Hajjaj! Legközelebb tömegesen vonulunk Mekibe és ilyeneket kérünk haláli komoly arccal... 😀
Egyszer tuti bejátszom, bocsesz a koppintásért, de muszáj! 🙂
Ugye, Mr McDonald's!
:-)))
Válasz The Kinslayer (2007-01-28 12:26:07) hozzászólására:
Anyááám.............!:) Mikről le nem maradok.......
Pontosan! A híresség törvényszerűsége, hogy olyat tégy, amivel bekerülsz a bulvár lapokba...
🙂
:/ Lehet, hogy még reggel van...de milyen vetkőzés? 🙂
Válasz medve (2007-01-28 10:12:17) hozzászólására:
Medve kihagytad a vetkőzést a könyvkiadás leírásánál! :-)))
Köszi a válaszokat, akkor jól sejtem, hogy most ráhangolódunk a kövi találka megszervezésére? 😀
Nagyon jól éreztem magam veletek, csak azt sajnálom, hogy nem tudtam addig maradni ameddig szerettem volna, de így is szuper volt. Az bizti, h.megteszek mindent, h. a következő "randin" is ott legyek...
Köszönet a szervezőknek is...
Köszi.
Kérlek ,meséljetek ,milyen volt a találkozó,sokan voltatok-e?Minden részlet érdekel ,kár hogy nem tudtam ott lenni.
Én előbb eljöttem. Már Pécsen vagyok.
Ha jól számoltam nyolcan találkoztunk a Nyugatinál. Majd oda fagytunk. Én voltam a nagy érdeklődő. Ha valaki úgy facéran lófrált, akkor odamentem, hogy napvilág klúbtalálkozó? Volt egy társaság, amelyik már hangosan nevetett. Odamentünk a Patalához. Ott már többen ültek a jó meleg kis szobában párnákon. Nagyon jó volt, mert már az üdvözlésnél is megpusziltuk egymást, mert örültünk a személyes találkozásnak. Körbeültük az asztalt, hozták a kért teákat. Gyémánt-kereső szétosztotta az emléklapokat, ezután kicseréltük a kért verseket. Először megilletődve, hallgattunk. Már nem tudom, kinek a javaslatára pár szóban bemutatkoztunk. Elmondtuk, ki mióta ír, miért, hogyan, mi a hobbija. Ezután mindenféle szóba került, még a család is. Hat körül kezdtünk lassan elmenni. Én háromnegyed hétig voltam. Aki még ottmaradt folytassa!!!
Nagyon jó volt valóságban is látni azokat, akinek a műveit naponta olvassuk.
Jó éjt mindenkinek. 🙂
Válasz Doreen (2007-01-27 22:55:23) hozzászólására:
Hihi... Bemutatkoztunk, beszélgettünk az írásról meg úgy mindenről, ami jött. Kár, hogy a végére hatan maradtunk, mert akkor már nagyon kész voltunk és nagyokat newettünk, de legközelebb így kezdjük!!
🙂
Könyörgöm, valaki mondja már el, mi volt a találkozón, senki nem árul el semmi konkrétat!!!!!!!! Mi is tudni szeretnénk...-legalábbis ami engem illet. 🙂 :> 😉 😀
Jajj, nagyon jól éreztem magam Veletek! Hangulatos hely, fantasztikus emberek!
Köszönöm mindenkinek!!!
Sziasztok! Örülök, hogy végre személyesen is találkoztam veletek!
Az Erzsébet körúton egy interenet kávézóban csücsülök. 🙂