Valami borzalom, ami itt volt nálunk hétfőn délután. Én ilyet még nem éltem át, és nem is akarok többet (bár Apukám, aki 62 éves, szintén azt mondta, hogy ilyet még ő sem látott). A vihar totálisan végigtarolt a városon. Az irodánk egy gyönyörű fasorral szegélyezett utcán van, és a vihar 3-4 méteres faágakat szaggatott le a fákról, borzasztóan félelmetes volt. Csak álltunk a hátsó raktárban, a sötétben, mert áramszünet is volt, és csak remegtünk.
Újra az árvízkárosultak segítésére irányuló összefogással kapcsolatban írok. Újabb kedves tagunktól érkezett felajánlás, mégpedig Arturtól. Megérkezett az első rendelés is, amit továbbítottam e-mailben az alkotónak. Így a felajánlások a következőképpen alakulnak:
Artur (50 db. könyv bevételével szeretne segíteni):
Csak Hapsi-bácsi; 1500,-ft + postaköltség
antonius (kb. 20 db. könyv bevételével szeretne segíteni):
Farkasüvöltés; 1500,-ft + postaköltség
Arany (3-3 db. könyv bevételével szeretne segíteni):
A lepel titkai; 1.950,- ft. + postaköltség
Petrában meghalni is szép; 1.490,- ft. + postaköltség
Titokban Quamranban; 1.690,- ft. + postaköltség
Hívás a Nymen bolygóról; 1.790,- ft. + postaköltség
Zágonyi Mónika:
Versek; 1.950,- ft. + postaköltség
Megrendeléseket változatlanul a monika.zagonyi@gmail.com e-mail címre várom. További információ lejjebb, illetve bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzám mailben vagy belső postán.
Kedves Alkotók és Olvasók!
Az árvízkárosultak segítésére újabb felajánlás érkezett egy kedves tagtól, mégpedig antoniustól. Ezzel együtt a felajánlások a következők:
antonius (kb. 20 db. könyv bevételével szeretne segíteni):
Farkasüvöltés; 1500,-ft + postaköltség
Arany (3-3 db. könyv bevételével szeretne segíteni):
Zágonyi Mónika:
Versek; 1.950,- ft. + postaköltség.
A megrendeléseket a monika.zagonyi@gmail.com e-mail címre várom. Kérésem, hogyha nem válaszolok pár napon belül egy üzenetre, akkor küldd el még egyszer, vagy keress itt, a belső postán, mert bár ritkán, mégis előfordul, hogy elvész egy e-mail! Köszi 🙂
Toninak időközben sikerült eljuttatnia az adományát a segítségemmel az egyik segélyszervezethez! Nagyon köszönöm neki a hozzájárulást! 🙂
Megrendeléseket a következő e-mail címre várom: monika.zagonyi@gmail.com
A megrendeléseket továbbítom az alkotóknak, és velük kapcsolatba lépve lehet egyeztetni a továbbiakat.
Az adományok eljuttatásával kapcsolatban pedig én segítek az alkotónak abban, hogy a Napvilág keretein belül el tudjon jutni az adott segélyszervezethez.
Köszönöm továbbá a felajánlott adományt az egyik korábbi tagunknak, Toninak!
További felajánlásokat szintén ezen az e-mail címen várom szeretettel.
barackvirág
Kedves Alkotók és Olvasók!
Az árvízkárosultak segítésére meghirdetett akciónk keretében érkezett felajánlásokról szeretnék írni Nektek! Az egyik kedves felajánló Arany, aki négy könyvéből 3-3 darabnak a bevételével szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a nehéz helyzetben lévők mielőbb fel tudják építeni az életüket. A könyvek és a könyvek árai (+ postaköltség) az alábbiak:
A másik felajánló Zágonyi Mónika a következő könyvvel:
Versek; 1.950,- ft. + postaköltség.
Folytatom!
Válasz Zöld Zsázsa (2010-06-10 22:54:41) üzenetére:
Igen,és nagyon szépen köszönöm.Csak azért kérdeztem,mert találtam egy olyan oldalt,ahol belehet küldeni email-ben is alkotáskat,és a kért feltételek között szerepelt ez is.Hogy az alkotások tartalmazzák ezeket.A nován.
Válasz Arany (2010-06-11 13:26:14) üzenetére:
azaz! Szörcs-szörcs-hork
Válasz Nikolett (2010-06-10 22:20:05) üzenetére:
Persze, ez pofonegyszerű! Kocsmai verekedések után a tanúvallomások idején összesítik a leütések számát, ezáltal egy egységes képet kapnak a hacacáré méretéről.
Szóköz pedig akkor van, mikor Verebes levegőt vesz.
Válasz Nikolett (2010-06-10 22:20:05) üzenetére:
Az attól függ, hol látod.. itt a feltöltött alkotásoknál kiírják hány karakter, egyes pályázatoknál megadják, hány karakterből (leütésből) állhat, ha szóközökkel együtt, akkor az azt jelenti, hogy ebbe beleszámítanak azok is, azaz össze kell adni a szavak betűinek számát és a szavak közti szóközöket is (nyugi ezt megteszi helyetted bármelyik szövegszerkesztő) - és így kell figyelembevenni a terjedelmi megkötést. Remélem tudtam segíteni 🙂
Sziasztok.
Megtudná nekem azt valaki mondani hogy mi az hogy leütések száma,meg a szóközé is?
Válasz Hanga (2010-06-09 18:39:06) üzenetére:
Hehehe, jót nyerítettem rajta! Köszi... :))
Hozzászólásom Dániel apróhirdetéséhez:
Azt azért tudnod kell kedves Dániel, hogy az ilyen ingyen kapható „tökéletes és csodálatos” kutyák adják az állatmenhelyek szomorú sorsú utánpótlásának 90 %-át. Holott a lelketlen szaporítóiknak volna ott a helyük. (Rövid láncon.)
Válasz Hanga (2010-06-09 18:39:06) üzenetére:
Hát ez aztán!!!! Gratula neked is az alkotáshoz, Hangácska! :)))
Van egy néni, kicsit kelta,
jól áll kezében a balta.
"Csillagfény a női nemből!
-mormogja felé a "Zembör".
Jól áll fején mindkét füle,
s ölében dorombol Smüle,
a makrancos kelta macska,
de Gunoda mégsem csacska,
csak mosolyog és bólogat,
KELTA NÉNI! BOLDOGAT!
Pusszantással vegyes szülinapi köszöntő Keltanéninek!
Válasz medve (2010-06-09 11:40:40) üzenetére:
Köszi mindkettőtöknek! :))
A videókat külön... 😛