Hát szépjóreggelt!
Először is nagyon jól éreztem magam. Talán feltűnt, hogy nem beszéltem sokat, sajnos egy új társaságban én elég elveszett lélek vagyok... inkább csak hallgatok és figyelek, ki-kicsoda-mit-miért. kicsit több idő kell nekem feloldódni, de ez minden klubtalálkozón javulni fog... 🙂
Amit nagyon jó ötletnek tartok, hogy kezdjük korábban. és a kocsma se hangzik rosszul! 🙂 Révkomárom meg egyenesen tökéletes...
Ja és még egyszer bocsánat, hogy korán el kellett mennem... nem szívesen tettem... mondjuk így is 18:43-ra értem ki Keletibe, a 18:45-ös vonatomra. 🙂
mégegyszer köszönök mindent: emléklapot, verseket, az élményt!
Egyébként élőben annyira máshogy néztek ki....
Én meglepődtem rajtatok.
🙂
Sziasztok!
Nem maradtam sokáig, de jól éreztem magamat!
Ahhoz képest hogy első alkalom.... 🙂
Lehet hogy kicsit gyakrabban kéne?
Válasz fanni (2007-01-28 14:35:08) hozzászólására:
Ha kicsit visszalapozol, van ott egy lista pár Nyugatihoz közeleső teázóról, szerintem megtalálod köztük, ha nem, csak szólj bátran! 🙂
Válasz The Kinslayer (2007-01-28 12:26:07) hozzászólására:
Lásd Karafiáth Orsolya kortárs költő-, és írónőt!
Én benne vagyok, legyen a következő találkozó az Irish Pub- ban!
Az emléklap tényleg szuper lett, itthon is eldicsekedtem vele, és persze a versekkel!
annál hangulatosabb...!
Amúgy:
Gyémánt köszönjük az emléklapokat nagyon szépek lettek!!!!! 🙂
Én szívesen elmegyek odáig is! Nekem nem gond. De majd a többiek is meggondolják...
🙂
Oké. Tegnap mindenki benne volt a kocsma ötletbe!
🙂
Akkor medve? Te tudsz jó helyet!
kocsmaaaa? Mehetünk!!!!!!:) Hehe, már aki elmúlt 16.....
Válasz medve (2007-01-28 13:18:05) hozzászólására:
Na és a kocsma? A kocsma el van vetve? :-DDDD
lehetne kicsit messzebb Pesttől, mondjuk lefelé, Balcsi környéke.....:) Lakunk ott néhányan
Válasz Kádár Kata (2007-01-28 13:07:32) hozzászólására:
Nyolc körül már azért összeszedelőzködtünk, de én a trolin csak fél 9kor ültem (ami pedig nincs messze!! :P)
Nagyon jól éreztem magam veletek, tényleg klassz érzés volt, és hamar oldott az a kezdeti "megilletődöttség".
Meg az a fagy is, amit a nyugatiban szereztünk... Legközelebb legalább hamar összegyűlünk, mert megismerjük egymást. Mármint részben, mert remélem lesznek olyanok is, akik nem tudtak eljönni!!! Apropo, hol legyen a következő? Javaslom, hogy BP-től különböző bármi, ahol lakik valamelyikőtök.
Válasz Kádár Kata (2007-01-28 13:07:32) hozzászólására:
Hatan maradtunk a végére és... olyan 8-ig voltunk... Nyolc húszig azt hiszem, ha Gyémánt-kereső vonatjához viszonyítok és a rohanáshoz... :-DDDD
Sziasztok!
Gondoltam, hogy már belekezdtetek az élmény beszámolókba, de azt nem hittem, hogy ennyire!
Nagyon jól éreztem magamat tegnap, köszi mindenkinek! Nagyon gyorsan eltelt az idő, tényleg több időt kell szánni a legközelebbi találkozóra!
Meddig tartott végül?