2025. április 26., szombat
Véletlenül
Közös versek

Közös versek

Oldal 114 / 114

(@oregsam)
Tag Alkotó

Titusz! A verspárbaj itt zajlana,ha erre gondoltál.
Yorkiee! Kösz a bizalmat, egyetlen bökkenő van, amit nem tudtam előre. Holnaptól vidékre megyek dolgozni, ami azt jelenti, hogy nagyon késő érek haza és nem látom biztosítottnak a párbajozást.
Ami a párbajt illeti szerintem elkezdheti két ember, és ha menetközben kell, majd alakítjuk a szabályokat.
Én a következő módon képzelem el:
1. A kihívó leír két négysoros versszakot.
2. A kihívott 24 órán belül folytatja szintén két négysoros versszakkal, lehetőleg úgy, hogy a témát saját szemszögéből nézve megnehezítse párbajpartnere gondolatmenetének folytatását.
És ez ismétlődik egy héten keresztül. A lényeg nem a győzelem, hanem ki tud frappánsabban, szinesebben védekezni és támadni a párbaj során. Ennek alapján lehet szavazni, és a talpon maradó rímfaragó tovább párbajozhat egy új partnerral. Cél minél tovább talpon maradni.
A szavazás technikai részét biztosan meglehet beszélni az Adminokkal. Ha visszajövök a kiküldetésből igérem Én is beszállok. Addig is jó párbajozást.
Egy téma esetleg: Az élet gyönyörű

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.23. 23:26
 NVK
(@yorkiee)
Tag Alkotó

szerintem az a legegyszerűbb ha te leszel az első kihívó öregsam és amúgy is téged illet:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.23. 22:05
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #687 számú hozzászólásra :
Az tényleg célszerű lenne. Ám még a helyet is meg kellene beszélni.
Nyithatnál egy új témát(mert a te ötleted volt, így téged illet) vagy....nem tudom. az nem annyira jó.
mert így nem tudunk hova menni. Még gondolkodnom kell!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.23. 20:14
(@oregsam)
Tag Alkotó

Sziasztok, Természetesen bárki elkezdheti a párbajt, és a szabályokat is közösen kidolgozhatjuk, ha van ötletetek, írjátok meg. Talán célszerű lenne, ha egyik nap felkerült versrészletre másnap válaszolna a kihívó. A párbaj hosszát is el lehetne dönteni, ha van javaslatotok írjátok meg. Én csak egy ötletet adtam, az a jó, ha közösen kidolgozzuk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.21. 22:13
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #683 számú hozzászólásra :
Igen.
Fel kell állítani, meg kell alkotni a szabályokat rá és csak azok után lehet belekezdeni egy ilyen párbajra.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.21. 20:57
 NVK
(@yorkiee)
Tag Alkotó

szerintem bárki lehet kihívó, aki akar. Csak most öregsam kezdi el mivel az ő ötlete volt. Én a tegnapi chateléskor legalábbis ugy értelmeztem. De szerintem csak két ember között follyon a párbaj, mert akkor keveredés lenne ha mindenki folytathatná, vagy nem?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.21. 16:58
(@mimoza)
Tag Alkotó

Válasz #678 számú hozzászólásra :

Egy hétig egy egy-emberrel folyna a bárbaj, vagy bárki folytatahatná, ahol abbahagyta az előző párbajozó? És a kihívó minden hónapban Te lennél, öregsam?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.21. 16:33
(@oregsam)
Tag Alkotó

olyan témára gondolnák, aminek van ellentétes párja, hogy érdekesebb legyen a dolog.Mint például a tavasz, vagy vihar, vagy hajnal, stb..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.21. 00:47
(@titusz)
Tag Alkotó

Válasz #672 számú hozzászólásra :
Én jelentkeznék a párbajra...
és a témát hogy választanád ki?
Konkrét téma mint:A szél
vagy nagyobb inkább mint, :Természeti erők?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.21. 00:13
(@oregsam)
Tag Alkotó

Ha gondoljátok, írhattok témát is, mi legyen a párbaj címe.Ha nincs javaslat kiválasztok egy saját témát, megírom vasárnap a két versszakot és várom a párbajra jelentkezők.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.21. 00:02
(@titusz)
Tag Alkotó

Ebben a felállásban is tetszik.
Nekem ez megfelel!
Jó lenne 1 ilyen..
Bár ez nem nekünk lenne munka elsőként hanem, Don Paconak, Metatronnak és Orminak.

hisz ŐK A TEREMTŐK!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.20. 23:59
(@oregsam)
Tag Alkotó

A verspárbajt a következő képpen képzelem el: Kiválasztunk egy témát, ami egyben a címe lesz a versnek. Elkezdek két verszsakot , leírom és várom a párbaj másik tagját aki hajlandó velem párbajozni.
Ő folytatja a verset úgy, hogy kapcsolódik az előző két verszakhoz(természetesen a saját stílusában, nem kell ua. a stílust felvenni) de megpróbál az eredeti témától eltéríteni, vagy megnehezíti, hogy én tovább vigyem a témát. Minden nap egy-egy "lövés" ill."visszalövés" történik. A párbaj 7 napig tart, utána lehet szavazni, ki volt az ügyesebb. Közben is lehet vélemény nyilvánítani, drukkolni, vagy ellendrukkolni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.05.20. 23:54
(@titusz)
Tag Alkotó

Ez a verspárbaj valójában mit jelent?

1. Mondjuk ki választanak két verset véletlenszerűen és szavazásra bocsátják?

vagy

2. Egy író szeretné megméretettni a művét, így kiválaszt magának egy ellenfelet és ugy szavaznak

vagy

... a többit nem írom le!
Információ kell!

Idéz
Közzétéve : 2006.05.20. 23:33
Témacímkék
Oldal 114 / 114