Bajor Nagy Ernő többé nem olvassa fel írását. 🙁
http://index.hu/kultur/klassz/2010/09/06/elhunyt_bajor_nagy_erno_ujsagiro/
A mindent én is megszavazom! Nyolc napig érvényes.Isten éltessen sokáig.
szeretettel üdv:hova
Boldog mindent a mai szülinaposnak, Leslie-nek!
🙂 Én is szemezgetek még a nem kötelező tárgyak között. Kéne mozogni valamit végre 🙂
Válasz gimesi (2010-09-05 09:59:48) üzenetére:
El tudom képzelni, te is kb úgy el lehetsz látva szabadidővel most így érettségi előtt, mint én a negyedéven... kötelező tárgyaimon kívül (bár már önmagukban sem kevesek), fogok járni aerobicra, 2 (vagy esetenként 3) hastáncra, swingre, jaaaa TDK-zom patológiából... és német szaknyelv, vééégre, remélem 🙂
Válasz gimesi (2010-09-04 18:54:12) üzenetére:
Neked már sikerült belerázódni a suliba, Öcsi? 🙂 Én hétfőn kezdek, és valamiért izgulok :DD Vártam már a sulit.
Válasz gimesi (2010-09-04 10:24:44) üzenetére:
Úgy el vagyok a két tündércsillllagvirág unokám bűvkörében, hogy
nem tudom, honnan tértél haza.
Szerintem lemaradtam valamiről, ami után illene visszanézni
a Fórumon, de most nincs rá időm.
Egyszóval: honnan a hazatérés? /Már ha egyáltalán rám tartozik./
Válasz SaSára (2010-08-22 15:30:25) üzenetére:
Nagyon szép a hajad így is... biztos, hogy hiányzik rá 3 lila csík? 🙂
SZIASZTOK,
emlékeztek ugye, hogy a rendőrgyilkosság kapcsán kértem Tőletek egy versecskét.
Na, aki többet akar egy kicsit tudni Jánosról, nézze meg a youtube-n a videót róla:
http://www.youtube.com/watch?v=RRj3I4R4_fk&feature=player_embedded
Válasz John von Sacchi (2010-08-22 16:31:28) üzenetére:
Igen látom, és örülök Neked:-))
Sziasztok,
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a jókívánságokat jól esik nem tagadom. Selanne látod mily kicsi a világ? Van ami összeköt bennünket. Balázsnak ez úton kívánok minden jót.
John
Október 5-én leszek 14 éves, és 8. osztályos... De bátyámnak is annó, meg nekem is mondta, hogy hajfestetés, meg pirszing meg ilyenek csak ha elballagtunk jöhetnek.
De majd próbálom lealkudni, hogyha felvesznek emelt matek-fizikára, akkor márciusban hagy festhessem be.
Tök jó. 😀 Én is megelégednék 3 lila csíkkal... Abba nincs semmi durva, nem?
Köszönöm Drága Katám, é Poppy a gratulációt !
Csatlakozom az ünneplő tömegekhez! Minden boldogat Sir John és Selanne! És a mai napi ünnepeltnek Véghelyi Balázsnak is.
Sárika, a te problémádat nem értem. Nem vagy már általános iskolás? :)) Szerintem anyukád a gimit emlegette, nem? Én is akkor festettem, ha nem is lila melírt, de 3 kék csíkot a hajamba. 🙂
Kedves Selanne és John!
Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam a köszöntéssel és a tortákról is, de sokáig nem voltam itthon, aztán egy hétig hasznbálhatatlanná vált a gépünk.
Fogadjátok utólag is szeretettel a én jókívánságaimat is!
Isten éltessen Benneteket sokáig, áldjon meg minden jóval!
Kata