Válasz The Kinslayer (2007-03-09 09:43:48) hozzászólására:
No még a végén mi se kocsival megyünk (ha nem érnek rá a házitaxi sofőrjei...). Ha ennyien mennétek ti is vonattal, lehet, hogy csatlakozunk! No akkor mindenki írja meg, hogy akar-e jönni (persze, ez nem kérdés, csak hogy tud-e) és melyik időpont lenne a legjobb. Csak mihamarább, hisz sürget az idő 🙂
Hihi, de jó társaságom lesz a vonaton!! ;-))))))))))
Pestről vonatozáshoz én is csatlakoznék, csak legyen meg az időpont.
Válasz Heather Bay (2007-03-08 19:01:24) hozzászólására:
De-de. Ugye srácok? Én innen Pestről mennék, amit úúúgy imádok továbbra is! ;-D
Nos, szavazás lesz??
Válasz sanna (2007-03-08 22:57:01) hozzászólására:
Honnan is jönnél? Bocs, de most hírtelen nem emlékszem hová valósi vagy...:(
Sziasztok!
Ki az aki vonattal menne le vagy ilyesmi? Mert szeretnék elmenni, de egyedül nem igazán kóborolnék, na meg talán szüleim sem díjaznák vagy ilyesmi.
Valaki?
És mindenkit, hisz én a legutóbbin nem voltam...:(
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-08 21:49:27) hozzászólására:
Nekem végülis jó a hetedike, csak azért írtam, hogy nehogy ez miatt ne jöjjön össze a találkozó.
Megúszni! Miket beszélsz! Alig várom, hogy megismerhesselek! Most inkább Ti nem ússzátok meg azt, hogy megismerjetek! 🙂
Nekem elvileg mindhárom időpont jó.
Dehogynem, simán képes lenne! :):) Csupa szeretetből, nem igaz, Kini?
JAJ, nem gondoltam bele, hogy az a hetedike ünnepelőttiszombat... én 14én és 21én majdnem biztos, hogy nem tudnék menni, de ha mégis akkor lesz (a többség döntsön) akkor meg mindenképpen megpróbálok mégis eljutni! Sőt Acélszívvel megerősítve, ugyebár, nem is olyan kicsi az esély 🙂 szóval szavazzunk, én 7-re szavazok, de ígyis-úgyis ott leszek, nem ússzátok meg! 😛 🙂
Válasz The Kinslayer (2007-03-08 10:18:02) hozzászólására:
Nem mondod komolyan, hogy vízzel fogadnátok bennünket? :))
Válasz Arnodre (2007-03-08 14:41:58) hozzászólására:
Dehogynem!Mindenképp a többség dönt! Szavazzuk meg! És minnél többen jöttök, annál jobb lesz.
Válasz Heather Bay (2007-03-07 22:43:54) hozzászólására:
nem lehetne szó megint egy szavazásról? a három lehetőség 7-e, 14-e és 21-e lenne! ja és mondjuk egy olyan kikötéssel, hogy az szavazzon aki el is jönne! 🙂
Válasz eszkimo (2007-03-08 10:25:06) hozzászólására:
:-(((
...valaki itt nagyon optimista és bátor!!! ha elfogadod a tojásokat és meglocsolod a lányokat, akkor jön cserébe a "korbácsolás" azaz sufrálás.....:)
hm.