Válasz Heather Bay (2007-03-07 22:43:54) hozzászólására:
Ez nekünk csak jó, egy csomó tojást és csokit bezsebelünk. Sőt, még ez a legjobb ötlet!! :-DDDD
Ráadásul rátok boríthatunk vizet is, ha szabadban vagyunk... Hihi!
esetleg akinek gond a hazajutás szombat este, a gyerekszobánkban van két ágy és estleg a nappaliban is egy tag meghuzhatja magát, szivesen segitünk a párommal...
tessék szólni,bátran!!!
7-e húsvét előtti szombat, szerintem nem a legjobb időpont, hisz akkor legtöbbünk már készül az ünnepre. Én azt mondom legyen 14-e.
Szerintetek?
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-07 22:08:24) hozzászólására:
Hehe...!
Válasz Gunoda (2007-03-07 22:07:01) hozzászólására:
Alig várom! Még a végén én is összeütök valamit! Lesz mit enni az asztal alatt :):):) csak meg ne lássák 😉
Az április 7.-ében én is benne lennék. Rettegjetek, mert hozok süteményt! (Nem vagyok egy konyhatündér...)
Tényleg a piknik ötletét se vessük azért teljesen el! Medve, milyen az a kocsma? Ki lehet esetleg ülni ott valami teraszra vagy ilyesmi? Akkor még a zuhé elől is bemenekülhetnünk, ha netalántán...
Válasz sanna (2007-03-07 15:06:47) hozzászólására:
medve ajánlotta az ír kocsmát ugye? valahol Révkomáromban... de hogy milyen a környéke azt csak ő tudja megmondani, meg esetleg olyan, aki ismerős arra!
A piknik sztem azért rázós mert bármikor jöhet egy kiadós zuhé... sajna... :S
De akkor hol lenne? Helyileg?
Én benne vagyok az április elejében, amennyiben ott tudok lenni, mert el tudok jutni oda.
De többség dönt.
Bár én abban is benen lennénk ha egy parkba mennénk, aminek a közelében kávézó , kocsma, teázó , akármi van.
Olyan szép idő van, hogy nem kéne bezárva tölteni.
Na mindegy , éljen a piknik.
🙂
Nekem tulajdonképpen mindegy, csak tényleg érjek rá... Így előre nem tudom, hogy mikor milyen elfoglaltságom jöhet, de kit érdekel... 🙂
Szóval, bármit szerveztek, nekem jó!
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-06 22:45:06) hozzászólására:
hát tekintve hogy az előző klubtalin mennyit munkálkodtál... még egy ok az április eleji dátum mellett!
Válasz Arnodre (2007-03-06 21:41:51) hozzászólására:
Nekem mindkettő ütközik azzal, hogy Anyu nem lesz itthon, és mi úgy terveztük, hogy ha megyünk, akkor szüleink elvisznek kocsival, ők sétálgatnak-városnéznek, mi klubot találkozunk, aztán haza 🙂 tehát ezért javaslom nagy lelkesedéssel, hogy ne halogassuk! :):):) Ugyanis mindenképpen ott szeretnék lenni Veletek!!!
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-06 21:22:49) hozzászólására:
én mindenképp támogatom mivel a másik két időpont közül az egyik tuti ütközik majd mással... de most is döntsön a többség...
És ha április eleje lenne? Ne halasztgassuk olyan sokáig, szerintem... 🙂 Mondjuk április 7. is szombat, 1 hónap múlva van, azalatt össze tudjuk rázni-szervezni a dolgokat. Mi a véleményetek?
Válasz The Kinslayer (2007-03-06 10:31:55) hozzászólására:
olyan sokkal több nem is kell... 🙂