szerkesztés nem az én asztalom, ez csak a véleményem..
Válasz #777 számú hozzászólásra :
A program kialakítás alatt van, pontos megjelenési formát még nem tudok, de mindenképpen benne lesza szerző neve, ezt garantálom.
Szerintem nem lenne senki aki a másikét ellopná. Én nem így ismerem ezt a társoságot. Én is, ha innen elküldek egy művet a barátomnak ismerősömnek, mert megtetszik akkor odaírom hogy ki a valódi szerző nehogy véletlenül ebből félreértés legyen. Remélem mindenki más is így jár el. Ezt kivánja a tissztesség.
Kedves Don Paco!
Ehhez a versküldő-szolgáltatáshoz lenne egy kérdésem..
Az elküldött versben ugye megjelenne az eredeti szerző? Csak mert ez esetleg lehetőséget biztosít arra, hogy valaki saját szerzeményeként tűntesse fel más írását..
Válasz #762 számú hozzászólásra :
Ó, hát akkor boldog születésnapot Tina!
Ez is egy újabb jó ötletet adott...
Esetleg meg lehetne oldani, hogy megjelenjen a honlapon, hogy kinek van születésnapja a csapatból, vagy küldhetne egy üzenetet az adatlapra hogy :BOLDOG SZÜLINAPOT!
Szerintem ez tök jó lenne.
(Ám ez csak egy ötlet, és gondolom a megvalósítás nagy munka lenne!)
Kedves szerkesztők! Én azt szeretném, ha esetleg lenne egy "Tanács, mottó" blokk is. Amiben bölcsességeket, tapasztalatokat lehetne leírni az írásról, az életről. (Mindenki a kedvenc mottóját, életbölcseletét írná le). nekem ez jó lenne (hisz anyi igaz mondás van, ami mindig is örök marad.
Ám lehet ezzel egyedül vagyok.
Válasz #733 számú hozzászólásra :
Egyetértek Bandival és Cicmarekkel:) Köszönjük nektek
Válasz #744 számú hozzászólásra :
Mivel már másnak is hiányzott, ezért tessék, ezentúl ott van a cikkeknél az esszé alkategória.
A saját adatlapom megtekintésekor A Prózai művek és Cikkek cím helyett is csak Verseket látok, nem mintha nem tudnám, melyik melyik, csak szólok azért 🙂 Feltételezem, csak két szót kéne átírni az oldal forráskódjában, bár behatóbban nem néztem meg. 🙂
Melyen gyakran legyen chat:
Miért nincs olyan, hogy mindig, minden percben. minden nap???
🙂
Amúgy szépen fejlődik az oldal... 🙂
bye,
ch
Jujj skacok neee, mert elpirulok a szerkesztőség nevében 🙂
Végre volt időm és megcsináltam néhány dolgot, amik már nagyon kellettek. Még van mit változtatni, de az előző mondatom első felében említettek nem túl gyakoriak. Lassacskán azért haladunk.
A taglistán és az adatlapon lévő sorbarendező elemekhez javascript futtatási engedélyezés kell, különben nem működik.
Igen ezek az eszközölt változások nagyot lendit(het)nek az oldalon.
Mióata terveztétek? Nagyon köszönjük ezt a meglepetést (a 'korlátlan' plusszokat)
Nagyon jó ötlet volt ez.
Válasz #714 számú hozzászólásra :
Igen valószínűleg ez lehet a próbléma és velem is szintén mostantól mindent csak egyszer töltök föl majd várok. És szólok Paco ha nem látom.
Válasz #718 számú hozzászólásra :
Szia
Most küldtem el email-en!
Köztünk? Biztos van, a kérdés, hogy ki az és van-e kedve ilyesmivel foglalkozni.
Titusz: így már értem, töröltem egyet-egyet. Szívesen, bár nem tudom, hogy mire írod? (Egyébként duplázódás "technikailag" nem fordulhat elő, csak, ha a szerző kétszer tölti fel és az admin nem veszi észre)
cicmarek: a főoldalon a sorrend a következő: feltöltés (ID), szerző, nap. Ezek szempontja alapján listázza ki a kategóriánként tíz legfrissebb alkotást. Sajnos ebben nem tudom, hogy lehetnék igazságos. Esetleg beállítani, hogy csak egy-egy szerző legyen a legújabbak között. Majd gondolkodom rajta.