2024. október 18., péntek
Véletlenül

Alkotok

Oldal 7 / 39
 
(@nikolett)
Tag Alkotó

Sziasztok.Én itt még viszonylag új alkotó vagyok,de nagyon klasz ez a weboldal.Hugom ugyan azt mondta nekem amit nagy krisztina írt,vagy legalább is valami hasonlót,és szerintem ez így igaz.Bár tudom hogy az én verseim is jók,mégis mindíg irigykedve olvasom másokét.Nikolett

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.05.26. 00:23
(@nagy-krisztina)
Tag Alkotó

Kedves kovacsjolan
Szeretettel köszöntelek én is, mint egy átlagos alkotó itt a Napvilágon.Hidd el, Artur, nagyon jól írta.Pont abból tanulunk a legtöbbet, hogy olvassuk a többi alkotó verseit, írásait, és merünk hozzászólni.Kell is, hisz csak akkor figyelnek igazán fel rád, és hidd el sokat segít a jelenlétük.Érezd te is jól magad, ebben a kivételes alkotói ,,táborban"Szeretettel:Nagy Krisztina

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.01. 22:52
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz kovacsjolan (2010-02-01 19:16:12) üzenetére:
Szia!
A kérdésed egyáltalán nem gagyi. Ráadásul a megfelelő fórumon kérdezed. Van egy jó hírem. Itt barátokra, segítőkre fogsz találni. Az olvasás nagyban elősegíti a szókincs gyarapodását, és fejleszti az írás képességét. A megfelelő hangvételben megírt kritikák szintén segítenek. Itt az oldalon több olyan alkotót ismerek, akik jöttek egy bizonyos adottsággal. Egy egyéni szinttel. Fejlődni jöttek és megvalósult a tervük. Lemérhető, ha összehasonlítod a régebbi írást és a frisset egy-egy alkotó adatlapján. Keresd a téged érdeklő témákat, és szólj hozzá azok alkotóihoz. Menni fognak hozzád olvasni, és biztos vagyok benne, hogy sok jó tanácsot fogsz kapni tőlük. Ez az oldal így működik. Illetve, sok esetben így történik itt. Köszöntelek a klubban és kívánok neked jó időtöltést, hasznos tapasztalatokat.
Üdv.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.01. 21:51
(@kovacsjolan)
Tag Alkotó

Tudom, hogy elég hülye kérdés lesz. De muszáj megkérdeznem. Egéybként új vagyok, jó napot!/hello mindenkinek! Szóval lehet-e valahogy az íráskészséget fejleszteni, azon kívül, hogy gyakorlás. Mert gondolom, nagy művek írására tényleg születni kell. De ha valaki például egy átlagos (persze mi az átlagos?..de remélem érthető valamennyire) íráskészséggel (nem jut eszembe jobb szó) rendelkezik, és szeretne szebben fogalmazni, érthetőbben, akkor azt lehet fejleszteni? Milyen szintig? Hogyan? Előre is köszönöm, ha valaki válaszol ezekre a gagyi kérdésekre.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2010.02.01. 21:16
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Odassatok micsoda ars poetica 🙂

"A költő

A sok éleslátó között
bolyong a költő mint a vak
fehér botjaként,
fénytelen életeken át
vezetik őt a szavak.

Lehullt jelmezmázak felett
botorkál mezítelen
Árva testének védje csupán
a sebezhető végtelen"

(Szabó Katalin, Fátyol - sajnos nem klubtársunk, a világhálón kóborolva botlottam belé, de nagyon megtetszet, amiket ír)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.22. 20:00
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz laca (2009-10-02 13:24:50) üzenetére:
Ez is egy nézőpont. :-)))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.10.02. 20:50
 laca
(@laca)
Tag Alkotó

Art úr:)
Magamat akarom megérteni.
Amiről te beszélsz, az szakma.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.10.02. 15:24
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Miért írunk? Kinek írunk? Ha azt szeretnénk, hogy sokan megértsék írásainkat, akkor úgy kell tennünk, mintha a szomszédnak írnánk, aki alapvetően nem buta, de tudjuk róla, hogy mihez ért, és mihez nem? Gondolatban neki kell tálalnunk az írást. Persze írhatunk célzott közösségnek is, ezzel nincs semmi baj, de akkor ne számítsunk szélesebb körben a megértésre. Alkotásunk megírásakor figyelembe kell vennünk, mit akarunk megírni, milyen közönségnek szánjuk, és üzenete aktualitás-e, vagy örökzöld? Ha ezt eldöntöttük, akkor keressünk egy személyt, akit ismerünk, aki ebbe a célcsoportba tartozik, és hozzá intézzük szavainkat. A telitalálat biztos lesz. Nem fog mindenkinek tetszeni, erre soha ne is számítsunk. Ha valakinek nem tetszik, annak két oka lehet, vagy nem tartozik az adott célcsoportba, vagy irigy. Ez bizony ilyen egyszerű. Ne felejtsük el azonban, hogy ha az olvasó nem ért meg bennünket, sohasem ő a hibás ebben.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.10.02. 13:03
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Hapsi-könyv
Lassan ismét összegyűlik egy könyvre való Hapsi-bácsi monológjaiból. A második rész hátsó borítójára azt tervezem, hogy véleményeket szeretnék közzétenni azoktól, akik olvasták az első könyvet. A hiteles vélemények érdekében azok jelentkezését várom, akik engedélyezik, hogy a véleményük a nevükkel együtt megjelenjen a második könyv hátoldalán. Ezeket a véleményeket szeretném felhasználni reklám célokra. a honlapjaimon is. Néhány mondatos jellemzésedet a : fugenius09@gmail.com -ra várom. Nagyon köszönöm

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.06.22. 01:13
(@myrthil-tiller)
Tag Alkotó

Válasz Adam Bellinger (2009-01-19 20:47:53) üzenetére:

:((((

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.01.20. 23:04
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz Adam Bellinger (2009-01-19 20:47:53) üzenetére:
Már nem is írok erre semmit.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.01.20. 00:49
(@adam-bellinger)
Tag Alkotó

„A Stylus Írói Kör tagokat keres! Ha szeretsz írni és szeretnéd kellemes, barátságos hangulatban fejleszteni a készségeidet, írjál a tiadar@freemail.hu címre! A Kör tagjai két-háromhetente találkoznak, más-más helyeken (teázókban, éttermekben) összejönnek és megvitatják a műveket, beszélgetnek (nem csak az írásokról). Minden alkalomra van egy feladat, amiknek célja egy magasabb szintre való lépés, az íráskészség fejlesztése.

Ha úgy gondolod, hogy lenne kedved megismerkedni velünk, és írásainkkal ne habozz, írjál egy e-mailt és megbeszéljük a részleteket. A Stylus Írói Körnek jelenleg öt tagja van, akik lelkesen kreálnak újabb és újabb műveket.

Szeretnénk, ha az írók (és egyben véleményezők) tábora kicsit kiszélesedne. Eredetileg két-három ember felvételét latolgatjuk, de ez magától értetődően változhat. Minden egyéb információt, vagy ugyanezeket részletesebben megkérdezhetitek tőlünk a tiadar@freemail.hu címen. Boldogan várunk minden jelentkezőt!”

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.01.19. 22:47
(@nincsennevem)
Tag Alkotó

Én mióta regisztráltam egy verset sem írtam, és nem is fogok, na ezt übereljétek XD
Bár én nem is tudok verset írni 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.01.07. 14:56
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz The Kinslayer (2008-12-08 17:53:44) üzenetére:
Számomra is ezek a fontosak az életemben. Kini, a te hangod, a te stílusod is kell ide a Napvilágra.
🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.01.01. 00:21
(@winter-heart)
Tag Alkotó

... Hehe, de most már behozom, lesz időm Rátok, a barátaimra, az írásra... és magamra... 😉

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.12.08. 19:53
Oldal 7 / 39