Válasz Selanne (2010-12-30 08:25:09) üzenetére:
Köszönöm kedves figyelmedet. A jókívánság mindig jól jön, mindenkinek. Én is kívánok Neked minden szépet és jó egészséget, sikeres munkát a közelgő új esztendőre!
Kata
Isten éltessen Kedves Finta Kata, születésnapod alkalmäbol!
Marietta
Válasz Artúr (2010-12-28 18:37:05) üzenetére:
Kis kiegészítés!
Budapestinfo.eu!
Ám itt jobb oldalt a képre kattintva rögtön oda is ér az, aki szavazni szeretne.
Kedves olvasók, alkotók, barátaim!
Szavazzatok a Versírópályázatra, amit a Budapestinfo írt ki. Vannak nagyon jó versek, amelyek megérdemelnek egy kis figyelmet tőlünk. Segítsük a döntést!
Körülnéztem ott, elolvastam a pályaműveket és végig szavaztam az összes beküldött alkotást. Tíz perc. Ennyi idő alatt ér el hozzánk a Nap fénye is. Jó olvasgatást!
Kicsit megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel kívánok én is Nektek áldott, békés Ünnepeket és még boldogabb Új Évet.
Zsolt
Boldog, meghitt, szeretetteli karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves alkotótársamnak!
Szeretettel: Ria
Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden alkotónak és olvasónak. Legyenek ezek a napok olyanok, amilyennek szeretnétek!
Phoenix
Békés, meghitt ünnepeket! hundido
Békés és boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Szeretettel: Zsóka
Áldott, békés karácsonyt kívánok mindenkinek sok szeretettel: Kankalin
Kedves Szerkesztők és Alkotók!
Boldog békés Karácsonyt kívánok Nektek
Koosán I.
Kedves Szerkesztők és Alkotótársak!
Mindekinek kívánok Békés, Boldog és Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepet!
Barátsággal:Fél-X
Válasz Hanga (2010-12-23 19:24:47) üzenetére:
Édesek a kölkeid! Alig várom, hogy az én születendőm is akkora legyen, hogy ilyeneket mondjon... :))
Válasz Árvai Emil (2010-12-23 17:41:10) üzenetére:
Nagyon szép gesztus volt! Azt hiszem, én is megtenném a barátaimért. :))
Kedves Napvilágosok!
Nagyon boldog Ünnepeket kívánok, és jó egészséget, sok szép alkotást a jövőben is.