Válasz #563 számú hozzászólásra :
Az igazi az lenne, ha az alkotók leellenőriznék a műveiket, mielőtt feltöltik, akkor elkerülhetők lennének az utólagos javítások.
Meg lehet oldani a javítási lehetőséget, természetesen a javított írások szintén várólistára kerülnek.
A múltkor Paco mondtad, hogy ha van ötletem a honlappal kapcsolatban írjam meg, most lenne egy. Szóval nem lehetne esetleg egy olyan menüpont, hogy saját írásmű javítása? Csak mert most jelezték pár versemnél, hogy vannak elírásaim, ez a figyelmetlenségemből adódik és nem szeretném az adminokat állandóan zaklatni, hogy hibásan raktam fel a verseket. És szerintem ezzel nem csak én vagyok így...
Válasz #557 számú hozzászólásra :
köszi! Sajnos nem lehet megünnepelni, mert az elmúlt napokban - különböző okok miatt - jöttek-mentek a regisztrációk...
én igazából kiegyeznék harmad ennyi tagszámmal is, ha azok tartósan velünk maradnának és ki tudnánk alakítani egy remek alkotói közösséget.
Puskás Tivadar kérte tagságának törlését. Az ok: nem lehet saját kezűleg megváltoztatni a művésznevet.
Válasz #536 számú hozzászólásra : Akkor neked korhatáros a monitorod, bármilyen véres játékot űzöl is, a vér nem lesz benne piros, de azt is mondhatod, hogy monitorod a Color of Night liszensze alapján készült (lásd a világot Bill Capa szemével. Egyedi darab.
Válasz #529 számú hozzászólásra :
Ok, kösz. Nekem sötétszürke... 🙂 Képzeljétek magatokat a helyembe 😀 Bár nem is néz így ki rosszl ;]
Ha a piros színt tartalmazó részre vonatkozik a kérdésed (tehát nagyrészt a jobb- és baloldali menüsávok), akkor az mélybordó.
Az, aki nem élt meg egy múltbéli eseményt, máshogy értelmezi azt, mint azok, akik átélték. Politikáról ebben a topikban ennyit, ez - ha valaki szeretné... - folytatódjon az "Általános csevegésben"
Cicmarek: persze, hogy vannak közöttük értékek, de azoknak is meg van a helyük. Örülök, hogy elfogadtad a döntésünket, nem szeretnék haragot 🙂
Válasz #492 számú hozzászólásra :
Én személy szerint azt tartom politikával átitatott műnek, aminek a mai politikához is köze van, jelen pill épp a választásokhoz, vagy ilyesmi. Egy-egy történelmi esemény, ami már lassan egy évszázada történt, nem hiszem, hogy politikainak minősülhetne... Ennyi erővel akkor márc15 témájút sem írhatna senki, mert hogy az is politikai, bizony keményen nacionalista, hát mitképzel. Na de mindegy, én nem is szándékoztam nagyon ilyeneket írni, csak kifejtettem a véleményemet. 🙂
Egy kérdésem lenne: az oldal színe pontosan milyen? 🙂
Ugyanis nem tudhatom, mert a monitoromban meghalt a piros szín, és most a piros helyett pl feketét látok. 🙂
Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy mindenkinek meglehet a maga politikai nézete, és kár lenne egy irodalmi oldalt azzal tönkretenni, hogy nekiállunk egymást vagy egymás politikai hovatartozását szídni. Mégha azt pellengéresen tesszük is, pl: Vers a politika múzsájáról... hozászólásként: ellen vers... stb. stb. stb.
Mindig is fúrcsa volt számomra, hogy nagy sziénészek, és egyébb(nem politikai közegből) ismert emberek kifejtik hovatartozásuk okait. Szerintem teljesen felesleges, és csak megutáltatja magát a vele ellentétes nézeteket valló rajongójával.
Az, hogy egy író v. költő kifejti a véleményét, nem baj, csak számítson arra, hogy mamár nincsen akkora összetartás egy ügyért, mint Petőfi korában, amikor a nemzeti érzelmek még jelentettek valamit. Bár lehet, hogy ezzel a mondatommal senki sem ért majd egyet.
Válasz #512 számú hozzászólásra :
Szándékosan nem lett nevesítve, hiszen nem csak a te alkotásod az, amelyik politikai töltetű.
Igen, bátran küldhetik műveiket az amatőr alkotók, de vannak szabályok, amiket be kell tartani, ha egy klubot szeretnénk alkotni.
Ez nem egy mostani lépés volt, hiszen ezt a szabályt a Napvilág Íróklub alapításakor fektettük le, így valóban csodálkozom azon, hogy ez újdonságként hat. Vagy nem történt meg a "rólunk" és a "szabályzat" menüpontok elolvasása, az viszont megint csodálkozásra ad okot, hiszen, - legalábbis én -, ha csatlakozom valahová, első dolgom minél több információt megtudni az adott társulásról.
Ismét leírom: nem szeretnénk senkit gátolni az alkotói szabadság kinyilvánításában, de egy olyan honlapot szeretnénk, ahol vallási és politikai nézettől függetlenül bárki jól érezheti magát. Abba viszont nem tartozik bele a "semmisítsük meg Trianont" és egyéb, ehhez hasonló rigmus.
Én is nagyon szeretem Magyarországot, sőt, a skinhead korszak alatt igencsak "csúnyán" gondolkodtam a "haza ellenségeiről", de felnőttem és szerencsére rájöttem, hogy a hazaszeretet sokkal több annál, mintsem gyűlölködjünk.
Válasz #501 számú hozzászólásra :
A hazafiatlan is politikai.
Tényleg nem szeretnénk gátolni az írói szabadságát senkinek, de már így is érkezett hozzánk panasz - Trianonnal kapcsolatos vers miatt. Ráadásul, pont egy erdélyi hölgytől, akinek szülei testközelben élték át az elcsatolást.
Indulásunkkor kitűztük zászlónkra a politikamentességet, ehhez tartanunk kell - és kellett volna eddig is - magunkat.
Kedves Alkotóink,
az utóbbi időben több olyan vers is érkezett hozzánk, mely politikai töltetű, Magyarország történelmének egyes fájdalmas fejezeteit boncolgatja kritikus hangnemben.Eddig jóváhagytuk ezeket a műveket, de mostantól, ha lehet, arra kérnénk benneteket, hogy ne ezen alkotásaitokkal tiszteljetek meg minket. Az oldalunk indításakor is hangsúlyoztuk, hogy politikamentességre törekszünk és ezt a célkitűzésünket szeretnénk továbbra is megtartani. Ezt ne tekintsétek cenzúrának, amint már a Szabályzatunkban is megfogalmaztuk, biztos számos más olyan oldal is kínálkozik a neten, ahol szívesen látják a hazafias műveket is, mi inkább a politikailag semleges alkotásaitokat szeretnénk bemutatni.
Remélem, megértitek e kérésünk, előre is köszönjük együttműködéseteket. (Az eztán beérkező hazafias alkotásokat sajnos kénytelenek leszünk elutasítani.)
a jó hír, hogy már tudom mi a hiba. A rossz, hogy átmenetileg nem férek hozzá a szerverhez 🙁
de várhatóan még ma megoldom (remélem...)
Válasz #465 számú hozzászólásra :
köszi
máris nézem