Én már többször kifejtettem a véleményemet az ilyen megyek, maradok dologról. Mindenkinek magának kell tudnia, mit veszít, vagy nyer egy távozással? A gondolatok nagyon csapongóak ilyenkor, és a mérleg folyton billeg, amikor dönteni szeretnénk. Van egy jó módszer arra, hogy összeszámoljuk a két serpenyő tartalmát. Mint egy könyvelés. Mérlegképes.
Egy szelet papír kell hozzá és egy jó toll, ha már irodalmárkodunk. Van egy tartozik, és egy követel oldal. Tehát bal felső sarokba beírjuk +, jobb felső sarokba beírjuk -
A kérdés pedig, miért jó, ha maradok? Ez a plusz oldal. Miért jó, ha elmegyek? Ez a mínusz. Nézd meg, melyik oldalon van több érv? Így egyszerre láthatod a gondolataid súlyát. Azután dönts. Ha nem vagy őszinte magaddal, ne csodálkozz, hogy később megbánod, ha nem jól döntöttél.
Válasz Don Paco (2009-10-15 19:07:37) üzenetére:
Paco! De kedves vagy! Nem viccelek, néha annyinak is
érzem magam belülről és érzelmileg, csak azok a fránya évek
ne tudatnák kívülről, hogy itt jártak nálam.
Válasz artur (2009-10-15 19:13:32) üzenetére:
Én most 34 évesen csak félboldog, azt hiszem, ez azt jelenti, hogy 68 évesen leszek boldog teljesen :-))
Válasz zsike (2009-10-15 18:55:30) üzenetére:
Én is gratulálok!!! Remélem, én is találok majd valakit, aki kibír 42 évig.
Válasz Hanga (2009-10-15 19:11:18) üzenetére:
Ötven évesen én is boldog voltam.
Numeró egy: Medve örülök, hogy megint itt vagy
Numeró kettő: Jerry..NEM MÉSZ SEHOVA! Bocsi a kiabálásért:) de ugyan, nehogy már te tegyél szívességet egy rosszakaródnak. Könyörgöm! Gondolkodj felnőtt módjára. Hidd el, engem sem lát itt mindenki szívesen, de hogy úgy mondjam: ki a frászt érdekel? Vannak barátaim, akik között jól érzem magam és szerintem ez számít.
A túlzott önkritika meg nem tesz jót. Ne írd le magad. Nem helyes. Lehet, hogy fejlődnöd kell...de kinek nem? Kérlek... gondold át. Ne őrüljön meg mindenki ezen az őszön... a H1N1 még arrébb van...
zsikemama, már hogyne érdekelne minket ez!!
Én is gratulálok! A kisunokák édesek, szoktam nézni a képeket
Én id ilyen boldog akarok lenni 50 évesen, + egy-két év :-)))
Válasz medve (2009-10-15 19:05:28) üzenetére:
Bizonyámmm!! Már megtörtént tegnap.
Viszont hidd el, Neked is örülök!
Szia kedves Zsike! Miért gondolod, hogy senkit nem érdekel? Igenis jó témát feszegetsz. Szerintem, egyáltalán nem sok az a 42 gombóc. Szilvásból épp csak előétel nekem. Ha túrósból, az már valami, bár, ha lekvárt és vanília öntetet is teszek rá, akkor éppen hogy meg tudok enni 50 darabot belőle.
:-)))
Gratulálok Nektek! A nagy Ő jól bírja? :DDD
Üdvözlöm Lászlót!
Egyébként ma van a "kézmosás világnapja"... én mosom kezeimet (mancsaimat)
Zsike, te becsapsz minket! Hogy lehetne a 42. házassági évfordulód 38 évesen?
Örülök, hogy örülsz Szeretnék gratulálni Nektek!!!
Remélem párod azért jobb ajándékkal lep meg nálam
Válasz jerrynostro (2009-10-15 12:27:05) üzenetére:
Ejnye, ejnye, Tamás! Ha én mondom, akkor hidd el, hogy nem vagy "Tehetségtelen firkász" - én olvastam több versedet, és igen is, tetszettek nekem. És azt is megerősítem, hogy nagyon sokat fejlődtél, mert egyre jobbak az írásaid. Azért pedig, ha azt írja, hogy egy-két javítani való is akad benne, azt a legjobb indulattal teszi. Ha pedig valaki megbánt, ne add me neki azt az örömöt, hogy te futamodsz meg előle. Úgyis megbánnád, mert ha abbahagyod, akkor a fejlődésed is lelassul.
Maradj köztünk!
Válasz medve (2009-10-15 18:37:09) üzenetére:
Szia medve!
Örömmel látom, hogy visszatértél, az meg még nagyobb öröm
/ persze csak nekem /, hogy a házassági évfordulónk napján
tetted. 42 évvel ezelőtt , / ami gombócból is rengeteg / ezen a napon ,
okt. 14.-én volt a Nagy Nap. Tudom, ez nem nagy szám, és senkit nem érdekel, de mivel
általános csevegés a cím...gondoltam, csevegek én is ...általánosan.
Szóval örülök, hogy itt vagy újra!!!
Válasz jerrynostro (2009-10-15 12:27:05) üzenetére:
Szerintem nincs értelme töröltetned magad... én is visszatértem...nem bírtam ki az oldal nélkül:)
Bár nekem jól esett ez a kis kikapcsolódás (sikerült helyre tennem magánéletemet és feltöltődnöm), új medvének érzem magam.
De a sértődöttség miatt nem érdemes távoznod, én sem azért mentem el... pihenj rá egyet és alkoss jobbat (és persze, csupán az építő jellegű kritikát figyeld.... majd küldök ).