Válasz lowcallbus (2007-11-01 10:25:39) hozzászólására:
...én viszont igen :S bocsánat! Nem tudtam, hogy már szólt Metatron a színészbarátainak.
Még csak annyi a kérdésem, hogy zenészek lesznek-e?
Nem szervezek keresztbe, csak meglobogtatom ezt az 5letem. Van néhány ismerősöm (még egyikükkel sem beszéltem) aki igencsak alkalmas volna felolvasónak.
Hégető szükség van rájuk, akkor szól6ok nekik. (egy próbát megér, max nem tudnak jönni)
jaj, és Hangát kihagytam, aki a gyönyörű mappákat továbbra is rendületlenül gyártja, neki is külön köszönet!
zsike + 1 fő
Andika
Finta Kata
*
marica + 1 fő
Poppy
Velencia + 1fő
Banyamacska + 2-3 fő
Arnodre
Zsázsa + 3-4fő
Ormi
Don Paco
lowcallbus + 1-4 fő
sanna + 1 fő
sziasztok, ismét egy helyzetjelentés:
- sleepwell volt olyan aranyos és szorgos, hogy már elküldte nekem a plakát-tervezetet, én már vissza is jeleztem neki, tehát amint készen lesz, feltöltjük valahova az oldalra, hogy mindenki kinyomtathassa
- a műsorrend is az ő tervei alapján készül, itt elképzelhető, hogy a jóvoltából egy kedves meglepetésben is részük lesz mindazoknak, akik személyesen is tiszteletüket teszik az előadáson - VISZONT ezeket valakinek november 8-án át szeretné adni Budapesten, mert akkor a fővárosban jár. Tudna valaki talizni vele, aki tutira ott lesz az esten? (az legyen szíves, vegye fel vele a kapcsolatot). Előre is köszönöm.
- sanna írja össze a jelentkezőket, nála lehet feliratkozni a listára, ő pedig időről időre közli az "állást", mint ahogy alant is tette
- a felolvasókról elsősorban Metatron gondoskodik, kérlek tehát benneteket, NE szervezzetek keresztbe. Én sannának odaadtam azt a két nevet, akikre a múltkori jelentkezőkből számítani lehet, ő meg is fogja keresni őket, aztán remélhetőleg sikerül még időben Metatron "embereivel" plusz az itteniekkel egy felolvasópróbát tartani még az előadás napja előtt
Azt hiszem, ennyi (hmm, még jó, hogy én már nem is akartam volna belefolyni... bűnös csábítók!) 🙂
Válasz sanna (2007-10-31 10:57:27) hozzászólására:
És ha ki tudjuk plakátolni, talán még több lesz.
gyűlik a nézősereg:
marica + 1 fő
Poppy
Velencia + 1fő
Banyamacska + 2-3 fő
Arnodre
Zsázsa + 3-4fő
Ormi
Don Paco
lowcallbus + 1-4 fő
sanna + 1 fő
Ez az eddigi IDEÁLIS eset.
Köszönöm mindenkinek, aki már küldött levelet!
Válasz Metatron (2007-10-30 15:30:53) hozzászólására:
Namost akkor VAN felolvasó brigád? Mert én belefogtam ugyan, hogy összehozzak pár embert, de akkor ezt kell vagy nem kell nekem erőltetni? Mármint csak finoman. 🙂
Meg hogy én is jönnék végszükség esetén olvasni, csakhát nemtudom, kisülne-e abból bármi jó. 🙁
Nade, ha bármi dolgom van, hívjatok írjatok, bízzátok csak rám bátran, lejet, ezen a hétvégén sem alszom ki magam, de ennek össze kell jönnie!!! :):):) Már csak azértis, hogy megmutassuk a Napvilágot! :):):) Szerintem egy nagyszerű közösség vagyunk! Menni fog!
A helyzet a következő:
A barátom, aki hozza a magával a felolvasó brigádot (3-an vagy 4-en lesznek) nem tudta még megmondani, hogy pontosan mikor is tudnánk próbálni, mert a hétvégén, és hétköznap több alkalommal is fellépéseik vannak. Annyit tudok, hogy vagy hétfőn, vagy péntek délután lesz esedékes a dolog.
Aki szeretne felolvasni azt szívesen várom a próbára, amiről még semmit pontosat nem tudok, de amint tudok, jelzem nekik, csak kérem küldjenek valami elérhetőséget belső postán, vagy egy sms-t a 30 230 1973 -ra.
A pinceszínház olyan kényelmes 30, vagy egy zsúfoltabb 70 fővel is simán megbírkozik.
Itt is megkérdezem azért, hogy tulajdonképpen mekkora ez a Pinceszínház? Mennyien férnénk be?
A nézők eddig lennének:
Zsázsa + 3v.4ember
Ormi
Don Paco
lowcallbus + 1-4 ember
Köszönet azoknak, akik már jelentkeztek!
Nyugodtan írhat mindenki, minden nap felugrom napvilágra.
Akiknek még kérdőjeles, hogy hány embert hoznak magukkal, azok majd a hét végefele, vagy jövőhét elején írjanak még egy pontosító emailt is, ha lehet. Köszönöm!
Az első jelentkező Zsázsa volt, aki 3 v. 4 embert hozna magával.
Akkor 4 emberünk már biztos van.
🙂
Az előadókkal kapcsolatban nem tudom, lehet-e valamit tudni... Én, ha szükség van rám, továbbra is szívesen olvaskodok... Azt viszont előre jelzem, hogy hétköznap csak este fél hét, hét után (így is ellógok suliból) tudok menni, péntek délutánonként nem érek rá, szombaton viszont 5 után mindenkié vagyok, ha kell. Vasárnap is oké!
Ha vagytok elegen, akkor szívesen leszek a nézők sorában.
Ha szükség van rá, vállalok bármilyen szakmai jellegű izét is, akár a próbákon, akár másutt, csak legyen köze az irodalomhoz.
Ami a későbbi gondokat illeti:
Akik jelentkeztek felolvasónak, azoknak a számát össze kellene gyűjteni, ha még nem tette meg senki. Nem tudom, ki foglalkozik most a következő próba időpontjával/helyszínével... De jó lenne, ha tudna élesben komunikálni mindenkivel.
Esetleg, ha van rá igény, akkor készítek egy táblázatot arról, melyik felolvasónak melyik nap lenne rendben, eszerint lehetne időzíteni, és átlátni az időt.
Csak akkor kéne a felolvasók listája, vagy üzenete a témát illetően.
Ha tökhülyeség, az sem baj 🙂
Válasz Ormi (2007-10-29 14:37:49) hozzászólására:
Ha elég, amit sleepwell nyomtat, akkor nem szóltam, de egyébként én is vállalok nyomtatást!
Kicsit lemaradtam a történésekről, és nagyon sajnálom, hogy ilyen csúnya konfliktusba kerültünk a Napvilágon, de úgy fest (lekopogom), hogy igen-igen hamar sikerült túlleni rajta (egyébként is bárkivel előfordulhat), és ha ezek után még tényleg össze is jön a felolvasóest, akkor tényleg egy nagyszerű csapat vagyunk. !!!
Előadók?