Kár hogy én ezt csak most tudtam meg.. 🙁
Nembaj, még úgyis túl friss vagyok.
Na, utolsó hozzászólás a találkozó előtt???
Én memorizálom a neveket... :):):)
Válasz Jodie (2007-01-24 20:42:33) hozzászólására:
Nagy kár! Mostmár biztos, hogy lesz következő találkozó is, egyrészt azok miatt, akik nem tudnak eljönni, másrészt meg azért, mert biztos annyira jó lesz! 🙂
Sziasztok! húúú nem is tudom, hogy kezdjem el... elkezdem... sajnos a gyanúm beigazolódott... nagy sajnálatomra sajnos nem tudok ott lenni a talin szombaton 🙁 nagyon nagyon sajnálom. főleg azok miatt, akik verset is kértek tőlem 🙁 Ne haragudjatok rám kérlek, nem rajtam múlt. DE! Ezennel megígérem, hogy amennyiben dobtok nekem postacímet, örömmel elpostázom! tudom, ez nem pont olyan, mintha ott lennék, de talán több mint a semmi 🙂 És akitől én szerettem volna kérni... hát azt meg kivárom a következő taliig, amire ha törik ha szakad elmegyek. So sorry tényleg... Azért érezzétek nagyon jól magatokat, és helyettem is beszélgessetek nagyokat...
Én senkitől nem várom el, hogy kézzlel írjon le egy verset, főleg, mivel én nem fogom 🙂
De komolyan, tudom, hogy milyen sokáig tart és nagy munka, ugyanis a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka túl nagy részét töltöttem ilyesmi elfoglaltsággal.
🙂
Véleményem szerint mindegy, lehet kézzel is és géppel is, ki hogy akarja vagy tudja...
persze, ha valakinek erre konkrét igénye van, az jelezze időben,
üdv,
A kért verseket kézzel írjuk, vagy jó lesz géppel, és általunk aláírva?
Volt már ez a téma terítéken, de úgy láttam, nem dölt el véglegesen.
Üdv: Kata
Huh! Azt hiszem ma olvasni fogok. Klubtalálkozós tagtársak verseit! 🙂 És aki eddig kért, azoknak természetesen viszek szombatra! 🙂
Válasz Gyémánt-kereső (2007-01-21 12:20:08) hozzászólására:
Lehetne mindkettő, vagy alternatív - mindenki válasszon! 🙂 Bár azt eléggé macerás volna neked összegyűjteni... úgyhogy szerintem ahogy gondolod.
Ki akarja letagadni?? :):)
🙂
Én azt mondom hogy megyek. De kiskorú vagyok, így részben a szüleimtől függök.
🙂
Ezzel sokat segítettem, tudom, de hát...ha egyszer így van.
A személyre szólóval csak az a gond, hogy lehet hogy valaki nem adta meg a rendes nevét, így az kilőve, marad az alkotói 🙂
Válasz Gyémánt-kereső (2007-01-20 21:42:11) hozzászólására:
Én kértem prózát is, de egy elég rövidet választottam, szerintem az még bevállalható, ugyanúgy kifér egy oldalra, mint egy vers (sőt vannak olyan versek, amik meg nem férnek). Nem tudom, hogy egy hosszabb írást kinyomtat-e az, aki illetékes ezügyben. 🙂 Többieket kérdezzük.
Többiek? 🙂
A végleges listával az a gond, hogy egy csomó mindenkinek még csak most áll szervezés alatt az a napja... Én biztos jövök, az eddig egy. 🙂 Najó, ez tényleg fontos.És névreszóló lesz vagy egyforma?
Válasz Kádár Kata (2007-01-20 18:24:31) hozzászólására:
Úgy néz ki, akik szeretnének verset/rövid prózát valakitől aláírva, azok jelzik egymásnak, az írás alatt hozzászólásban vagy személyes üzenetben. Én éppen most fogom a te műveidet végigböngészni, hogy mit kérjek! 🙂
Sziasztok!
Nekem még képlékeny, hogy megyek e, kb 90%, hogy sikerül. Most épp beteg a kisbabám, de jövőhét még ebböl a szempontból messze van. Szeretném megkérdezni, hogy mit kell vinni? Legyen vers nálam? Visszaolvasgattam a beszélgetéseket, de nem tudtam eldönteni, mi lett az ötlet vége.
Már nagyon várom 27-ét!
Ez még ráér 🙂 csak ötlet volt. Mindenesetre a mostanit nagyon várom már, egy hét múlva lesz!
Jó ez a "Ismerd meg a hazádat" mozgalom. lyan, mint gyerekkoromba volt a vándortábor...
De tényleg klassz dolog lenne, márcsak azuért is, mert nem vérezne annyira a szívem, hogy nem találkozhatom Veletek!