2024. december 23., hétfő
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 175 / 593

(@antonius)
Tag Alkotó

Válasz Angelheart (2009-12-19 16:40:12) üzenetére:
Köszönöm Bernadett. Meg vagyok nyugodva. Azt hittem, hogy Paco "bácsi" beépített valamiféle minőségi szűrőt. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 19:18
(@angelheart)
Tag Alkotó

Válasz antonius (2009-12-19 15:33:20) üzenetére:

Én jártam már így egy pár napja. Nem is hagyta feltenni amit akartam. Nálam mondjuk net probléma volt, hiába töltötte be az oldalt, olyan volt, mint ha akkor léptem volna még csak be. És ezt négyszer ötször eljátszotta.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 18:40
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Nekem ünnepi hangulatom van, amit most éppen karácsonynak is hívhatunk. Szerencsére, egy évben én ezt többször is átélem. Mi a gond? Mi hiányzik nektek?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 18:39
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz antonius (2009-12-19 15:33:20) üzenetére:
Nem egészen értem, hogy mi a gond? Érdekelne a probléma, mert ezek szerint egyedi eset.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 18:37
(@antonius)
Tag Alkotó

Sziasztok!
Harmadik napja nem tudok munkámat fölrakni. (Ez a lapnak ugyan nincs kárára, csak engem idegel.)
Fölrakom a verset, kitöltöm a cím rovatot, bejelölöm a kategóriát, klikk a mehet-re, idáig minden OK.
Előjön rendben, aztán, ha mentem, kiürül újra és újra.
Járt már így valaki? Gondolom, hogy nálam van gond, csak azt nem tudom, hogy mi.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 17:33
(@dpanka)
Tag Szenior alkotó

Válasz Psyché (2009-12-19 12:40:10) üzenetére:

Nekem sincs semmi karácsonyi hangulatom. Hiába próbáltam hangokodni Bécsben a kivilágított gyönyörű utcákkal. Igen, szép volt, de nem tudtam örülni neki, hisz láttam nagyon sok szegény hajléktalant is. És ilyenkor elgondolkodom mi szükség van a pompára a csillogásra mikor másnak még kenyérre sem jut. Szerintem már a gyerekeknek sem tudják megadni azt a varázst azt a melegséget amit régen a karácsony jelentett, Sajnos sokan az ajándékozással akarják potolni azt amit egész évben nem adtak meg. S ez az anyagias világ a sok hülye reklám a hajszolt életvitel és még sorolhatnám ide vezetett. na nem is gondolkodom tovább. Azért kívánok mégis mindenkinek meghitt BOLDOG KARÁCSONYT!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 14:55
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz Psyché (2009-12-19 12:40:10) üzenetére:

Bizonyos dolgok - amikről a Napvilág Íróklubon nem beszélünk... - levitték a nép morálját a béka feneke alá. Feszült mindenki.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2009.12.19. 14:44
(@psyche)
Tag Alkotó

Jövőhéten már karácsony, és nekem semmi ünnepi hangulatom nincs. Pedig most hó is van, meg minden...
Amúgy észrevettétk, hogy az egész karácsony valahogy elvesztette a varázsát? Vagy csak én érrzem így? Hogyan lehetne visszahozni? Mert hiányzik ám...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 14:40
(@t-pandur-judit)
Tag Szenior alkotó

Kedves Kata!
Én sem vagyok a számítógép ördöge, de az új béta freemail levelező csak kicsit más, mint a régi, ezt is perceken belül ugyanúgy fogod használni, mint azt.
Bal felső sarokban van a levélírás, rákattintás és máris írhatod a szokásos módon a címzettet, a tárgyat az arra kijelölt helyekre, az üzenetet meg a nagy keretbe, mint régen. Rengeteg helyet ad, egész levelezés folyamokat tud megjeleníteni. A nagy keret fölött van egy "gémkapocs" jel, mellé van írva, hogy "fájl csatolás", /így szép magyarosan:)/.
Amikor csatolni akarsz valamit, a gémkapocsra kell rákattintani, a kis kézzel, és megjelenik az ablak amelyben kiválaszthatod a helyet, hogy hol van a dokumentum, amit csatolni kívánsz, majd a dokumentumot.Rákattintás, és alul megjelenik a "fájl névben" a dokumentum neve. Mellette ott a megnyitás gombocska, rákattintás és már csatoltad is. Ha még egyet akarsz csatolni, akkor újra a "gépkapocs" jelre katt, és előlről az egész, ahányszor csak akarod. Judit

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 01:47
(@finta-kata)
Tag Szenior alkotó

Ki tud nekem segíteni? A freemail szolgáltatót használom levelezéshez. De újítottak – hogy miért tették, nem tudom, mert sokkal jobb volt a korábbi, még tíz mellékletet is föltehettem. Több helyet is használhattam.
Sok mellékletet szoktam küldeni (pl. pályázatokat). Ma próbálkoztam az új variációkkal, s nem sikerültek.
Valamilyen egyszerű szavakkal tudnátok segíteni, milyen mozzanatok-sora kell ahhoz, hogy amit csatolok, az el is menjen?
Hálám örökre üldözni fog, ha sikerül...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.19. 00:55
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz Müszélia (2009-12-17 06:36:58) üzenetére:

Müszélia, használd a "Válasz" lehetőséget mikor reagálsz valakinek, mert én meg azt nem értem, milyen problémát nem értesz 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2009.12.17. 11:34
(@muszelia)
Tag Alkotó

Úgy látszik, egy másik bolygón élek, de nem értem a problémát.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.17. 08:36
(@arthemis)
Tag Szenior alkotó

Válasz Hanga (2009-12-16 20:38:43) üzenetére:

Ugye milyen jó?:D Nekem nagyon tetszik!:D 😀 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.17. 01:04
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Ja, az üzenőfalra gondoltam :-))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.16. 22:38
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Nahátnahát, az ember nem jelenik itt meg 3-4 napig és hát van ez az izé itt oldalt, nagyon tetszetős 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.12.16. 22:37
Oldal 175 / 593