2024. december 22., vasárnap
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 189 / 190

(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #166 számú hozzászólásra :

Egyelőre bonyolult lenne szétválasztani. Meg aztán amíg nincs 100%-ig kiforrva a rendszer, addig hagyom így. Bár én a számozást nem is szoktam figyelni, csak a dátumot.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.01.31. 14:04
(@metatron)
Tag Olvasó

Kevesen vannak azok, akik képesek kiadásra kész műveket írni egy hét leforgása alatt. Hiába az alkotói túltengés, ha az alkotás ne méri meg, hogy zárt családi körön túl mást is zaklassanak. Sajnos a könyvpiac tele van ilyen könyvekkel, ennél mi sokkal összetettebb, komplexebb antológiákban gondolkodunk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.01.29. 14:41
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Azt hiszem alakulnak azért a dolgok a honlapra, naponta javítgatom, fejlesztem. Azért várom még továbbra is a javaslatokat az észszerűség határain belül 🙂
A legutóbbi újítások (ez hírlevélben is meg lesz írva): a fórum átalakítása nagyobb csoportok szerint, utolsó öt regisztráló kiírása, a tagok listájánál a csatlakozás dátuma, adatlapoknál a három főkategória feltüntetése.

Ilyen apró, de hasznos dolgokra várok tanácsot. Köszi

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.01.27. 20:14
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #134 számú hozzászólásra :

Ha ilyet látsz az abból ered, hogy a szerző nem tette nyílvánossá a hozzászólásokat. Ismerkedj meg a honlapunk lehetőségeivel, ezt te is be tudod állítani, ha valamelyik művednél nem szeretnél hozzászólásokat.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2006.01.08. 14:22
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Tegnap sikerült beüzemelnem a kvízt. Lehet szídni és dicsérni (inkább az utóbbit, ha kérhetem...).
🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.12.08. 17:14
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #91 számú hozzászólásra :

Ha megnézed, most fel van tűntetve (csak idáig nem működött), azért kérdem, mert van, aki felvetette, hogy ne legyen és kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi a véleménye erről.
Na most játsszunk olyat, hogy varázsló vagyok! Tekints a monitor jobb alsó sarkához és odavarázsolok egy órát! 😀

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.11.11. 11:07
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Körkérdés: fel legyen tűntetve a tagok adatlapján az "Utoljára belépve"?

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.11.10. 11:08
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #63 számú hozzászólásra :

a rendszer működik, nem tudom mi történt... Törlődött a képed a szerverről, pedig ma nem dolgozott rajtra senki. Tedd meg légyszíves, hogy beküldöd újra. Köszönöm és elnézést a kellemetlenségért.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.17. 19:35
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Köszönöm a magasztaló szavakat! 🙂
Viszont igazán "átnézhetnétek" a csevegőbe, mert kíváncsi vagyok az irodalmi rendezvényekkel kapcsolatos véleményetekre!

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.17. 13:23
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #56 számú hozzászólásra :

Kicsit elhamarkodottan írtam, hogy valószínüleg még aznap kész lesz. Ez nem rajtam múlik, hanem Gwydion ap Don kollégán, azt ígérte amint lesz a héten ideje megnézi, hogy mi a baj.

Ugyanezt tudom elmondani a képfeltöltéssel kapcsolatban is, sajnos most tényleg nem "veszi be" a fájlokat.

Küldök belső levelet mindenkinek, amikor már működnek ezek a dolgok.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.14. 13:29
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #47 számú hozzászólásra :

Azért csak admin hozhat létre, mert nem szeretnénk, ha sok más internetes oldalhoz hasonlóan, nálunk is tele lenne a fórum topikokkal, amiknek vagy nincs helyük egy irodalmi oldalon, vagy ugyanarra a témára többet is nyitnak.

De téma javaslatot lehet tenni, az majdnem ugyanaz, mintha valaki maga nyitná. 😉

"mire felteszitek, ha éppen ráértek, kicsit hosszadalmas" Ez rosszul esett, mert igyekszem mindent naprakészen intézni... (csak még nincs kialakítva a "pályázatok" és "ajánló" oldal, de onnantól pörög majd a dolog)

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.12. 11:41
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz #46 számú hozzászólásra :

Szia

Ez a probléma már este kiderült - a hírlevél elküldése után...-, de akkor nem volt mód a javítására. Ha minden igaz, még ma ki lesz javítva.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.12. 11:31
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Ez is fel van írva, majd mglátjuk... Bár engem nem zavar, de ha meg lehet változtatni nagyobb munka nélkül, akkor meg lesz.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.07. 16:25
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Meg 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.04. 10:40
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Körülbelül egy hónap múlva lesz egy frissítés, ez most a nyilvános teszt időszak, most írjuk össze, hogy mik azok az apró, de néhol zavaró, néhol hiányzó dolgok, amiket szeretnénk megváltoztatni, módosítani. Mint pl. a válasz gomb. 🙂
De tulajdonképpen ez a topik részben erről szól, jó lenne, ha a tagok ide írnák az észrevételeiket (savazás nélkül), hogy idővel a webmesternek megszűrve ugyan, de továbbítsuk.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2005.10.03. 12:18
Oldal 189 / 190