Zsázsa!
Boldog szülinapot kívánok.
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy tud nekem valaki segítséget adni dalszövegírás tekintetében mert felkértek rá és még sose írtam, tippek tanácsok, alapdolgok, írt és íratlan szabályok.
a válaszokat légyszives az emilemre steveejuggler@citromail.hu mert azt mindig nézem
elöre is köszönöm
Ceterum censeo
Akit érdekel egy közös adventi kirándulás Bécsbe, nézzen be a Klubtalálkozó topikba!
Csak bekukkantottam így, délutános műszak után. Ez itt általános csevegés topik, tehát bármit lehet. Na jó, azt azért még sem :-)))
Mindenkinek jó éjszakát!
Igen akartam nevezni, még a nyáron olvastam róla, de még egy kicsit nehéznek találtam. Bár most van egy írásom, de előbb itt bemutatnám.
Nah, de ez a pályázatokhoz tartozik, bocsi.
A hadarva írok pályázatnak van ifjúsági része is, ha jól rémlik félmilliós pályadíjjal.
De benézek hátha ráakadok valamire.
Jaj, ne is mond. Ma egy órán át pályázatokat kerestem, és mind novella, lejárt, felnőtteknek való, életrajzot akarnak... Sírni tudnék.
Tettem fel a külső pályázatok közé, néhány aktuális pályázatot. Akit vonz a dicsőség /vagy a pénz/ próbálkozzon.
Igen, Vanda a lányom csütörtökön lesz 7 éves (hijj, de öreg vagyok :-)) és néha alkalmi süket a drágám, de imádom a félrehallásait
Dejó!
Nekem is Puli kutyusom van a legkisebb zsinóros.
Vanda a kislányod, ugye?
Az a pulikutya nem a mi Bogink volt hála Istennek.Olyan csend volt kimentem megnézni megvan-e még szegénykém.Megvan!A mi kutyánk ugyanis puli.
De azért jót nevettem,a huncut kis csajon!
Puszika-Valinéni
Válasz Hanga (2009-10-19 19:18:47) üzenetére:
Hehehe, ez nagyon aranyos!
A lányom és az apukája telefonbeszélgetése:
Apa: Mit csinálsz most drágám?
Vanda: Vacsorázok, húslevest.
Apa: Én is most ettem, PULISZKÁT főzött nekünk a vendéglátónk. (Romániában "üdült")
Vanda: Úristen Apa, PULIKUTYÁT ettetek??....
Újra!
Akit érdekel egy közös adventi kirándulás Bécsbe, nézzen be a Klubtalálkozó topikba!