Én is boldog szülinapot kívánok a kedvenc "nagyimnak"! 🙂
Isten éltessen sokáig erőben, egészségben, Vali! 🙂
Kedves Vali !
Boldog születésnapot kívánok sok szeretettel:Marietta
Hát... azok jobban megérdemlik 🙂
Válasz Don Paco (2010-06-30 21:19:54) üzenetére:
Jót nevettem. Vajon szemét dolog az, hogy az állatok sorsát inkább a szívemen viselem mint az emberekét? Ettől rossz ember vagyok?
Válasz Nikolett (2010-06-30 19:51:50) üzenetére:
Szerintem annyit vonyítasz vagy bégetsz, amennyit csak akarsz. Bocs, csúnya poén volt, tudom 🙂
Olvastam, hogy szerveztek árvízkárosult állatoknak is koncertet. Ez nagyon tetszik, mármint az hogy a szegény állatokra is gondolnak. Kár hogy én ez ügyben nem tehetek semmit.
Válasz doratea (2010-06-30 17:46:39) üzenetére:
A várakozó listán most sem volt tőled fenn alkotás. A "honlapunk" topikban, vagy belső levélben jelezd Paconak a problémádat.
Válasz Arany (2010-06-30 17:22:10) üzenetére:
:)aranyat ér minden szavad:):):):):)...legyen igazad:):):):):)..most már tényleg kíváncsi vagyok,hogy mi lesz:)...főzök még egy teát:):)...várok!!!
....sehol a vers!!!!!!!!!!!!!!!!!...valami nem stimmel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..már5x tettem fel!!!..most már megyek és kipihenem magam:):):)...főzök egy teát:):):)
Rákattintottam a "mentés"-re is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Köszi Artúr a választ,megpróbálom mégegyszer és odafigyelek a gombra:):)....
Metatron, Crystalheart én is boldog szülinapot kívánok!
Csatlakozom, én is sok szülinapot és boldogat kívánok az ünnepelteknek! 🙂
Ma két ünnepeltünk is van: Metatron, Crystalheart, boldog szülinapot!
Válasz Hanga (2010-06-29 08:46:28) üzenetére:
Szia Hanga! 🙂
A hegyek mindig szuperek, hatalmas erőt tudnak adni. Örülök, hogy ki tudtál kapcsolódni a taposómalomból!