Válasz Don Paco (2010-10-04 13:43:48) üzenetére:
Értem. Hát ez van. Akkor én egyhamar nem számítok előléptetésre.:D
Marietta!
Nagyon szeretem,- főleg ha valaki csak úgy készen elém teszi , jö sok tejföllel. Hajajajaj!
Legolvasottabb alkotásom, a kefires lángos! DD
Válasz artur (2010-10-03 17:46:45) üzenetére:
Aha, szóval nekem jár egy tábla csoki! 😛 😀 A sörről készséggel lemondok...
Válasz Nikolett (2010-10-03 21:34:09) üzenetére:
a szenior tagságra való "előléptetés" szubjektív dolog, nincsenek rá konkrét szabályok. Olyasmiket veszünk figyelembe, mint például: tagság ideje, belépési gyakoriság, másokhoz írt kommentek, kommunikációs stílus
ezen kívül az egyik legfontosabb szempont, hogy kellett-e már visszautasítani alkotást, ha igen, hány alkalommal és milyen okokkal
az nem büntetés, hogyha valaki régi, aktív tagunk és nem kapta még meg a szenior státuszt, talán csak nem egy számítógépguru és jobban oda kell figyelni a feltöltéseire, mert kivastagítja az egész szöveget vagy megjegyzést ír a szövegrészhez vagy megismétli a címet, stb...
nincsenek konkrétan leírva ezek a dolgok, mert nem szeretnénk, ha egy alkotó csak azért "teperne", hogy szenior lehessen. Ráadásául így kisebb meglepiként is éri a frissen kinevezettet, ami ugyan nem sör és csoki, mégis egyfajta elismerése a korábbi tevékenységnek
Válasz artur (2010-10-03 21:14:17) üzenetére:
Igen, mondjuk nem ártana az ilyesmit meg magyarázni. Igaz én ettől függetlenül tuti hogy megkérdezném:P De akkor is ott lenne a helye.
Válasz John von Sacchi (2010-10-03 19:31:33) üzenetére:
Nem soroltam fel az összes kritériumot, mert nem tudom. Talán, ha nagyon érdekel, mik a szenior tagság feltételei, kérdezd meg Pacot. Szerintem, nem volna rossz dolog a "Rólunk" gomb alá betenni a szenior definícióját.
Gondolom, sok egyéb követelménye is van annak, hogy valaki azzá váljon. Az csak az egyik, hogy valaki régi tag.
🙂
Akkor már csak azt nem értem, miért vagyok még Junior 😀
Válasz Phoenix (2010-09-26 12:25:30) üzenetére:
Kedves Phoenix!
Sajnos, ismerem az érzést. Az én öncsém múlt karácsony előtt hagyott itt bennünket. Nagyon nehezen viselem el, mert jó testvérek voltunk.
Nehéz a gyász, biztosan sokáig okoz még fájdalmat Neked is.
Nyugodjon békében!
Kata
Szia! Értem. Akkor ezek szerint szeniorá vállni kell. Remélem én is lehetek szenior. Vagy inkább szeniorítá.:-)
Válasz Nikolett (2010-10-03 15:49:19) üzenetére:
Szia!
Olyan klubtag a szenior, aki legalább egy éve tagja a Napvilágnak, alkotásainak feltöltésekor, fórumokon való hozzászólásaiban, és a művek alatt tett véleményezéseiben folyamatosan bizonyította, hogy betartja a szabályzatban foglaltakat, ezért néhány kiváltsággal rendelkezik a többi klubtaggal szemben.
Például, soron kívül, várólistára kerülés nélkül felkerül az alkotása a főoldalra. Napvilágos rendezvények esetén egy pohár ingyen sör, és egy tábla csoki is jár neki.
🙂
Nos, ez utóbbit csak szeretnénk. Vicc volt.
🙂
Sziasztok! Mi az a szenior?
Válasz Kankalin (2010-09-27 20:24:03) üzenetére:
Köszönöm szépen.
Válasz Gunoda (2010-09-28 15:16:47) üzenetére:
Értem. Nagyon sajnálom.
Válasz Don Paco (2010-09-27 21:37:36) üzenetére:
Nem Artur tudatta, hanem én. (Lásd egy kicsit lejjebb.)
A hír sajnos igaz...