Köszönöm szépen Eszti, Sárika Neked is! A torta fincsi volt:-)) .
Tamás Neked is köszönöm,és kérlek tolmácsold Toninak is köszönetemet:-)!
Boldog szülinapot, és egy hatalmas tortát kívánok! 🙂
Hát képzeljétek, fel vagyok háborodva. 😀 :)) Ma hajnalba eldöntöttem, hogy sötét lila melírt szeretnék a hajamba, és mikor ma ebédnél beadtam anyumnak, azt mondta, hogy "Kizárt! Általános iskolás korodig semmilyen hülyeséget nem csinálhatsz!"
Ki érti ezt...
Kedves Selanne és John!
Boldog születésnapot!
Kedves Angelheart, és kedves Alkotótársaim, barátaim.
Nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságokat. Igazán meghatódtam.
John a mai nap megeggyezik az életünkben.Kívánok sok széptartalmas éveket sok szeretettel!Boldog születésnapot
John és Selanne nagyon Boldog Születésnapot nektek!
Válasz zsike (2010-08-21 12:45:33) üzenetére:
Köszönöm Kedves Zsike!!!!
John von Sacchinak születésnapján kívánok minden jóóóót !
Éltesse az Istenke sokáig.
Mégegyszer köszönöm. Egyezzünk meg, hogy minden verset közzéteszek, és az általatok kiválasztottat teszem közzé a Veszprém megyei rendőrök között.
Természetesen csak akkor, ha tisztelt szerkesztő urak is engedélyezik az ilyesfajta közzétételt.
L
Válasz SaSára (2010-08-20 11:26:42) üzenetére:
😀 XD hát sajnos ez az igazság
Válasz Doreen (2010-08-19 20:34:34) üzenetére:
Kis fészbuk függő 😀
Kedves Lena!
Én is felajánlom szolgálataimat, mert úgy vélem, az emberség mindenkor jól jön a mai világban.
Jox
Nagyon szépen köszönöm. És ha megengeditek gondoskodnék arról is, hogy az alkotót is megismerjék.
L
Kedves Lenabuci!
Nagyon emberségesnek tartom ezt a kezdeményezésedet, és felkeltetted e témával a figyelmem.
Megpróbálom feldolgozni versben a témát, és amint kész, elküldöm neked.
Remélem, mások is kedvet kapnak hozzá, és akkor több mű közül lehet majd válogatni.
Szép estét neked!
Üdv.:Tamás
Pofátlan kérésem lenne. Verset szeretnék.
Én csak prózában utazom, és csak lélekben, álmomban irok verseket.
Egy alkotót szeretnék, akit megérintett az alsóőrsi tragédia és irna egy verset, amelyet a balatonalmádi rendőröknek adnánk, kitehetnének a kapitányság emlékfalára, közzétehetnének - természetesen az alkotó nevével - a belső intranetjükön és méltó lenne az áldozatok emlékéhez.
Tudom, szokatlan, pofátlan kérés, de legalább nyílt kérés.
L
Válasz zsike (2010-08-19 20:09:52) üzenetére:
Gratulálok zsike 🙂 Szép eredmény.