Győr.
Ha nagyon muszáj, Budapest. Budapest még mindig központi hely, akár szeretjük, akár nem. 🙂
mivel én Szlovákiából vagyok a sorrendem a következő: Győr, tata, tatabaánya, pest, esztergom.....bocs a kis betűkért. de lehet még tovább ragozni...állok elébe...
Budapesz....a központ.....hát nálam nem...
1. Pécs 2. Pécs 3. Pécs 😛 Imádom! de persze komolyan elgondolkodok.....
Hát mivel győri vagyok, hadd legyen a listámon az első. Budapest meg azért a második, mert mégis csak központi hely...
HÁT AKKOR JÖHETNEK A ,MEGYE/VÁROS/FALU AJÁNLATOK!
AKÁR TÖBBET IS!
🙂
Én is jó ötletnek tartom! Bár ha az időpont ugy hozza Pest is jó, de győzzön a többség!!!!! Ha tudok úgy is jövök, ha nem....
Válasz #2195 számú hozzászólásra :
Támogatom az ötleted... ámbár ez egy kis ország....itt "egyeseknek" vannak nagy terveik......uh nem lesz egyszerű...
Válasz #1703 számú hozzászólásra :
Osztom a véleményed/véleményetek. Most kapcsolódom be, ne haragudjatok, nem vagyok egy nagy fórumozgatós/csevegős. Inkább a magányos farkas. De, olvaslak benneteket, és szívesen benne lennék én is egy találkozóban. Bár hozzám közel van Budapest, de ahogyan bele-bele pislantok az adatlapjaitokba, sokan vagytok, akiktől igencsak távol. (válogatott szép helyeken laktok, gratulálok)
Mit szólnátok hozzá, ha mondjuk kitűznénk egy határidőt, ameddig mindenki leírhatja hogy neki hol lenne jó. Nem csak a lakhelyünket írjuk, hanem pl. a szomszéd megyét is vagy hasonló, és amikor meg van a hely, akkor jöhetnek azok a helyek ahol érdemes lenne összeröttyenni, kávézók, szabadtéri helyek....és végül egy időpont. Don Paco felvette a felolvasó est ötletét is. Esetleg egybe lehetne kötni a kettőt.
Én egyenlőre nem ajánlanék várost, ha nem gond, mert a megjelenés is attól függ, hogy szüleim mit mondanak. Nem tudják hogy írogatok, ezért kicsit bonyolultabb, de ez most nem lényeg.
Mit szóltok?
Mimóza meg én tartunk majd kettünknek.....:P
Mit szólnátok egy balatonparti városhoz....szép környezet, még meg is jönne az ihlet.
Itt hatalmas harcok (fognak) folynak h melyik város is lesz az....
nem is rossz ötlet, hogy valahol vidéken lenne a randi, persze ha az újoncok is jöhetnek!!!
Személy szerint én Szlovákiából írogatok, de Győrt imádom....
persze ez csak egy ötlet....
Válasz #1703 számú hozzászólásra :
És melyik ez a város?.....amugy meg kitudja.....h mikor jó mindenkinek mert itt nem tudjuk csak ebben a témában megbeszélni.....
Hol van az megírva, hogy csak Pesten lehet klub találkozó? Lehetne egyszer vidéken is, egy olyan városba, ami mindenkinek, vagy legalábbis a töbségnek megfelelő...