2024. december 28., szombat
Véletlenül
Klubtalálkozó

Klubtalálkozó

Oldal 158 / 161

(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Győr.

Ha nagyon muszáj, Budapest. Budapest még mindig központi hely, akár szeretjük, akár nem. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.16. 23:24
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

mivel én Szlovákiából vagyok a sorrendem a következő: Győr, tata, tatabaánya, pest, esztergom.....bocs a kis betűkért. de lehet még tovább ragozni...állok elébe...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.16. 22:58
(@titusz)
Tag Alkotó

Budapesz....a központ.....hát nálam nem...
1. Pécs 2. Pécs 3. Pécs 😛 Imádom! de persze komolyan elgondolkodok.....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.16. 22:56
(@arnodre)
Tag Alkotó

Hát mivel győri vagyok, hadd legyen a listámon az első. Budapest meg azért a második, mert mégis csak központi hely...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.16. 22:14
(@sanna)
Tag Alkotó

HÁT AKKOR JÖHETNEK A ,MEGYE/VÁROS/FALU AJÁNLATOK!
AKÁR TÖBBET IS!
🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.16. 21:24
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

Én is jó ötletnek tartom! Bár ha az időpont ugy hozza Pest is jó, de győzzön a többség!!!!! Ha tudok úgy is jövök, ha nem....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.16. 17:19
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #2195 számú hozzászólásra :
Támogatom az ötleted... ámbár ez egy kis ország....itt "egyeseknek" vannak nagy terveik......uh nem lesz egyszerű...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.16. 15:23
(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Válasz #1703 számú hozzászólásra :

Osztom a véleményed/véleményetek. Most kapcsolódom be, ne haragudjatok, nem vagyok egy nagy fórumozgatós/csevegős. Inkább a magányos farkas. De, olvaslak benneteket, és szívesen benne lennék én is egy találkozóban. Bár hozzám közel van Budapest, de ahogyan bele-bele pislantok az adatlapjaitokba, sokan vagytok, akiktől igencsak távol. (válogatott szép helyeken laktok, gratulálok)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.16. 00:47
(@sanna)
Tag Alkotó

Mit szólnátok hozzá, ha mondjuk kitűznénk egy határidőt, ameddig mindenki leírhatja hogy neki hol lenne jó. Nem csak a lakhelyünket írjuk, hanem pl. a szomszéd megyét is vagy hasonló, és amikor meg van a hely, akkor jöhetnek azok a helyek ahol érdemes lenne összeröttyenni, kávézók, szabadtéri helyek....és végül egy időpont. Don Paco felvette a felolvasó est ötletét is. Esetleg egybe lehetne kötni a kettőt.
Én egyenlőre nem ajánlanék várost, ha nem gond, mert a megjelenés is attól függ, hogy szüleim mit mondanak. Nem tudják hogy írogatok, ezért kicsit bonyolultabb, de ez most nem lényeg.
Mit szóltok?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.15. 23:23
(@titusz)
Tag Alkotó

Mimóza meg én tartunk majd kettünknek.....:P

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.15. 18:13
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Mit szólnátok egy balatonparti városhoz....szép környezet, még meg is jönne az ihlet.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.10. 23:09
(@titusz)
Tag Alkotó

Itt hatalmas harcok (fognak) folynak h melyik város is lesz az....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.10. 22:22
(@eszkimo)
Tag Szenior alkotó

nem is rossz ötlet, hogy valahol vidéken lenne a randi, persze ha az újoncok is jöhetnek!!!

Személy szerint én Szlovákiából írogatok, de Győrt imádom....

persze ez csak egy ötlet....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.10. 22:08
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #1703 számú hozzászólásra :
És melyik ez a város?.....amugy meg kitudja.....h mikor jó mindenkinek mert itt nem tudjuk csak ebben a témában megbeszélni.....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.10.09. 16:32
(@heather-bay)
Tag Szenior alkotó

Hol van az megírva, hogy csak Pesten lehet klub találkozó? Lehetne egyszer vidéken is, egy olyan városba, ami mindenkinek, vagy legalábbis a töbségnek megfelelő...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.09.02. 19:51
Oldal 158 / 161